ebbicim senin günün yarın ilk güzel haber umarım senden gelir, bekliyoruz
adete 10 gün kala göğüsler ağrılı şişti hala şiş...
7 gün kala karın ağrısı başladı şimdi yok gitti.... akşamları geliyo ağrı...
yumurtlamamın 9. günündeyim şu an ve yumurtlamanın 6. gününde başıma gelen olay.(sayfa:248:))
ve bügün yani 5 gün kala lekelenme..
kızlar ben hamile olabilirim biliyomusunzz?ama hcg biraz düşük çıktı,dün adet günümü 1 gün geçmişti,(ben 15 diye fazladan söylemişi),test yaptılar 6.88 cıktı hcg ama doktor kesin demedi yaa,cok çelişkideyim,kadın doğumcuda yoktu,izne ayrılmış,aile hekim söyledi bunları...sevinsemmi üzülsemmi?
bende şuan hafif bi kasık ağrısı dışında bişi yok.regl ağrısı gibi sanki..bazen saniyelik batmalar oluyor.
bat tarihime 6 gün var henüz.
bundan bi hafta önce bulantılarım vardı,
kasıkta şimdikinden daha sık batmalar
ve daha sık gelip giden regl ağrısı benzeri ağrılar vardı.
bunun dışında bişi yok.
ama şuan çok rahatım bişi yok gibi.
bat tarihin ne zaman peki.
bu ay 8. ay olucak amin cümlemize umudumuz devam ediyor
20 eylül gelemesin tabi bua y daha rahattım ama gün yaklaştıkça sıkıntı basıyo rüyamda agördüm habire test yapıom çift çizgi çıkıo inanmıyorum takrar rakarar hep çit çizgi yani psikolojimi bi düşün
ben yanlış hatırlamışım sanırım...yok bugün benım günümdü canım ve kırmızı kartı yedım sekerım
bende kendimden başka herkesi rüyamda hamile gördüm: )
gördüğüm rüyanın haddi hesabı yok, rüya görmekten dinlenemiyorum o kdr söylüyüm: )
epey sabır gerektırıyo sende bayagıdır beklıyormussun bende 3 aydır istiyorum ama dıkkat etmıyorduk olursa olur dıyorduk bır aydır sıkı calısmalar oldu ama kırmızı kartı yedım..yanı bır ay olmadı dıye üzülüyorum gercektenallah herkeze nasıp etsın kımsenın kucagını bos bırakmasın ınsallah :)
ben yanlış hatırlamışım sanırım...üzülme ama inşallah bir daha ki aya o zaman canım...
aynen bende..etrafımda hemen hemen herkezı hamıle gördüm..gecen gecede bebek gördüm
ya kızlar bişey sorcam..daha kış girmeden grip oldum ve ağır başladı..hamilelik de olup olmadığını bilmediğimden ilaç kullanamıyorum..ne yapayım bildiğiniz bişey var mı geçirecek...
canım zencefil bal karıştır... adaçayı ve ıhlamur hariç, bol bol sıvı al yat dinlen.. bi de tavuk suyuna çorba iyi gelir... geçmiş olsun...ya kızlar bişey sorcam..daha kış girmeden grip oldum ve ağır başladı..hamilelik de olup olmadığını bilmediğimden ilaç kullanamıyorum..ne yapayım bildiğiniz bişey var mı geçirecek...
hiç bişi kullanma ada çayıda içme düşük yapabiliomuş
aynen öyle 1 yıl sonra subata kadar denicez sonrs dr basvurucaz mecbur Allah o günleri göstermeden hamiş olayım kocam o kadar istiyoki göbişimi okşayıp bebişim ne zaman geleceksin bekliyoruz dio zoruma gidiyo benim bi sorunum yok şuan am akendimi eksikliymiş gibi hissediyorum
Büyük bir hayalkırıklığı oldu benim için.Çok umutlandırmıştı beni doktor..
Kistler yok çok şükür..Sevindirici nokta bu sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?