evet bak. resim koydum sana
evet bak. resim koydum sana
kızlar ben adet oldum 4 gün erken geldibugünkü ilişki zarar verdi galiba hiç erken gelmezdi offffff kimbilir bebişim tutunamadı
tatlım iyi akşamlar ben çıkıyorum eve gidip yemek yapacam daha kendine iyi bak tamam mı öptüm seni
Kafam yerinde değil ki.. bi ton düşünce geçiyor aklımdan.Hemşerim napıyım artık bir daha ki aya. 5.ci denememiz olacak. Annemde 5.ci ayda hamile kalmış. Belki annemin kaderini yaşıcam Hayırlısı.
Perşembe gününe randevu almıştım zaten. Adet olsam da olmasamda gidecektim. Adetimin 4.cü günü olacak. Daha erken mi gitsem kızlar ?
hep 3. günü gidin deniliyor ya öne çekebiliyorsan 3. günü git
ekliyorum cnme bi ben eksik kalmışım24 eylül bat beni de ekler misiniz acaba:)
senacımm cnmm inşallah bebiştirrr hamilesindir canımm inşallahh ...bu arada bende senın gıbıyım ara ara hastalancakmısım gıbı agrı oluo belımde sonra kayboluyorr.. bat 19 bakalım bendede senın gıbı baskada belırtı yok ..inşallah kırmızıları gormessın canımmm hayırlısı hakkımızda
sanırım ben adet oluyorum. hiçmi olumlu bişey olmaz bu hayatta. adet sancım başladı. kan yok ama gelir birazdan
yok canım. gece geldi konuştuk sonra gönderdim evden. pazarteside adliyeye gidicem davamı açıcam. kendimi hayattan kopmuş, yorgun, bitkin hissediyorum.
bu güne kadar her cumartesi akşam edemezdim gelecek diye, hazırlanırdım, yemekler yapardım. ama bugün yine cumartesi ve ben yapayanlız, aldatılmış olarak oturuyorum. bundan sonra tüm cumartesiler hatta tüm günler böyle geçecek. sanki etlerimi koparıyolar, öyle acı çekiyorum
Canım yazdıklarını okudum. Çok zor günler geçiriyorsun, anlamaya çalışıyorum seni, tabi kimse seni senden daha iyi bilemez.
Düşüncelerimi seninle paylaşmak istiyorum. Dinlemek istersen..
"Öncelikle bu ihaneti henüz gençken öğrendin, çook uzun zaman sonra da öğrenebilirdin. İyi ki kadın mesaj atmış sana. yoksa eşine kalsaydı kim bilir daha kaç yıl saklayacaktı senden.
henüz çook gençsin hayatının baharındasın. bundan 1 yıl sonra hayattan neler beklediğine belki kendin bile inanamayacaksın. Şu söz çok hoşuma gider: Sabaha doğru, gecenin en karanlık olduğu andan sonra doğar Güneş!
bu kötü günlerin ardından çook mutlu günler seni bekliyor, lütfen buna tüm kalbinle inan! Biraz kafanı dağıt, bir arkadaşına git veya farklı bir şehre..Tebdili mekanda ferahlık vardır..
Eğer bir işin-gelirin yoksa kesinlikle nafaka-tazminat ne yapabiliyorsan artık bu konuda, sonuna kadar git.
Allah kalbine göre versin, inşallah dilediğin gibi hamilesindir."
Seni ikna etmeye çalışıyor o adam anladığım kadarıyla, süründür onu. her istediğini her zaman yapamayacağını anlamalı artık.
madem senden vazgeçemiyor, o kadınla neden hala beraber. ne şiş yansın ne kebap mantığında adam ya çok kızdım ona.
İnşalllah sevgini, bu tertemiz kalbini, annelik hissiyatını hakedecek biriyle tanışırsın (kızma bana nolur, en içten dileklerim bunlar)
geçmiş olsun canım..soqan kürü yapabilirsin bende yapmıştım..aşırı sancı yaptı bıraktım..ama kisti yokediyor...Kızlar doktora gittim 6cm kistim varmış dogum kontrol hapı verdikızlar ya cok buyuk değilmi? Sinir oldum bide ben sogan kuru yapsam olur mü?
aylincim bişey sorucam bu gitti gidiyordan aldığın ovulasyon testleri siparişten kaç gün sonra eline geçmişti?
Kızlar doktora gittim 6cm kistim varmış dogum kontrol hapı verdikızlar ya cok buyuk değilmi? Sinir oldum bide ben sogan kuru yapsam olur mü?
aylincim bişey sorucam bu gitti gidiyordan aldığın ovulasyon testleri siparişten kaç gün sonra eline geçmişti?
gittim tatlım yine kasık ağrısı şikayeti ile gittim alttan ve ultrasyonla muayne etti doktor üşütmüşsün dedi ilaç verdi ama sürekli bi ağrı var kasığımda geçen gecede çok kötü oldum
ekliyorum cnm
şu saate kadar gelen giden yok hayırlısı bakalım..
arkadaşlar ben adet oldum ne yazıkki. yüzüm hiçbir şekilde gülmedi. buda son şansım ve umudumdu, onuda kaybettim. beni listeden komple silebilirsiniz artık. benim için ne ekim ne kasım nede aralık diye bişey kalmadı artık.
umarım sizin dilekleriniz gerçekleşir.
uzaktan uzağa hepinizi takip edicem. kendinize iyi bakın. hoşçakalın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?