beklemedeyiz halaaa son 3 gün.....
Kızlar bu sabah ilişki oldu bizde bata gün kaldı. niye yaptıysak artık :26: Hafif pembemsi 3-4 damla kan değşmiş iç çamaşırıma. bir anlam veremedim. Tahriş mi oldum yoksa adet mi bilemedimbir fikri olan var mı?
niye niey yaptıysak dedın arkadasım
Ya hamileysem belki zararı mı oldu diye canım. bilemedim ki
bazen olabiliyormuş die okumuştum ilişki sırasında rahim duvarı kasıldığı için
inşallah olmamıştır tatlım:44:
Kızlar bu sabah ilişki oldu bizde bata gün kaldı. niye yaptıysak artık :26: Hafif pembemsi 3-4 damla kan değşmiş iç çamaşırıma. bir anlam veremedim. Tahriş mi oldum yoksa adet mi bilemedimbir fikri olan var mı?
Ya hamileysem belki zararı mı oldu diye canım. bilemedim ki
ben burdayım canımda pek kimsecikler yok gibi..
ne yapıyorsun tatlım nasıl bi belirti var mı
Bu sıcak basması ve ağzımdaki iğranç tat dışında hiçbişi yok güzelim bee..
Fazlada dinlemiyorum artık kendimi çünkü burdan ne kadar cok araştırıp okursamm butun belirtileri sergilemeye başlıyorum
çok tehlikeli sende kist falan demişsiin bi kaç bi sabret hemen kötüye yormuşsun bu kadar fevri olma
benimde ağzımda çok kötü bi tat var tatlı yedim az önce yine aynı yine aynı Allah ım günler geçiversin gari
Bu sıcak basması ve ağzımdaki iğranç tat dışında hiçbişi yok güzelim bee..
Fazlada dinlemiyorum artık kendimi çünkü burdan ne kadar cok araştırıp okursamm butun belirtileri sergilemeye başlıyorum
çok tehlikeli sende kist falan demişsiin bi kaç bi sabret hemen kötüye yormuşsun bu kadar fevri olma
ne bilim şekerim buradaki kızlar öyle deyince korktum bende perşembe doktora gidecem bi kontrole inşallah bu sıcak ve ağzının tatsızlığı bebiştendir
gittim tatlım yine kasık ağrısı şikayeti ile gittim alttan ve ultrasyonla muayne etti doktor üşütmüşsün dedi ilaç verdi ama sürekli bi ağrı var kasığımda geçen gecede çok kötü oldumçok cabuk karar vermişsin evlendikten sonra hiç genel bi kontrole gitmedinmi canm sen ?
Kızlaaarr,,
demeidm mi size daha erken yuklerler dıye sonucu.
BetaHCG
Beta-hCG (total hCG)
Serum
7.81
çıktı
muhtemel dollenme uzerındne sadece 6-7 gun gectı
en fazla 7 gün yani
testte de golge gıbı bır cızgı
eee
ben hamıle mıyım?
değil miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?