Allah hayırlı salih evlat versin gönlünden geçeni hakkında hayırlı hakkında hayırlı olanı gönlünü razı etsin
inşallah tutunmuştur bebeqin cnm hemen ekliyorum
canım ben de öğrenmek istiyorum bir an önce ama çıkmaz diye korkuyorum.. üzüntü olacak bana 2 kereCanım, testini yapabilirsin, kahverengi leken de gelmiş, sen testini yap, sonuca göre de hemen kan testi. Çünkü bir önleme ihtiyacın olabilir, gebelik varsa kahverengi lekelenme çok da iyi karşılanmaz çünkü. Bence ihmal etme güzelim
aynen canım ben de öyle düşünüyorum şimdi.. az önce lekeyi görünce panikle buraya yazdım birden test yapsam mı dedim ama yapmamam daha iyi sanırım..o zaman en erken 1 gün kala yap canım hatta geçince yapman daha iyi olur dayanabilirsen erken öğrenmek güzel ama onunda bedeli oluyor sürekli korku şüphe içinde oluyorsun
canım hayırlı olsun bebişiniz inşallah bize de nasip olur güzel haber vermek:)benim kuzenimin adetleri düzensizdi ara kanamalrı oluodu ocakta yine lekelenmeleri olmuş devamı gelmemiş buda hamile dğilimdir demiş eşine söylemiş arkadası test yapalım demiş ve çift çizgi zeynebimiz ekimde gelicek hayırlısıyla bence sendeolabilirsin
canım ben de öğrenmek istiyorum bir an önce ama çıkmaz diye korkuyorum.. üzüntü olacak bana 2 kere
aynen canım ben de öyle düşünüyorum şimdi.. az önce lekeyi görünce panikle buraya yazdım birden test yapsam mı dedim ama yapmamam daha iyi sanırım..
canım hayırlı olsun bebişiniz inşallah bize de nasip olur güzel haber vermek:)
amin canım bende istiyorum Allah hepimize nasip etsin bu ay bizim ayımız olsun
anlıyorum seni geçen ay bende ne umut ne umut mens geçiktı gögüslere dokunamıyorum mens belırtisi yoktu ilk defa gecikmesini bekledim kan testi için genelde önceden baktıyodum noldu sonuç 0.15 ve 2 gün sonra kırmızı kartı yedim oturdum yerime
aaaa bu arada bat tarihimiz aynıymışşş...
hadi ozaman beraber kutlayalım hadi inş Allahım yüzümüzü güldürsün gelişmlerden haberdar et
bu ay durumlar nasıl???
şimdilik bacaklarım ağrıyo göğüslerim şiş ve hassaa bide karnım şiş başka bişi yok bekelmedeyim
BAT nezamankı???
20 eylül de ağzımın içide bi tuhaf ama umutlanmak istemiyorummmm
şimdilik bacaklarım ağrıyo göğüslerim şiş ve hassaa bide karnım şiş başka bişi yok bekelmedeyim
inşallah canım yaa,inşallah kutlarız...:13: bu kadar belirtinin üzerine hamile değilsem de bi daha asla ümitlenmiycem...hadi ozaman beraber kutlayalım hadi inş Allahım yüzümüzü güldürsün gelişmlerden haberdar et
hayırlısı olsun insallah canım..her istegene versın ınsallah..nezamandır beklıyorsunuz
hayırlısı olsun insallah canım..her istegene versın ınsallah..nezamandır beklıyorsunuz
ne yapmalı bılmıyorum...sanırım artık akısına bırakacam..olsun dıye ugrasmıcam...olursa olur dıcem artık..kuzenımın görümcesı 4 yıldır evlıymıs ve 3 yıldır bebek beklıyorlar..ıkısındede hıc bır sorun yokmus hatta cok ıyımısler doktor demıs kafaya takmayın..hersey kafada bıtır demıs
inşallah canım yaa,inşallah kutlarız...:13: bu kadar belirtinin üzerine hamile değilsem de bi daha asla ümitlenmiycem...
Allahın izniyle güzel haberler vermek nasip olur inşallah hepimize de...
belirtileriniz neler kızlar.benimkilerle bi karşılaştırayım: )
adete 10 gün kala göğüsler ağrılı şişti hala şiş...belirtileriniz neler kızlar.benimkilerle bi karşılaştırayım: )
şimdilik bacaklarım ağrıyo göğüslerim şiş ve hassaa bide karnım şiş başka bişi yok bekelmedeyim ağzımda kötü bi tat sende neler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?