Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

öyle kafaya da takmış değilim yani.olursa çok sevinirim ama olmazsa üzülmem.
ama anlamadım.
bak yine regl olcam gibi hafif bi ağrım var sağ ayak bileğime kdar iniyo :s

umudunu kırmak istemiyordum ama bende hep ümitliydım sabaha kadar sonra bi sancı gırdı kırmızı kartı yedim maalesef....gelmesın diye yollunu gözlüyorum ama

canım zencefil bal karıştır... adaçayı ve ıhlamur hariç, bol bol sıvı al yat dinlen.. bi de tavuk suyuna çorba iyi gelir... geçmiş olsun...
çok sağolun walla ne yapacağımı bilemedim..ıhlamur neden peki ben ıhlamur içip duruyorum yoksa o damı düşük yaptırıyor..

tubiloshh çok üzüldümm((inan insan ne diyeceğini şaşırıyor.inş.çabuk atlatırsın

çok sağolun walla ne yapacağımı bilemedim..ıhlamur neden peki ben ıhlamur içip duruyorum yoksa o damı düşük yaptırıyor..
valla ben ablamdan biliyorum canım dr u hamileyken grip olunca adaçayı ve ıhlamur içme demiş... vücuttaki sıvıyı attırıyo bu çaylar sanırım.bir de ilk 3 ay fındık yeme demiş.ankarada doç. adam.

Son düzenleme:
midem bulanıoooo of gecmk blmedı sabhh berı karnım ac bıseyde yıyemıorum cnm ııstemıo ;( ve bnm bu karın agrım hc gecmeyeck galıba hamılelık boyunca off nabıcm bn y bu yemek yeme problemıyle basım belada .

Kızlar benim bu sabah kırmızılar geldi çok şükür..

Ne yumurtlama dönemine nede BAT'a baktım.Bakmıyacamda..Hayırlısı ne zamansa o zaman olsun.Artık takmak istemyorum.Zamanı bellidir zaten yıpranmaya gerek yok artık

arkadaşım yeni girebildim.kistinin gittiğine çok sevindim.bebek olayı üzücü ama inş. kistin gitiğine göre önümüzdeki ayda bebişini alırsın kucağına

İnşallah canım.Artık zamna bıraktım.Zamanı gelince bebişim gelecek.Kasmıyacam kendimi artık

valla ben ablamdan biliyorum canım dr u hamileyken grip olunca adaçayı ve ıhlamur içme demiş... vücuttaki sıvıyı attırıyo bu çaylar sanırım.bir de ilk 3 ay fındık yeme demiş.ankarada doç. adam.
hadi ya bak sölediğin iyi oldu çok sağol cnm 2.gebeliğimde yaşadım Allah kimseye göstermesin 7 haftalık kaybettim bebeğimi...şimdi de biraz tedirginim işte...

hadi ya bak sölediğin iyi oldu çok sağol cnm 2.gebeliğimde yaşadım Allah kimseye göstermesin 7 haftalık kaybettim bebeğimi...şimdi de biraz tedirginim işte...
canım çok üzüldüm Allah tekrar yaşatmasın inşallah o acıyıinşallah çabucak hamile kalırsın yeniden...

bnde ilk gebelikte öyleydim cnm 5 ay sürdü ve gece gündüz içim bulanıp sabahları istifra ediyordum..tuzlu şeyler atıştır mideni bastırsın çubuk kraker falan yatıştırıo biraz.çok zor bilirim umarım kısa sürer bulantıların..

perakedisi.. aynı durumu ben, 2 gebeliğimde de yaşamıştım.. canım seninki büyük ihtimalle implantasyon kanaması..
bebiş yerleşiyor olabilir zaten yumurtlamadan sonra 7-10.günlerde olabiliyor bu kanama..
hayırlı haberlerle gel cnm

Selam kızlar... Bat'ina 1 hafta kalıp ates basması yaşayan var mı?? Her yerim yanıyor ateşim 36.8-36.9 arası değişiyor 2 gündür...

Hapı bırakmamın 6. ayı olacak ekim..

Saraçoğlunun incir kürü var yumurtalar için.Ben kararsızım sadece yesemmi acaba

incir kürünü okudumda cok incir alman lazım hergün yanı 21 gün yapman lazımmıs...incir zamanı bıtmek üzere sanırım acaba adetken kullanabılıyomusun bılıyomusun

incir kürünü okudumda cok incir alman lazım hergün yanı 21 gün yapman lazımmıs...incir zamanı bıtmek üzere sanırım acaba adetken kullanabılıyomusun bılıyomusun

bir zaman vermemiş saraçoğlu..Benim düşüncem adetliyken başlamak.Yumurtlama zamanıda devam etmek..İnşallah yararı olur

Birde taze incir demiyorki kuru incirle yapılıyor.Oda her daim var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…