bi denemek lazım gercekten faydalı olabılır
cenab_ı emvlam nasip edecek tabiki ama bunu fayda sağladığını söyleyenler var.Ben bu ay soğan kürünün ilkini yaptım.Önümüzdeki ay tekrarlayacağım.Ondan sonra bedne incir kürü ve bal çrekotu denemeyi düşünüyorum
cenab_ı emvlam nasip edecek tabiki ama bunu fayda sağladığını söyleyenler var.Ben bu ay soğan kürünün ilkini yaptım.Önümüzdeki ay tekrarlayacağım.Ondan sonra bedne incir kürü ve bal çrekotu denemeyi düşünüyorum
Ayın 20-21ini bekleyip su günlerde ates basması yaşayan var mı arkadaslar???
Bişey sorcamm hamileysen ateşin yükselirmii???:26:
ateşölçer kullananlar sürekli yükselirse hamilelikle yorumluyorlar...hergün aynı saatte yataktan kalkmadan ölçmek gerekiyormuş...hergün artış olursa bebek geliyormuş
Ben soğan kürünü bir kere yaptım.Kistlerim gitti..Şimdi incir kürünü yapacam.Ama bal tarçın kürü için bazı yerşerde düşük yaptırdığını duydum.İyi araştır bence canım
Merhaba savascim..meraba tum arkadaslar. nasilsinizzz? ayy ben cok stress yapdim bi kac gunu, doktor gecen defa 3gun sonra gel bakalim demisdi yumoslara, bugun gidecem yani..12mm den 18e kalkmismidir acaba? adetimin 15ci gunu yaa...affffff...
senacımm bu sondakı bebeki nasıl yapıyorsunuz ya:)))) beceremedımmm
45 kiloyum, metobilizmam düştüğü için ağzımda aftlar çıktı dilim çok acıyor ciğer gibi olduve ben bugun ne yaptım biliyormusunuzzzzzz kızlarrr........!!!! 1 yıldır evdeyimm iş bulamadımm..tam çocuk dusunmeye basladımmm iş görüşmeleririne çağrılmaya başladım ve bugun birr iş görüşmesine gttim, çok koşturmalı bır meslegım var.. ve bu işi bana verdilerr bugün kabul edildim,çalışmak istemiyorum yaa şansa bakk 3 bınde maas verdilerr ............. bebek düşündüğüm için red etttimmm (( bu kıloyla bıde koşturup bıde cocuk yapamazdımm iyimi yaptım bılmıyorummmmmmmmmm cok ağladım kararsızlıgım yuzundenn ( sonucta kabul etmedım amabendekı sansta şansmı bır sene bır bucuk sene otur iş gorusmesı gelmeısn bı gelsın maas ıyı sartlar ıyı zamanlama kötüüydü offf kendimi cok zayıfım ztn hemen yoruluyorumm iyce düşerim die ikna ettim,bu kıloya cocugum olmuyuck dıye korkuyorum ....bu arada bata az kaldı kızlarrrrr hayırlısı hakkımızdaaaaaa
canım bilemiyorum sanki adetin sonu olur ya o renkti bordo-kahve gibi, çok az kanama da değil tam. gönül ister ki canım dediğin çıksın ama neden bilmiyorum bu ay ümitlendim fazlaca inşallah boşa çıkmaz canımperakedisi.. aynı durumu ben, 2 gebeliğimde de yaşamıştım.. canım seninki büyük ihtimalle implantasyon kanaması..
bebiş yerleşiyor olabilirzaten yumurtlamadan sonra 7-10.günlerde olabiliyor bu kanama..
hayırlı haberlerle gel cnm
BEBEIN HEYCANI SIMDIDEN SARDI TUM EWI .. ALLAHIM BU NASIL BI GUZELLIK BOYLE SANA COK SUKUR RABBIMMMM
45 kiloyum, metobilizmam düştüğü için ağzımda aftlar çıktı dilim çok acıyor ciğer gibi olduve ben bugun ne yaptım biliyormusunuzzzzzz kızlarrr........!!!! 1 yıldır evdeyimm iş bulamadımm..tam çocuk dusunmeye basladımmm iş görüşmeleririne çağrılmaya başladım ve bugun birr iş görüşmesine gttim, çok koşturmalı bır meslegım var.. ve bu işi bana verdilerr bugün kabul edildim,çalışmak istemiyorum yaa şansa bakk 3 bınde maas verdilerr ............. bebek düşündüğüm için red etttimmm (( bu kıloyla bıde koşturup bıde cocuk yapamazdımm iyimi yaptım bılmıyorummmmmmmmmm cok ağladım kararsızlıgım yuzundenn ( sonucta kabul etmedım amabendekı sansta şansmı bır sene bır bucuk sene otur iş gorusmesı gelmeısn bı gelsın maas ıyı sartlar ıyı zamanlama kötüüydü offf kendimi cok zayıfım ztn hemen yoruluyorumm iyce düşerim die ikna ettim,bu kıloya cocugum olmuyuck dıye korkuyorum ....bu arada bata az kaldı kızlarrrrr hayırlısı hakkımızdaaaaaa
Kızlar nette araştırma yaparken buldum. Benimde sağ kasıgım ağrıyor.
Bilgilenmek iyidir
Hamileliğin 3. ve 4. aylarından kasık bölgelerinde bıçak saplar gibi keskin bir ağrı hissedilebilir. Hareket etmekle, aniden ayağa kalkmakla bu ağrı birden şiddetlenebilir. Bu ağrının sebebi rahmin büyümesine bağlı rahim etrafındaki bağların ve ligamentlerin gerilmesidir. (Round ligament ağrısı) Rahmin büyümesine bağlı gelişen round ligament ağrısı genellikle sağ tarafta olur fakat her iki tarafta da olabilir. Gebelikteki kasık ağrılarının bir diğer nedeni ise anne adayının kabız olması, mide veya bağırsak gazının olması da kasık ağrılarına neden olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?