Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

bi denemek lazım gercekten faydalı olabılır

cenab_ı emvlam nasip edecek tabiki ama bunu fayda sağladığını söyleyenler var.Ben bu ay soğan kürünün ilkini yaptım.Önümüzdeki ay tekrarlayacağım.Ondan sonra bedne incir kürü ve bal çrekotu denemeyi düşünüyorum

hayırlısı olsun ınsallah..bende dün sogan kürüne basladım bakalım artık...allah ol deyınce oluyor..bızde dua edıp beklıyoruz

Merhaba savascim..meraba tum arkadaslar. nasilsinizzz? ayy ben cok stress yapdim bi kac gunu, doktor gecen defa 3gun sonra gel bakalim demisdi yumoslara, bugun gidecem yani..12mm den 18e kalkmismidir acaba? adetimin 15ci gunu yaa...affffff...

Ben soğan kürünü bir kere yaptım.Kistlerim gitti..Şimdi incir kürünü yapacam.Ama bal tarçın kürü için bazı yerşerde düşük yaptırdığını duydum.İyi araştır bence canım

ateşölçer kullananlar sürekli yükselirse hamilelikle yorumluyorlar...hergün aynı saatte yataktan kalkmadan ölçmek gerekiyormuş...hergün artış olursa bebek geliyormuş

senacımm bu sondakı bebeki nasıl yapıyorsunuz ya:)))) beceremedımmm

BEBEIN HEYCANI SIMDIDEN SARDI TUM EWI .. ALLAHIM BU NASIL BI GUZELLIK BOYLE SANA COK SUKUR RABBIMMMM

herkezz neredeeeeeeeeeee yemeklermi yeniyorrrrr:) afıyett olsun hepınıze kızlarr

Ben soğan kürünü bir kere yaptım.Kistlerim gitti..Şimdi incir kürünü yapacam.Ama bal tarçın kürü için bazı yerşerde düşük yaptırdığını duydum.İyi araştır bence canım

bak onu duymamıştım araştırırm saol arkadaşım paylaştığın için

Merhaba savascim..meraba tum arkadaslar. nasilsinizzz? ayy ben cok stress yapdim bi kac gunu, doktor gecen defa 3gun sonra gel bakalim demisdi yumoslara, bugun gidecem yani..12mm den 18e kalkmismidir acaba? adetimin 15ci gunu yaa...affffff...

mrb canım iyiyim sen nasılsın.büyüyorlar 2-3gün içinde sen hiç stres yapma.benim gititğim dr.un söylediği zaten 16-18 mm arası en idealiymiş ve 3 gündede okadara gelirler allah ın izniyle.geriye çatlayıp birleşmeler kalıyor:))inş. yumuoşlasrın bebişe dönüşür:112:

45 kiloyum, metobilizmam düştüğü için ağzımda aftlar çıktı dilim çok acıyor ciğer gibi oldu ve ben bugun ne yaptım biliyormusunuzzzzzz kızlarrr........!!!! 1 yıldır evdeyimm iş bulamadımm..tam çocuk dusunmeye basladımmm iş görüşmeleririne çağrılmaya başladım ve bugun birr iş görüşmesine gttim, çok koşturmalı bır meslegım var.. ve bu işi bana verdilerr bugün kabul edildim,çalışmak istemiyorum yaa şansa bakk 3 bınde maas verdilerr ............. bebek düşündüğüm için red etttimmm(( bu kıloyla bıde koşturup bıde cocuk yapamazdımm iyimi yaptım bılmıyorummmmmmmmmm cok ağladım kararsızlıgım yuzundenn( sonucta kabul etmedım amabendekı sansta şansmı bır sene bır bucuk sene otur iş gorusmesı gelmeısn bı gelsın maas ıyı sartlar ıyı zamanlama kötüüydü offf kendimi cok zayıfım ztn hemen yoruluyorumm iyce düşerim die ikna ettim,bu kıloya cocugum olmuyuck dıye korkuyorum ....bu arada bata az kaldı kızlarrrrr hayırlısı hakkımızdaaaaaa

canım keşke kabul etseydin hamile kalınca bırakırdın..hem bu arada çaışma hevesinide almış olurdun...çalışınca insanın kafası daqılıyor hem bebiş kafaya takmayınca daha iyi tutar..çok koşuşturmalı derken mesleqin ne cnm?

canım bilemiyorum sanki adetin sonu olur ya o renkti bordo-kahve gibi, çok az kanama da değil tam. gönül ister ki canım dediğin çıksın ama neden bilmiyorum bu ay ümitlendim fazlaca inşallah boşa çıkmaz canım

BEBEIN HEYCANI SIMDIDEN SARDI TUM EWI .. ALLAHIM BU NASIL BI GUZELLIK BOYLE SANA COK SUKUR RABBIMMMM

Allah bizlerede yaşatsın canım. Dua et bizlerede..

Bence çalışmak istemiyorsan iyi karar vermişsin. Mutsuz olacaktın. Maaşı iyi olabilir ama istediğin zamanda gelmemiş. Bak bende çalışmak istemiyorum içimden gelmiyor ya. Belki de rahata alıştım. İş ortamına alışamam gibi geliyor.

Bu arada boyun kaç tatlım. Bende 1 yıl önce 44 kiloydum. 1.68 boyundayım . normalde son 2 haneli sayıdan 15 kilo aşağı olman gerekiyormuş ideali oymuş. 53 olmam gerekiyordu. ve kilo aldım evlendikten sonra şuan 52 kiloyum. Rüzgarda uçarsın derlerdi banada bi sinir olurdum. Gerçi üstümede hiç bişi yakışmazdı. Belim yoktu ki. Şimdi çok iyiyim. Bi diyetisyene git tatlım bence alırsın kilo. Ben bile aldıysam.

Kızlar nette araştırma yaparken buldum. Benimde sağ kasıgım ağrıyor.

Bilgilenmek iyidir

Hamileliğin 3. ve 4. aylarından kasık bölgelerinde bıçak saplar gibi keskin bir ağrı hissedilebilir. Hareket etmekle, aniden ayağa kalkmakla bu ağrı birden şiddetlenebilir. Bu ağrının sebebi rahmin büyümesine bağlı rahim etrafındaki bağların ve ligamentlerin gerilmesidir. (Round ligament ağrısı) Rahmin büyümesine bağlı gelişen round ligament ağrısı genellikle sağ tarafta olur fakat her iki tarafta da olabilir. Gebelikteki kasık ağrılarının bir diğer nedeni ise anne adayının kabız olması, mide veya bağırsak gazının olması da kasık ağrılarına neden olabilir.

canım bunlar 3-4 aylık hamileyken olan aqrılar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…