sana da canım...ii gecler kızlar hoşçakalın
yeni katildim araniza ama senin yazdiklarini görünce kendi derdimi uunuttum özel hayatina karismak istemezdim ama bence sadece senin sorun degil tüm duyarli kadinlarin sorunu ve yarin bizimde basimaza gelmiyecek diye birsey yok.seni istemiyeni sen hic isteme ama sunu unutma guzelim acinin ustune mutluluk asla kurulmaz eger seni seviyorsa sana gelir sevmiyorsa affetsen bile mutlu olamazsin benimde bir tanidigim vardi karisini yillarca aldatmis hatta ondan cocugu bile olmus ama adam cok pismandi yalvardi kadin affetti adam kendini hic affetmemis simdi karisinin bir dedigini iki etmiyor cunku karisini seviyor iste oyuzden sordum seni seviyormu hala diye biliyorum bir kadin icin cok kirici ama iyi düsün kötü gidipte iyi gelmez eger kendi ayaklari uzerinde durabilen biri isen gurunu ayaklar altina aldirma affetceksen bile önce süründür tabi canim cok özür dilerim bukadar cok isine karistigim icim kim ne derse desin aklinin ve beynini ayni anda dinle.allah yardimcin olsun.
hoşgeldin canım.. yumurtlama olur ama yakalamak zorlaşabilirmerhaba arkadaslar ben araniza yeni katildim ben 2 senedir cocuk istiyorum pco oldugu icin olmuyordu cok kilom vardi 25 kilo verdim adetim 2 aydir kendiliginden oldu ama 40 günde bir oludu ben genc kizknde öle oluyodu cok sukur bir oglum var ama 8 sene gecti araradan tekrar istiyorum iste bu pco yuzunden olmuyodu aslinda benim sorum 40 gunde bir olmak cokmu yumurtlama olurmu olduysa hangi gun lütfen yardim
hoşgeldin canım.. yumurtlama olur ama yakalamak zorlaşabilir
teşekkürler canım. ama ben öyle sevgiye inanmıyorum. gerçekten seven bir adam bu şekilde yapmaz. benimkide çocuk aldırtmış kadından. kadını kocasından boşatmış. demkki sevdi kadını çok değer verdi.[/Qh
haklisin peki oda istiyormu senden bosanmak ya bu konuda olduguna göre cocuk yapmak icin can atiyorsun o ise neyle ugrasiyo kusura bakma ama karaktersiz biriymis ama unutma kimseye kimseden fayda yok kendine iyi bak cunku birtek ondan fayda var once biz dimdik ayakta durmaliyz sadece sen degil cogu erkek bunu yapiyo hatta kadinlar bile iste kimi cok basarili oldugu icin saklamayi beceriyo hic uzelme eger cocugunda yoksa önüne bak dedgim gibi acini üstüne mutluluk kuramaz onlar kendini asla kücültme hep güclü ol ki karsindakini karsina cikacak ve onu seni görünce ezilecek hali olsun
hoşgeldin canım.. yumurtlama olur ama yakalamak zorlaşabilir
aylinimm;yok canım. gece geldi konuştuk sonra gönderdim evden. pazarteside adliyeye gidicem davamı açıcam. kendimi hayattan kopmuş, yorgun, bitkin hissediyorum.
bu güne kadar her cumartesi akşam edemezdim gelecek diye, hazırlanırdım, yemekler yapardım. ama bugün yine cumartesi ve ben yapayanlız, aldatılmış olarak oturuyorum. bundan sonra tüm cumartesiler hatta tüm günler böyle geçecek. sanki etlerimi koparıyolar, öyle acı çekiyorum
canım tekstil cok koşturmacalı müşteri temsılcılıgı boyahneler kumascılar kosturmaca oldugu ıcın kabul etmedım metobolızmam zayıf hemde korkuyorum ondan hele son 3-4 aydır bısıyı kaldırıorum hmn yoruluyorum :S sımdıde bebek dsununce herkes cok zayıfsın dıo o yuzdn kabul etmedım işide ...yanlısmı yaptım bılmıyorumm kafamm cokkkkkkkk karısıkkkkkkk cnmmmmmm...off kızlar offf yakınımda kimsem yok sıze o kadar cok sey anlatıp abla,kardes tavsıyelerınizi almak ıstıyorumkii anlatamammhiç kalkışmıyorum bıle bu sebepten iyki varız varsınız kızlar bole ara ara danısıyorum sızlere işte:S
Günaydın herkesee,
öncelikle hamile arkadaşları tebrik ederim Rabbim sağlıkla sağlıklı bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin, sonrada bebiş bekleyen herkese Rabbim nasip etsin en hayırlı ve tez zamanda inşallah.
Şimdi benim SAT'ım 20 Ağustos'tu. 17. günde ovulasyon testim çift çizgi çıktı buna göre 19 eylül yada 20 eylülde BAT günüm oluyo. İki gün önce cuma günü sabah göğüslerimde şişlik ve ağrı olduğu için dayanamayıp 6-7 gün kala idrar testi yaptım. Tabi ki 10 dk da bişi çıkmadı, 1 saat sonra böleee şaşı bak şaşır oyunu oynayınca görünen hayal meyal bi çizgi çıktı, benim için bu bile yeterli olduğu için hemen koşup kan verdim. bu ay bende eşimde o kadar inanıyoduk ki olduğuna kanı verip eve dönerken kendime hamile olduğum kesinmiş gibi ceviz, kayısı süt filan bile aldım. tabi sonra test sonucum bi geldi <1,2 yani NEGATİF.
akşam eşim geldi, dedim yok bu ayda 1 hafta olsa bile çıkması gerekirdi çıkmadı. o da şaşırdı nasıl olur içime doğuyodu kesin oldu bu sefer diyodum diye. neyse çok uzattım kusura bakmayın:))
sonuçta daha 4 gün var BAT'ıma bu sabah erkenden kalkıp yine test yaptım. elimdeki idrar testlerim bitsin bari demiştim. daha 10 dk dolmadan çift çizgi çıktıtestin fotoğrafı ekte. doğru olabilir mi bu yaa, 2 günde farkedermi böyle? yarın sabah önce idrar yapıp yine böyle çıkarsa işe giderken de kan testi yaptıracağım.
Eki Görüntüle 511175
şimdi dışarı çıkacağımız için çıkmam gerekiyor. güzel haberleriniz bol olsun inşallah bugün. görüşürüzz
aylinimm;
canım keşke elimizden bişey gelse..keşke acını hafifletebilsek...keşke herley rüya olsa ve biran önce uyansak...inan için acıyor..okurken gözleim doluyor..tutamıyorum kendimi aqlıyorum...keşke bir kardeşin abin ablan olsaydı...başını yaslayabileceqin canından bir parça...tek çocuk yeterli diyenleri anlamıyorum...2-3 tane olsun bebeqiniz ilerde birbirlerine destek olsunlar...canım benim Rabbim seni aqır bir imtihandan geçiriyor...lütfen Rabbimizden yardım iste bolbol dua et tatlım..biz burdayız....gel yanımıza boşlat içini...elimizden bişey gelmesede paylaşmaya çalışırız...yapabileceqimiz bişey olursa lütfen çekinme canım elimizden geleni yaparız
canım daha önce bu işte çalıştınmı bilmiyorum..
ben muhasebeciyim ve tekstil yatqı bizim buralar...biz 2 arkadaş çalışıyorduk...ben muhasebeye arkadaşta m.temcilliğine bakıyordu...ve oldukça yoqun bir yerdi...dediqin gibi boyahaneler iplikçiler örmeciler vardı ama onlar için sen koşuşturmuyorsun...telle veriyorsun talimatları...ambarla ilgilenenler erkekler zaten yerleştirmeleri falan hep onlar yapıyorlar...biz arkadaşla oturmaktan sıkılırdık...onun dışında ben istanbulda yaşıyorum ve bulunduqum yer tekstil açısından en revaçta olan yerlerden biri...buna raqmen 1000-1500 civarı veriliyor maaşlar...sana nasıl 3000tl teklif ettiler anlamadım...hemde ilk girişte ve sanırım tecrübende yok :26::26:
cnm tanıdık vasıtası ilee oldu ve ofis şeklince başlayacak biyerrr senacım sormayınn uyku gırmedi gece gözümeeee bn nasıl red ettım dıyeeeeeeeee ağlıyorum bu kararı bn nasıl verdım dıee evin köşlerinde eşim görmedenn..( zamanı gerı dondurmek dıye bırsy olsa ama yok işte kararımdanda donersem olmaz arayıp oyun oynuyormus gıbı çok kötüyüm çokkk:S
Günaydın herkesee,
öncelikle hamile arkadaşları tebrik ederim Rabbim sağlıkla sağlıklı bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin, sonrada bebiş bekleyen herkese Rabbim nasip etsin en hayırlı ve tez zamanda inşallah.
Şimdi benim SAT'ım 20 Ağustos'tu. 17. günde ovulasyon testim çift çizgi çıktı buna göre 19 eylül yada 20 eylülde BAT günüm oluyo. İki gün önce cuma günü sabah göğüslerimde şişlik ve ağrı olduğu için dayanamayıp 6-7 gün kala idrar testi yaptım. Tabi ki 10 dk da bişi çıkmadı, 1 saat sonra böleee şaşı bak şaşır oyunu oynayınca görünen hayal meyal bi çizgi çıktı, benim için bu bile yeterli olduğu için hemen koşup kan verdim. bu ay bende eşimde o kadar inanıyoduk ki olduğuna kanı verip eve dönerken kendime hamile olduğum kesinmiş gibi ceviz, kayısı süt filan bile aldım. tabi sonra test sonucum bi geldi <1,2 yani NEGATİF.
akşam eşim geldi, dedim yok bu ayda 1 hafta olsa bile çıkması gerekirdi çıkmadı. o da şaşırdı nasıl olur içime doğuyodu kesin oldu bu sefer diyodum diye. neyse çok uzattım kusura bakmayın:))
sonuçta daha 4 gün var BAT'ıma bu sabah erkenden kalkıp yine test yaptım. elimdeki idrar testlerim bitsin bari demiştim. daha 10 dk dolmadan çift çizgi çıktıtestin fotoğrafı ekte. doğru olabilir mi bu yaa, 2 günde farkedermi böyle? yarın sabah önce idrar yapıp yine böyle çıkarsa işe giderken de kan testi yaptıracağım.
Eki Görüntüle 511175
şimdi dışarı çıkacağımız için çıkmam gerekiyor. güzel haberleriniz bol olsun inşallah bugün. görüşürüzz
perakedisi
biliyorsun 9.10. günler bebek rahme yerleşir
bu donemde lekelenme olur
kanama gıbı degıl de kahverengı kupkuru bır kanama olmustu bende
bu yerleşmeden sonra da embrıyo bchg salgılamaya baslar
tes 3 tl de olsa 10 tl de olsa bchg salgılandı ıse onu olcebılır
artık hassasıyetlerı 3 tl lıklerde bıle mınımım 10 mıu/ml bchg yı olcebılecek durumda testlerın
demem o ki yerleşme bugün oldu ıse pazar en gec pazartesı cok sılık de olsa cıft cızgıyı gorursun dıye dusunuyorum
ben regle 3 gun kala yapmıstım ve cıkmıstı
senınkı de hemen hemen bu gunlere denk gelecek
test yapmaktan bu kadar korkmayın
olmazsa ertesı gun bır daha denersın
bu kadar cok kendını sıkmaya gerek yok kı
bu kasmalar da ıyı degıl
yerleşme kanaman bıle olmus,
bence teste baslayabılırsın..
zaten en kotuy ekendını hazırlayarak yaparsan
sorun yaşamazsın
ama eger gebeysen de
cok gereksız beklememıs olursun
diyorum ben nacizaneee
herkesın hakkında en hayırlısı olsun ınsallah
Amin...
:Kızlarrrr komşumum 5 yıldır çocugu olmuyordu. bi sürü sorunları vardı. Ve hamileymişşşşşşşşşşş. Çok sevindim çok dua etmiştim ona ve bizim gibi bekleyenlere . Allah ım bizlerede göstersin inşallah.
kızlar bu arada BATA 5 gün var. İdrar testi yapsam çıkar mı ? Bekleyeyim mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?