Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

sabretmek için elimden geleni yapıcam bugün öle olunca umudum kırıldı biraz su ağzımdaki acı tat ne yapsam girmiyo daha 1 saatbönce yemek yedim analamadım gitti ama umutlanmak istemiyorum bugün depresifim
canım benim de karnımın ağrısı geçti karnım davul gibi şişti eğilip doğrulurken batıyo.. adet olacağım zaman olur bunlar bende... lekeden sonra sarı akıntı gelmeye başladı bi de

canım gerçekten çok üzüldüm ne dicemi bilmiyorum...hakkımızda hayırlısı olsun inşallah..

canım benim de karnımın ağrısı geçti karnım davul gibi şişti eğilip doğrulurken batıyo.. adet olacağım zaman olur bunlar bende... lekeden sonra sarı akıntı gelmeye başladı bi de

o akıntı zaten deli etti beni sıvı ve sarı ama kötü kokulu değil iç çamaşırım sırılsıklam analamadımayyy ne olduğunu bilsekte rahatlasak

kızlar benim bugün bat günümdü ama şu saate kadar olmadım...
ama şöyle bişey var...bnm reqlim normalde 28 günde bir gelir.. ama 2 aydır 26 günde oluyorum...bende bu ay yine 26 olarak hesapladım... ve bu hasaba göre düşünürsem bugün, 28e göre düşünürse ayın 18inde reql olmam gerekiyor... ne düşüneceqimi bilmiyorum...ne reql olucakmış gibi bir belirti var neden bebişe dair...sadece kuvvetli bel aqrım var...beklicem başka çarem yok...

zaten bizi beklemek strese sokuyor herkesin belirtilri farklıbelki sonra ortaya çıkar test yapsan hamişsen çıkar

zaten bizi beklemek strese sokuyor herkesin belirtilri farklıbelki sonra ortaya çıkar test yapsan hamişsen çıkar

biliyorum canım ama psikolojimi etkilemek istemiyorum..reql geçmeden test yapmak bana ters geliyor çünkü zamanla bunu alışkanlık haline getiriyorsun...reql geçer hamilelik şüphesi oluşur ancak öyle test yaparım..eqer reql olmazsam perşembe yada cuma test yapmayı düşünüyorum..

doğru olanda zzaten bu ama şu kan testinde erken tespit olunca insan dyanamıyooo

ekledim canım inşallah gelmez

canım kan çok deqerli bir sıvı...her ay gereksiz yere neden kan verelimki...zaten ben kansızım çok daha deqerli kan bnm için

en fazla alınan 3 ml çok bişi değil ama aylara ve günlre çarparsak baya ediyo

en fazla alınan 3 ml çok bişi değil ama aylara ve günlre çarparsak baya ediyo

tabiki canım ayrıca bu hesaba hasta olup mecburi verdiqimiz kanları eklersek bihayli fazla...bence beklenilmesi gerekiyor...en erken reqlden birgün sonra test yapılmalı... bebek varsa zaten herşekilde çıkar ama yoksa erkende yapsak geçte yapsak sonuç deqişmiyor..kendimizi üzdüqümüzle kalıyoruz..testlere verdiqimiz parada cabası..

Son düzenleme:

geçen ay geçikince çok umutlandım mens belirtisi yooktu acaba dedim kan testi negatif çıktı 2 gün daha gelmedi acaba diorumpsikolojikmi acaba beynimiz biz nedersek onu yapıyor sonuçta ilaç olmayan bişeyi ilaç olarak algıladığında şifa veriyor napmalıyız beklemek bana göredeğil ben her konuda çok sabırsızım

Hamişsin muhtemelen canım.

ne gibi belirtiler var ?

hayırlısı canım: )

bundan 3-4 gün öncesine kadar.
kasıklarda batma.
regl ağrısı gibi hafif bi ağrı.
mide bulantısı.
karın şişliği.
ayaklarda bi yanma, bi donma.
akıntı fazlalığı.
gibi belirtiler vardı.
ama şimdi sadece regl olucam gibi belirtiler var.
bi geliyo bi gidiyor.
bazende kısa batmalar.
anlamadım.

daha önce gecikirmiydi cnm..

Hayırlısı canım bekleyip görecez. Bat ne zamandı ?

az önce kucağıma 15 günlük bir bebek aldım. mis gibi kokuyodu minicikti suratı. bu kadar sıkıntımın içinde güldürdü beni. Allaha dua ettim o anda inşallah banada verirsin dedim. bu benim son şansım dedim. beni ayakta tutabilecek tek varlık bebeğim olacak dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…