Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

sağol canım
emin ol ki senden affedemezdin. şu an ondan nefret ediyorum. bi kadına umut vermiş senle evlenicem diye. önce sen boşan bende zamanı gelince boşanacam demiş.
böyle bişey nasıl affedilir. zamanla geçmicek zamanla dahada çok öfkem artacak gibi görünüyor. gelmediği akşamlardaki yalanları aklıma geliyo şimdi. her zaman bi bahane bulurdu ama ben ihtimal vermezdim tabi aklıma bile gelmezdi.
başka bir kadınla 1-2 gece olmamış 2 buçuk sene olmuş ve ona yeminler sözler etmiş. Allahından bulsun

canım tekstil cok koşturmacalı müşteri temsılcılıgı boyahneler kumascılar kosturmaca oldugu ıcın kabul etmedım metobolızmam zayıf hemde korkuyorum ondan hele son 3-4 aydır bısıyı kaldırıorum hmn yoruluyorum :S sımdıde bebek dsununce herkes cok zayıfsın dıo o yuzdn kabul etmedım işide ...yanlısmı yaptım bılmıyorumm kafamm cokkkkkkkk karısıkkkkkkk cnmmmmmm...off kızlar offf yakınımda kimsem yok sıze o kadar cok sey anlatıp abla,kardes tavsıyelerınizi almak ıstıyorumkii anlatamamm hiç kalkışmıyorum bıle bu sebepten iyki varız varsınız kızlar bole ara ara danısıyorum sızlere işte:S

haklısın canım... sözün bittiği yer... çünkü sen kararını vermişsin.

Allah razı olsun canım benim...
dünya imtihan dünyası.herşeye sabredip şükretmek gerekiyor değilmi?
Rabbim kimseye dermansız dert vermesin.

tubiloşş,seni merak ettim bende ,cok üzüldüm canım,gercekten hakkında hayırlısı olsun inşallah.bu tekrarlı düşüklerin sebebi erkeklerin spermindeki morfolojik bozukluklar olabiliyormuş,arkadaşım yaşıyordu.Eşin test yaptırsa belki diğerinde sorun olmaz,tutunur bebeğin.yani sadece bir fikir benimkisi,çok bilgili değiliz ama bazen duyuyoruz canım,paylaşmak istedim.

canım eşin ne iş yapıyo geliri iyi mi? bebeğin için 3000 tl gibi bir parayı tepiyorsun sonuçta... merak ettim

merhaba arkadaslar ben araniza yeni katildim ben 2 senedir cocuk istiyorum pco oldugu icin olmuyordu cok kilom vardi 25 kilo verdim adetim 2 aydir kendiliginden oldu ama 40 günde bir oludu ben genc kizknde öle oluyodu cok sukur bir oglum var ama 8 sene gecti araradan tekrar istiyorum iste bu pco yuzunden olmuyodu aslinda benim sorum 40 gunde bir olmak cokmu yumurtlama olurmu olduysa hangi gun lütfen yardim

aylin,kendini toparlaman uzun zaman alacak,bunu biliyorsun ama istersen herşeyin üstesinden gelebilirsin,güçlü olmasaydın zaten boşanma kararı alamazdın,dimdik dur karşısında,çünkü emin ol kimsenin yaptığı yanına kalmaz,Allah bunun bedelini elbette verecektir,sadece buna inan,bu insana güç verir.

aylincim yazdıklarını okudum elım klayeye varamadı bir türlü çok üzüldüm tatlım,hepimiz bazen böyle acı sınavlardan geçiyoruz...tabiide doğru kararı sen vereceksin çok zor bir durum sen güçlü ve mantıklı bir kadınsın anladıgım, hayırlısı neyse o olsun cnm...ama sen kendıne bak yemegını yeee sağlığına dikkat ett..senden degerlı hiç birşey yok dimdik dur cnm hayata karsı bırakma kendını..

canım eşin ne iş yapıyo geliri iyi mi? bebeğin için 3000 tl gibi bir parayı tepiyorsun sonuçta... merak ettim

cnm cok şükür allaha, dönüyoruz işte,bende sıkıldıydım evde durmaktan ztn ondan cocuga karar verdıydim, eşim çalışmamı ıstemıyordu,1senedır tekstıl ortamı kotu oldugu ıcın 3ü duyunca oda şaşırdı verdıklerı maası tmm de fln dedı ,tbi senın kararın dedı bna bıraktı,ama içimden bır ses hep kabul etme dedıı:S:S etmedim :/bnm kararım oldugu ıcın bısıy demedı eşim,ama kafamkarısık keşke demekten korkuyorum ve dıcem de sanırım ama yapck bısy yok artık..bu dururmda sanırım bnde bnm kararımı bn verdıgım ıcın mutluyum ...adamlarda demıstırkı bu kız çok zengın herlde elının tersıyle ıttı kendıme sasıyorum nasıl yaptım ama garip bir his bende anlamadım perakedisicim yaa olurya bazen ınsanda ole bısı...bu gece uyurmuyum bılmıyorum artık

bunda da var bi hayır.. pişman olma bence... bebişin daha önemli.. tabii bi de sağlığın.

yeni katildim araniza ama senin yazdiklarini görünce kendi derdimi uunuttum özel hayatina karismak istemezdim ama bence sadece senin sorun degil tüm duyarli kadinlarin sorunu ve yarin bizimde basimaza gelmiyecek diye birsey yok.seni istemiyeni sen hic isteme ama sunu unutma guzelim acinin ustune mutluluk asla kurulmaz eger seni seviyorsa sana gelir sevmiyorsa affetsen bile mutlu olamazsin benimde bir tanidigim vardi karisini yillarca aldatmis hatta ondan cocugu bile olmus ama adam cok pismandi yalvardi kadin affetti adam kendini hic affetmemis simdi karisinin bir dedigini iki etmiyor cunku karisini seviyor iste oyuzden sordum seni seviyormu hala diye biliyorum bir kadin icin cok kirici ama iyi düsün kötü gidipte iyi gelmez eger kendi ayaklari uzerinde durabilen biri isen gurunu ayaklar altina aldirma affetceksen bile önce süründür tabi canim cok özür dilerim bukadar cok isine karistigim icim kim ne derse desin aklinin ve beynini ayni anda dinle.allah yardimcin olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…