öyle kafaya da takmış değilim yani.olursa çok sevinirim ama olmazsa üzülmem.
ama anlamadım.
bak yine regl olcam gibi hafif bi ağrım var sağ ayak bileğime kdar iniyo :s
çok sağolun walla ne yapacağımı bilemedim..ıhlamur neden peki ben ıhlamur içip duruyorum yoksa o damı düşük yaptırıyor..canım zencefil bal karıştır... adaçayı ve ıhlamur hariç, bol bol sıvı al yat dinlen.. bi de tavuk suyuna çorba iyi gelir... geçmiş olsun...
canım dr kontrolüne gitmedim.sağlık ocagına sabah gittiğimde oradaki dr tutunamamış olabilir demişti.
demekki tutunamamış.
saol canım herşeyde vardır bir hayır ya.
saol canım Allah razı olsun
şu an için kanamam agrım felan yok.
bekliyorum bakalım
sanmıyorum canım.nette araştırdım deger düşerse gebelik bozulmuştur ve yükselmez diyor.
ki zaten daha öncede yaşamıştım.yükselmiyor canım...
valla ben ablamdan biliyorum canım dr u hamileyken grip olunca adaçayı ve ıhlamur içme demiş... vücuttaki sıvıyı attırıyo bu çaylar sanırım.bir de ilk 3 ay fındık yeme demiş.ankarada doç. adam.çok sağolun walla ne yapacağımı bilemedim..ıhlamur neden peki ben ıhlamur içip duruyorum yoksa o damı düşük yaptırıyor..
arkadaşım yeni girebildim.kistinin gittiğine çok sevindim.bebek olayı üzücü ama inş. kistin gitiğine göre önümüzdeki ayda bebişini alırsın kucağına
hadi ya bak sölediğin iyi oldu çok sağol cnm 2.gebeliğimde yaşadım Allah kimseye göstermesin 7 haftalık kaybettim bebeğimi...şimdi de biraz tedirginim işte...valla ben ablamdan biliyorum canım dr u hamileyken grip olunca adaçayı ve ıhlamur içme demiş... vücuttaki sıvıyı attırıyo bu çaylar sanırım.bir de ilk 3 ay fındık yeme demiş.ankarada doç. adam.
canım çok üzüldüm Allah tekrar yaşatmasın inşallah o acıyıhadi ya bak sölediğin iyi oldu çok sağol cnm 2.gebeliğimde yaşadım Allah kimseye göstermesin 7 haftalık kaybettim bebeğimi...şimdi de biraz tedirginim işte...
midem bulanıooooof gecmk blmedı sabhh berı karnım ac bıseyde yıyemıorum cnm ııstemıo ;( ve bnm bu karın agrım hc gecmeyeck galıba hamılelık boyunca off nabıcm bn y bu yemek yeme problemıyle basım belada .
canım çok üzüldüm Allah tekrar yaşatmasın inşallah o acıyıinşallah çabucak hamile kalırsın yeniden...
İnşallah canım.Artık zamna bıraktım.Zamanı gelince bebişim gelecek.Kasmıyacam kendimi artık
ben de öyle düşünüyorum canım... bugün yumurtlamadan sonraki 9. günüm... kana bile daha yeni geçiyo 10-11. günde... başkasına akıl verirken iyiyim de sözkonusu kendim olunca mantığım devre dışı kalıyo... :44:
bende öyle dıyorum insallah gelecek ay yine aynı sıkıntı olmaznezamandır beklıyosun
4. ayım olacak ekim canım..
Ben hapla korundum.Doktor hap yumurtalıkları tembelleştirmiş olabilr dedi.Bende incir yemeği düşünüyorum yumurtalarım için okadar..
incir iyimi gelıyormus..bende hap kullanmıstım bıraktım tabı ama kendıne gelemedım heralde
Hapı bırakmamın 6. ayı olacak ekim..
Saraçoğlunun incir kürü var yumurtalar için.Ben kararsızım sadece yesemmi acaba
incir kürünü okudumda cok incir alman lazım hergün yanı 21 gün yapman lazımmıs...incir zamanı bıtmek üzere sanırımacaba adetken kullanabılıyomusun bılıyomusun
bir zaman vermemiş saraçoğlu..Benim düşüncem adetliyken başlamak.Yumurtlama zamanıda devam etmek..İnşallah yararı olur
Birde taze incir demiyorki kuru incirle yapılıyor.Oda her daim var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?