ne güzel cnm allah ısteyen herkese versınn hepimizin dualaarı kabul olsun ınsallahh.....cnm bnimde 3gün var bata yapmıyıcam test zor tutuyorum kendımı ama beklıyıcemm geçmesını sonra uzuluyorumsende bekle derım batının gecmesını:) inşş hamişizdirrr........:)) peki belirtin varmı senin ??? bende hiç bir belirti yok valla az az çamasırıma baktıgımda sarı akıntı dısında oda cok az yanı hıssetmıyorum,anlımda kocaman bır sıvılcede cıktı pek umtulu değilim ama bakalım kurban oldugum inşallah dualarımızı duyar
canım çok sıkkın... İçimden ağlamak geliyor. çok üzgünüm. Allah ım tez zamanda bizlere nasip et bir bebek.
arkadaşlar mrb.
test yaptım..silik bi çizgi var.
dikkatli baktığınızda görebiliyorsunuz.
sizce nedir bu acaba bi fikrniz var mı ?
Canım ben reglime 3 gün kala akşam test yapmıştım çizgi göremedim... Sabah ilk idrarla yaptım yine çizgi göremedim... Sonra duşa falan girdim çıktım umutsuzca teste bi daha bakıyım dedim çoook silik bir çizgi var ama belli belirsiz sonra akşam yaptığım teste baktım onda daha da silik bi çizgi varmış akşam göremedim heraldesonra koştur koştur kan vermeye gittim ve hamiştim
Hikayen benimkine çok benziyor dilerim hamişsindirbi kan testi olayı netleştirir
benimde reglime 4 gün var.
bu çizgide belli belirsiz..sarının arasında hafif kırmızıyı seçebiliyorsun.bi koyuluk diyim sana en iyisi.
bi iki haftadırda şüphelerim var.
inşallah hayırlısı olsun.
: )
sende bebeğine sağlıkla kavuşursun inşallah.: )
hcg değerim düşüyor kızlar ve bugün pazar doktor yok,yarın doktora gidicem,sonucu görünce içim okadar acıdıki...kimse yaşamasın böyle şeyler inşallah,sanırım kimyasal gebelik yaşıyorum yada düşük bilemedim..ağlamaktan gözlerim şişti..11 aydan sonra çok ama çok umutlanmıştım..Hayırlısı olsun diyorum..ağrılarımda başladı..
canım benimde seninki gibi oldu,3 gün önce silik çizgi cıktı saatler sonra,ihtimal vermedim,ama hepsindede cıktı,artık okadar cok yapmışımki...adetimi 1 gün gecti gittim kan verdim işte 6.88 cıktı,doktor erken daha kesin değil dedi,salı günü tekrar gel dedi,bende çelişkilerdeyim,benimde yumurtlamam geç oldu bu ay,normalden birkaçgün sonra oldu.7 ile 12 gün arasında yerleşme sürebilirmiş ve yerleşme olunca hcg tam olarak salgılanmaya başlarmış,buna göre ben testi yaptırdığımda daha 4 gün falan anca olmuştu,yani umut ediyorum,sende umudunu kırma,belki oluruz yaa...bende salıyı iple çekiyorum.
hcg değerim düşüyor kızlar ve bugün pazar doktor yok,yarın doktora gidicem,sonucu görünce içim okadar acıdıki...kimse yaşamasın böyle şeyler inşallah,sanırım kimyasal gebelik yaşıyorum yada düşük bilemedim..ağlamaktan gözlerim şişti..11 aydan sonra çok ama çok umutlanmıştım..Hayırlısı olsun diyorum..ağrılarımda başladı..
rainsunhcg değerim düşüyor kızlar ve bugün pazar doktor yok,yarın doktora gidicem,sonucu görünce içim okadar acıdıki...kimse yaşamasın böyle şeyler inşallah,sanırım kimyasal gebelik yaşıyorum yada düşük bilemedim..ağlamaktan gözlerim şişti..11 aydan sonra çok ama çok umutlanmıştım..Hayırlısı olsun diyorum..ağrılarımda başladı..
canım hassas testlerden mi yani.. öyleyse yarın sabah ilk idrarınla yap çıkar inşallah...kızlar bugün biraz karnım ağrıdı ve bir akıntı bir akıntı dedim kesin mens oldum ama yok bişi göğüslerimde acıyo sizce hamiş durumum nedir elimde ovulasyondan 10 gün sonra yapılan test var yarın 11.gün yapsammı acaba
canım hassas testlerden mi yani.. öyleyse yarın sabah ilk idrarınla yap çıkar inşallah...
canım senle batlarımız aynı benim elimde de hassas olmasada bir test var... ben yapmayı düşünmüyorum son güne kadar hem psikolojimiz bozuluyo hemde boşu boşuna test harcıyoruz. adet günü geçsin 1 gün (inşallah) o zaman yapalım ne dersin?bilmiyorum hassa testler nasıl bende ovulasyondan 10 gün sonra tespit eder yazıyo ama bilmiyorum
canım senle batlarımız aynı benim elimde de hassas olmasada bir test var... ben yapmayı düşünmüyorum son güne kadar hem psikolojimiz bozuluyo hemde boşu boşuna test harcıyoruz. adet günü geçsin 1 gün (inşallah) o zaman yapalım ne dersin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?