Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

valla benim göğüslerde bi şişlik yok.sanırım üşüttüm ben.

cnm önce hakkında hayırlısı olsun..ama pztsi ye kadar bekle pztsi tekrar kan testi yaptır onda kesinleşir cnm...

20 eylül gelemesin tabi bua y daha rahattım ama gün yaklaştıkça sıkıntı basıyo rüyamda agördüm habire test yapıom çift çizgi çıkıo inanmıyorum takrar rakarar hep çit çizgi yani psikolojimi bi düşün

bu ay 8. ay olucak amin cümlemize umudumuz devam ediyor

epey sabır gerektırıyo sende bayagıdır beklıyormussun bende 3 aydır istiyorum ama dıkkat etmıyorduk olursa olur dıyorduk bır aydır sıkı calısmalar oldu ama kırmızı kartı yedım..yanı bır ay olmadı dıye üzülüyorum gercekten allah herkeze nasıp etsın kımsenın kucagını bos bırakmasın ınsallah :)

inşallah hayırlı olur hakkında.gerçek olur inşallah: )

Son düzenleme:
bende kendimden başka herkesi rüyamda hamile gördüm: )
gördüğüm rüyanın haddi hesabı yok, rüya görmekten dinlenemiyorum o kdr söylüyüm: )

bundan bi hafta önce akıntım çoktu.çamaşırım ıslanıyordu resmen.ama şimdi çok az.
son iki gündür bi yanıyorum, bi donuyorum.
iştahsızlıkta var bende.
normalde iyi yerim ama bu ara canım bişi istemiyor.
nasıl yorumlasam bilemedim.

aynen öyle 1 yıl sonra subata kadar denicez sonrs dr basvurucaz mecbur Allah o günleri göstermeden hamiş olayım kocam o kadar istiyoki göbişimi okşayıp bebişim ne zaman geleceksin bekliyoruz dio zoruma gidiyo benim bi sorunum yok şuan am akendimi eksikliymiş gibi hissediyorum

ya kızlar bişey sorcam..daha kış girmeden grip oldum ve ağır başladı..hamilelik de olup olmadığını bilmediğimden ilaç kullanamıyorum..ne yapayım bildiğiniz bişey var mı geçirecek...

ya kızlar bişey sorcam..daha kış girmeden grip oldum ve ağır başladı..hamilelik de olup olmadığını bilmediğimden ilaç kullanamıyorum..ne yapayım bildiğiniz bişey var mı geçirecek...

hiç bişi kullanma ada çayıda içme düşük yapabiliomuş

canım zencefil bal karıştır... adaçayı ve ıhlamur hariç, bol bol sıvı al yat dinlen.. bi de tavuk suyuna çorba iyi gelir... geçmiş olsun...

Son düzenleme:

aynen bende öyle..esim bugün dedı müjdelı haberı ver ne istersen benden iste dedi..ara ara karnımı öpüyordu..sımdı olmayıncada cok üzülecek nasıl dıcem bılmıyorum...kendım cok istiyorum ama esimin oistegini görünce dahada cok istiyorum..kendımı mahcup hıssedıyorum ona karsı

Büyük bir hayalkırıklığı oldu benim için.Çok umutlandırmıştı beni doktor..

Kistler yok çok şükür..Sevindirici nokta bu sadece

arkadaşım yeni girebildim.kistinin gittiğine çok sevindim.bebek olayı üzücü ama inş. kistin gitiğine göre önümüzdeki ayda bebişini alırsın kucağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…