yok canım sonrasında leke falan gelmedi... sadece karnımda adet sancısı gibi ve batar cinsten ağrılar var sanki karnım yerçekimine direniyo gibi..perakedisi varmı bi gelişme durumlar nasıl
seni anlıyorum bu konuda çünkü benim de canım sıkkın olunca asla yemek yiyemem...ama 2 gündür tek halleyle durulur mu bir de sigara falan içiyosan metabolizman iyice çökeraz ama sık sık yemeye çalış lütfen...
senin yerine kendimi koyuyorum anlık aldatma değil 2,5 sene asla affedemezdim diyorum ama başa gelince ne yapardım bilemiyorum...
affedip affetmemek sana kalmış birşey kimse seni affetmedi diye ödüllendirmeyecek...
ve yine kimse seni affettin diye taşlamayacak...
insandır beşer şaşar.. davanı aç yine.. ama bu süreçte de düşünmüş olursun canım..
ve lütfen yemek ye..
canım keşke kabul etseydin hamile kalınca bırakırdın..hem bu arada çaışma hevesinide almış olurdun...çalışınca insanın kafası daqılıyor hem bebiş kafaya takmayınca daha iyi tutar..çok koşuşturmalı derken mesleqin ne cnm?
sağol canım
emin ol ki senden affedemezdin. şu an ondan nefret ediyorum. bi kadına umut vermiş senle evlenicem diye. önce sen boşan bende zamanı gelince boşanacam demiş.
böyle bişey nasıl affedilir. zamanla geçmicek zamanla dahada çok öfkem artacak gibi görünüyor. gelmediği akşamlardaki yalanları aklıma geliyo şimdi. her zaman bi bahane bulurdu ama ben ihtimal vermezdim tabi aklıma bile gelmezdi.
başka bir kadınla 1-2 gece olmamış 2 buçuk sene olmuş ve ona yeminler sözler etmiş. Allahından bulsun
Allah razı olsun canım benim...
dünya imtihan dünyası.herşeye sabredip şükretmek gerekiyor değilmi?
Rabbim kimseye dermansız dert vermesin.
canım eşin ne iş yapıyo geliri iyi mi? bebeğin için 3000 tl gibi bir parayı tepiyorsun sonuçta... merak ettimcanım tekstil cok koşturmacalı müşteri temsılcılıgı boyahneler kumascılar kosturmaca oldugu ıcın kabul etmedım metobolızmam zayıf hemde korkuyorum ondan hele son 3-4 aydır bısıyı kaldırıorum hmn yoruluyorum :S sımdıde bebek dsununce herkes cok zayıfsın dıo o yuzdn kabul etmedım işide ...yanlısmı yaptım bılmıyorumm kafamm cokkkkkkkk karısıkkkkkkk cnmmmmmm...off kızlar offf yakınımda kimsem yok sıze o kadar cok sey anlatıp abla,kardes tavsıyelerınizi almak ıstıyorumkii anlatamammhiç kalkışmıyorum bıle bu sebepten iyki varız varsınız kızlar bole ara ara danısıyorum sızlere işte:S
yok canım sonrasında leke falan gelmedi... sadece karnımda adet sancısı gibi ve batar cinsten ağrılar var sanki karnım yerçekimine direniyo gibi..
amin canım... sende durumlar nasılhadi hayırlısı
sağol canım
emin ol ki senden affedemezdin. şu an ondan nefret ediyorum. bi kadına umut vermiş senle evlenicem diye. önce sen boşan bende zamanı gelince boşanacam demiş.
böyle bişey nasıl affedilir. zamanla geçmicek zamanla dahada çok öfkem artacak gibi görünüyor. gelmediği akşamlardaki yalanları aklıma geliyo şimdi. her zaman bi bahane bulurdu ama ben ihtimal vermezdim tabi aklıma bile gelmezdi.
başka bir kadınla 1-2 gece olmamış 2 buçuk sene olmuş ve ona yeminler sözler etmiş. Allahından bulsun
yok canım. gece geldi konuştuk sonra gönderdim evden. pazarteside adliyeye gidicem davamı açıcam. kendimi hayattan kopmuş, yorgun, bitkin hissediyorum.
bu güne kadar her cumartesi akşam edemezdim gelecek diye, hazırlanırdım, yemekler yapardım. ama bugün yine cumartesi ve ben yapayanlız, aldatılmış olarak oturuyorum. bundan sonra tüm cumartesiler hatta tüm günler böyle geçecek. sanki etlerimi koparıyolar, öyle acı çekiyorum
amin canım... sende durumlar nasıl
:))))hadi bakalım ben hamiş değilsem de 20 sinde senden bari güzel haber alayım istiyorum... inşallah karnın 9 katı olur yakında canım...karnım hafifi hafifi ağrıyo ama gögüzlerimde ince ince sızlıyo sanki iki kat olmuşlar gibi hissediyorrumm
:))))hadi bakalım ben hamiş değilsem de 20 sinde senden bari güzel haber alayım istiyorum... inşallah karnın 9 katı olur yakında canım...karnım hafifi hafifi ağrıyo ama gögüzlerimde ince ince sızlıyo sanki iki kat olmuşlar gibi hissediyorrumm
canım eşin ne iş yapıyo geliri iyi mi? bebeğin için 3000 tl gibi bir parayı tepiyorsun sonuçta... merak ettim
:))))hadi bakalım ben hamiş değilsem de 20 sinde senden bari güzel haber alayım istiyorum... inşallah karnın 9 katı olur yakında canım...
inşallah olur canım... aman diyim yeter ki olsun bebişlerimiz de 20 katı olmaya da razıyım ben... şişer şişer ineriz inşallah..zaten tombişim naparım ozaman beraber olalaım nolurrrrrrrr
bunda da var bi hayır.. pişman olma bence... bebişin daha önemli.. tabii bi de sağlığın.cnm cok şükür allaha, dönüyoruz işte,bende sıkıldıydım evde durmaktan ztn ondan cocuga karar verdıydim, eşim çalışmamı ıstemıyordu,1senedır tekstıl ortamı kotu oldugu ıcın 3ü duyunca oda şaşırdı verdıklerı maası tmm de fln dedı ,tbi senın kararın dedı bna bıraktı,ama içimden bır ses hep kabul etme dedıı:S:S etmedim :/bnm kararım oldugu ıcın bısıy demedı eşim,ama kafamkarısık keşke demekten korkuyorum ve dıcem de sanırım ama yapck bısy yok artık..bu dururmda sanırım bnde bnm kararımı bn verdıgım ıcın mutluyum ...adamlarda demıstırkıbu kız çok zengın herlde elının tersıyle ıttı kendıme sasıyorum nasıl yaptım ama garip bir his bende anlamadım perakedisicim yaa olurya bazen ınsanda ole bısı...bu gece uyurmuyum bılmıyorum artık
sağol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?