Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

teşekkürler canım. ama ben öyle sevgiye inanmıyorum. gerçekten seven bir adam bu şekilde yapmaz. benimkide çocuk aldırtmış kadından. kadını kocasından boşatmış. demkki sevdi kadını çok değer verdi.

hoşgeldin canım.. yumurtlama olur ama yakalamak zorlaşabilir

hoşgeldin canım.. yumurtlama olur ama yakalamak zorlaşabilir

perakedisi
biliyorsun 9.10. günler bebek rahme yerleşir
bu donemde lekelenme olur
kanama gıbı degıl de kahverengı kupkuru bır kanama olmustu bende
bu yerleşmeden sonra da embrıyo bchg salgılamaya baslar
tes 3 tl de olsa 10 tl de olsa bchg salgılandı ıse onu olcebılır
artık hassasıyetlerı 3 tl lıklerde bıle mınımım 10 mıu/ml bchg yı olcebılecek durumda testlerın
demem o ki yerleşme bugün oldu ıse pazar en gec pazartesı cok sılık de olsa cıft cızgıyı gorursun dıye dusunuyorum
ben regle 3 gun kala yapmıstım ve cıkmıstı
senınkı de hemen hemen bu gunlere denk gelecek
test yapmaktan bu kadar korkmayın
olmazsa ertesı gun bır daha denersın
bu kadar cok kendını sıkmaya gerek yok kı
bu kasmalar da ıyı degıl
yerleşme kanaman bıle olmus,
bence teste baslayabılırsın..
zaten en kotuy ekendını hazırlayarak yaparsan
sorun yaşamazsın
ama eger gebeysen de
cok gereksız beklememıs olursun
diyorum ben nacizaneee

herkesın hakkında en hayırlısı olsun ınsallah
Amin...

Günaydın herkesee,

öncelikle hamile arkadaşları tebrik ederim Rabbim sağlıkla sağlıklı bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin, sonrada bebiş bekleyen herkese Rabbim nasip etsin en hayırlı ve tez zamanda inşallah.

Şimdi benim SAT'ım 20 Ağustos'tu. 17. günde ovulasyon testim çift çizgi çıktı buna göre 19 eylül yada 20 eylülde BAT günüm oluyo. İki gün önce cuma günü sabah göğüslerimde şişlik ve ağrı olduğu için dayanamayıp 6-7 gün kala idrar testi yaptım. Tabi ki 10 dk da bişi çıkmadı, 1 saat sonra böleee şaşı bak şaşır oyunu oynayınca görünen hayal meyal bi çizgi çıktı, benim için bu bile yeterli olduğu için hemen koşup kan verdim. bu ay bende eşimde o kadar inanıyoduk ki olduğuna kanı verip eve dönerken kendime hamile olduğum kesinmiş gibi ceviz, kayısı süt filan bile aldım. tabi sonra test sonucum bi geldi <1,2 yani NEGATİF.

akşam eşim geldi, dedim yok bu ayda 1 hafta olsa bile çıkması gerekirdi çıkmadı. o da şaşırdı nasıl olur içime doğuyodu kesin oldu bu sefer diyodum diye. neyse çok uzattım kusura bakmayın:))

sonuçta daha 4 gün var BAT'ıma bu sabah erkenden kalkıp yine test yaptım. elimdeki idrar testlerim bitsin bari demiştim. daha 10 dk dolmadan çift çizgi çıktı testin fotoğrafı ekte. doğru olabilir mi bu yaa, 2 günde farkedermi böyle? yarın sabah önce idrar yapıp yine böyle çıkarsa işe giderken de kan testi yaptıracağım.

şimdi dışarı çıkacağımız için çıkmam gerekiyor. güzel haberleriniz bol olsun inşallah bugün. görüşürüzz

aylinimm;
canım keşke elimizden bişey gelse..keşke acını hafifletebilsek...keşke herley rüya olsa ve biran önce uyansak...inan için acıyor..okurken gözleim doluyor..tutamıyorum kendimi aqlıyorum...keşke bir kardeşin abin ablan olsaydı...başını yaslayabileceqin canından bir parça...tek çocuk yeterli diyenleri anlamıyorum...2-3 tane olsun bebeqiniz ilerde birbirlerine destek olsunlar...canım benim Rabbim seni aqır bir imtihandan geçiriyor...lütfen Rabbimizden yardım iste bolbol dua et tatlım..biz burdayız....gel yanımıza boşlat içini...elimizden bişey gelmesede paylaşmaya çalışırız...yapabileceqimiz bişey olursa lütfen çekinme canım elimizden geleni yaparız

canım daha önce bu işte çalıştınmı bilmiyorum..
ben muhasebeciyim ve tekstil yatqı bizim buralar...biz 2 arkadaş çalışıyorduk...ben muhasebeye arkadaşta m.temcilliğine bakıyordu...ve oldukça yoqun bir yerdi...dediqin gibi boyahaneler iplikçiler örmeciler vardı ama onlar için sen koşuşturmuyorsun...telle veriyorsun talimatları...ambarla ilgilenenler erkekler zaten yerleştirmeleri falan hep onlar yapıyorlar...biz arkadaşla oturmaktan sıkılırdık...onun dışında ben istanbulda yaşıyorum ve bulunduqum yer tekstil açısından en revaçta olan yerlerden biri...buna raqmen 1000-1500 civarı veriliyor maaşlar...sana nasıl 3000tl teklif ettiler anlamadım...hemde ilk girişte ve sanırım tecrübende yok :26::26:

canım bu sonuca göre hamilesin tebriklerrr

Son düzenleme:

cnm tanıdık vasıtası ilee oldu ve ofis şeklince başlayacak biyerrr senacım sormayınn uyku gırmedi gece gözümeeee bn nasıl red ettım dıyeeeeeeeee ağlıyorum bu kararı bn nasıl verdım dıee evin köşlerinde eşim görmedenn..( zamanı gerı dondurmek dıye bırsy olsa ama yok işte kararımdanda donersem olmaz arayıp oyun oynuyormus gıbı çok kötüyüm çokkk:S

GÜNCEL LİSTEMİZ KIZLARR

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM....

Allahın izniyle; inşallah bu ay herkes bebişlerine kavuşur...amin...

Hamişlerimiz

OGIBI 4 eylül....

thesun 9 eylül....

blossomm 11 eylül....

sanem55 11 eylül....

icetea17 12 eylül....

Eylül ayı beklenmeyen bat tarihlerimiz;

sedaak 2 eylül....

sevoo_83 2 eylül....

sengelen 3 eylül....

sub 3 eylül....

yOosuN 4 eylül....

cicekdemeti 4 eylül....

nevalee 6 eylül....

22merve22 6 eylül....

minnakmelek 7 eylül....

benimben61 7 eylül....

ecrin87 7 eylül....

paposoner 8 eylül....

egumus 8 eylül....

Mucize_GE_ 8 eylül....

gelecek_se 8 eylül....

yoph 8 eylül....

tubiloshh 8 eylül....

bir_zamanin_prensesi 10 eylül....

yesalp 10 eylül....

taydin 10 eylül....

elmakurdu43 13 eylül....

medne 14 eylül....

LIPAKA 14 eylül....

rainsun 15 eylül....

Drc05 15 eylül....

MFN84 15 eylül....

tatliebbi 15 eylül....

erginsena 16 eylül....

mucizeguyem 16 eylül....

Tugra034 16 eylül....

umaynur 17 eylül....

cevodileksu 17 eylül....

bedesten 17 eylül...

zhd 18 eylül....

bilgemadam 18 eylül....

elzemrah 18 eylül....

mmlkk 19 eylül....

phia 19 eylül....

aylin8585 19 eylül....

atlanta 20 eylül....

savas5482 20 eylül....

perakedisi 20 eylül....

tugce76 21 eylül....

19asos03 21 eylül....

yasamim 21 eylül....

elisaa 22 eylül....

asesulfam 22 eylül....

hully 22 eylül....

umut27 23 eylül...

acemiperi 23 eylül....

ebson 23 eylül....

asbelove 23 eylül....

sosyoloji12 24 eylül....

monalisa79 24 eylül....

eylul2807 24 eylül....

crocus55 24 eylül....

WithLove 26 eylül....

taha0203 26 eylül....

BEBISIMSU 26 eylül....

arzu_mu 27 eylül....

Asyemu 27 eylül....

yarinlarimin_umudu 27 eylül....

nisan_1986 28 eylül....

UmmuUmar 1 ekim....

Neyse hayırlısı olsun cnm demekki böyle hayırlıymış...üzülme..

canım benimde seninki gibi oldu,3 gün önce silik çizgi cıktı saatler sonra,ihtimal vermedim,ama hepsindede cıktı,artık okadar cok yapmışımki...adetimi 1 gün gecti gittim kan verdim işte 6.88 cıktı,doktor erken daha kesin değil dedi,salı günü tekrar gel dedi,bende çelişkilerdeyim,benimde yumurtlamam geç oldu bu ay,normalden birkaçgün sonra oldu.7 ile 12 gün arasında yerleşme sürebilirmiş ve yerleşme olunca hcg tam olarak salgılanmaya başlarmış,buna göre ben testi yaptırdığımda daha 4 gün falan anca olmuştu,yani umut ediyorum,sende umudunu kırma,belki oluruz yaa...bende salıyı iple çekiyorum.

canım iyi dileklerin ve desteğin için çok teşekkür ederim...
bendeki leke 1-2 damla belki, açık renk adet sonu renginde canım ve miktarı çok az...benim yumurtlamadan sonra 6. günü karnıma bıçak saplanır gibi olmuştu,anlık felaket bir sancıydı..
eğer 6. günü tutunduysa 9. günü kanama mı gelir kafam karıştı:44:
canım testi yapmaya korktum evet çünkü çıkmazsa üzülücem cidden..
zaten bu sabah ki idrarım da gitti.. bugün regle 4 var.. yarın 3 kalıcak:) yarın sabah bir cesaret bulursam yapmaya çalışıcam bakalım...
ama korkuyorum ne yalan söyleyeyim...

Günaaydıın Güzel pazarlar hepinize

Son düzenleme:
:Kızlarrrr komşumum 5 yıldır çocugu olmuyordu. bi sürü sorunları vardı. Ve hamileymişşşşşşşşşşş. Çok sevindim çok dua etmiştim ona ve bizim gibi bekleyenlere . Allah ım bizlerede göstersin inşallah.

kızlar bu arada BATA 5 gün var. İdrar testi yapsam çıkar mı ? Bekleyeyim mi ?

ne güzel cnm allah ısteyen herkese versınn hepimizin dualaarı kabul olsun ınsallahh.....cnm bnimde 3gün var bata yapmıyıcam test zor tutuyorum kendımı ama beklıyıcemm geçmesını sonra uzuluyorumsende bekle derım batının gecmesını:) inşş hamişizdirrr........:)) peki belirtin varmı senin ??? bende hiç bir belirti yok valla az az çamasırıma baktıgımda sarı akıntı dısında oda cok az yanı hıssetmıyorum,anlımda kocaman bır sıvılcede cıktı pek umtulu değilim ama bakalım kurban oldugum inşallah dualarımızı duyar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…