Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

Ayy hanimlarrr kosun kosssun...ben dun usg ye gitdim, yumoslar buyumus 18e cikmis, doktor dedi bunlar yarina catlar , olurmuu dedim doktorrrrr? bana bi catlama ignesi ver, kesin garanti olsun, gidiyorum bak kocayi bulamiican bi kac ay . neyse iynemide oldum dun, ama daha kocisle bi sey yapmadik. bugun yapalimm hmm ?

canım ben dayanamadım yaptım tek çizgi çıktı. Zaten erken yapmış oldum testte beklenen adet gününde yapın yazıyor. ama ben dururmuyum :))) 2 tane daha testim var. 2 gün arayla yapacam. bendede akıntı var. sürekli oluyo. Kasıgım ağrıyo. Göğüslerim şiş. acıyo.Hatta dün akşam kasık ağrısından uyuyamadım.

hakkımızda hayırlısı. İnşallah hamişizdir.

phia 'cım nasılsın naptınn az kaldı batlarımızaa 19 eylül bnmde ..

canım çok sıkkın... İçimden ağlamak geliyor. çok üzgünüm. Allah ım tez zamanda bizlere nasip et bir bebek.

canım çok sıkkın... İçimden ağlamak geliyor. çok üzgünüm. Allah ım tez zamanda bizlere nasip et bir bebek.

aminn canım aminnn...şuan bende aynı duygu içersindeydim konuscak adam arıyorumm cnm,üzülme canımm allah büyük olacak bebeklerimizz sıkma içiniii

arkadaşlar mrb.
test yaptım..silik bi çizgi var.
dikkatli baktığınızda görebiliyorsunuz.
sizce nedir bu acaba bi fikrniz var mı ?

arkadaşlar mrb.
test yaptım..silik bi çizgi var.
dikkatli baktığınızda görebiliyorsunuz.
sizce nedir bu acaba bi fikrniz var mı ?

Canım ben reglime 3 gün kala akşam test yapmıştım çizgi göremedim... Sabah ilk idrarla yaptım yine çizgi göremedim... Sonra duşa falan girdim çıktım umutsuzca teste bi daha bakıyım dedim çoook silik bir çizgi var ama belli belirsiz sonra akşam yaptığım teste baktım onda daha da silik bi çizgi varmış akşam göremedim heralde sonra koştur koştur kan vermeye gittim ve hamiştim

Hikayen benimkine çok benziyor dilerim hamişsindir bi kan testi olayı netleştirir

benimde reglime 4 gün var.
bu çizgide belli belirsiz..sarının arasında hafif kırmızıyı seçebiliyorsun.bi koyuluk diyim sana en iyisi.
bi iki haftadırda şüphelerim var.
inşallah hayırlısı olsun.

: )

sende bebeğine sağlıkla kavuşursun inşallah.: )

Hamişsin muhtemelen canım.

ne gibi belirtiler var ?

kızlar bugün biraz karnım ağrıdı ve bir akıntı bir akıntı dedim kesin mens oldum ama yok bişi göğüslerimde acıyo sizce hamiş durumum nedir elimde ovulasyondan 10 gün sonra yapılan test var yarın 11.gün yapsammı acaba

hcg değerim düşüyor kızlar ve bugün pazar doktor yok,yarın doktora gidicem,sonucu görünce içim okadar acıdıki...kimse yaşamasın böyle şeyler inşallah,sanırım kimyasal gebelik yaşıyorum yada düşük bilemedim..ağlamaktan gözlerim şişti..11 aydan sonra çok ama çok umutlanmıştım..Hayırlısı olsun diyorum..ağrılarımda başladı..

ayy üzüldüm şimdi inş sonuç ii olur hayırlısı Dua dedlim

salıya kadar bekleyebileceksen ne güzel, ben yarın sabahı zor edeceğim, evde bir tane idrar testi daha var yapmamak için zor tutuyorum kendimi... ama kasıklarımda adet öncesi gibi sancılarımda başladı:44: geçtiğimiz mart ayında boş gebelik geçirmiştim, korkuyorum o yüzden :18:

yaaa son yazdığın mesajı yeni gördümmm hakkımızda hayırlısı canım, inşallah bekletmez bebişlerimiz

Son düzenleme:

rainsuncum senin o silik cikmalar gebelikdenmis demek...insallah sonucun dusmez canim, son haberleri ver bize..insallah hayirlisi olsn

rainsun
canım sakin ol seni anlıyorum ama helak etme kendini o kadar.. sonuç kaç çıktı ki... ?

Son düzenleme:
canım hassas testlerden mi yani.. öyleyse yarın sabah ilk idrarınla yap çıkar inşallah...

bilmiyorum hassa testler nasıl bende ovulasyondan 10 gün sonra tespit eder yazıyo ama bilmiyorum
canım senle batlarımız aynı benim elimde de hassas olmasada bir test var... ben yapmayı düşünmüyorum son güne kadar hem psikolojimiz bozuluyo hemde boşu boşuna test harcıyoruz. adet günü geçsin 1 gün (inşallah) o zaman yapalım ne dersin?

sabretmek için elimden geleni yapıcam bugün öle olunca umudum kırıldı biraz su ağzımdaki acı tat ne yapsam girmiyo daha 1 saatbönce yemek yedim analamadım gitti ama umutlanmak istemiyorum bugün depresifim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…