Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

OGIBI canım sen bebeği öğrenmeden önce idrarını yaparken yanma hissediyormuydun

Allah Alah benimkinde yok o kutucuklar. bir resim ekleyecektim

canım bak o kutuları şurdan getireceksin kullanıcı kontrol paneli var ya üstte oraya gir sonra şeçenekleri düzenle de ve çeşitli seçeneklere gir ve gelişmiş düzenliyici işaretle

kızlarrrr bat 19u demin cok tuhaf bısy olduuuu wc gittim peçeteye söylemesı ayıptr ten rengıne benzer yapışkn bı akıntı geldi cok hafıfte kırmızıya çalıyordu,ama çok azıcık bır parçaydı kızlar ne bu anlamadımmm :////

aylin seçenekleri düzenleye tıklayınca çıkan ekranda alta doru in çeşitli seçenekler başlığını görürsün zaten

kızlar ben adet oldum 4 gün erken geldi bugünkü ilişki zarar verdi galiba hiç erken gelmezdi offffff kimbilir bebişim tutunamadı

aman da aman pek nazlıyız

kızlar ben adet oldum 4 gün erken geldi bugünkü ilişki zarar verdi galiba hiç erken gelmezdi offffff kimbilir bebişim tutunamadı

canım benim de olur bazı aylar öyle bata yakın ilişki olunca olabilir illaki bebeğin oldu ve düşük yaptığın anlamına gelmez... sıkma canını hemşerim..

canım benim de olur bazı aylar öyle bata yakın ilişki olunca olabilir illaki bebeğin oldu ve düşük yaptığın anlamına gelmez... sıkma canını hemşerim..

Kafam yerinde değil ki.. bi ton düşünce geçiyor aklımdan. Hemşerim napıyım artık bir daha ki aya. 5.ci denememiz olacak. Annemde 5.ci ayda hamile kalmış. Belki annemin kaderini yaşıcam Hayırlısı.

Perşembe gününe randevu almıştım zaten. Adet olsam da olmasamda gidecektim. Adetimin 4.cü günü olacak. Daha erken mi gitsem kızlar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…