Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

kızlar kahverengi leke geldi benden, yumosun catlamasından 4 gün sonra..suan adetime 7 gün var..akıntım çok arttı bide bel ağrım var..sizce hamislik belirtisi mi?

e bi ben eksik kalmışım 24 eylül bat beni de ekler misiniz acaba:)

kızlar kahverengi leke geldi benden, yumosun catlamasından 4 gün sonra..suan adetime 7 gün var..akıntım çok arttı bide bel ağrım var..sizce hamislik belirtisi mi?

tatlım bi yerde okumuştum bebek yerleşirkende az bi leke gelebiliyormuş belkide hamişsindir

kızlar arzu nun bat 27 eylülmüs,kanda çıkmıs..benim bat 24 eylül,demekki benimkide kan da çıkabılır..dr çağırdı bugün gel test yapalım dıye,,keske gitseydim:S az önce idrar testi çıkmadı..daha adete 7 gün var çünkü

Napim canım.. kendimle savaşıyorum. neyi eksik yaptım neden eksik geldim ben bu adama diye düşünüp duruyorum.
bebeğim olsun diye dua ediyorum. yalvarıyorum Allaha.
sen nasılsın,

üzme kendini canım bırak o düşünsün ben ne yaptım diye bende iyi olmaya çalışıyorum canım kasıklarım sancıyor da

yarın git canım

canım konuyu tam okuyamadım ama, hem ihanet eden bi eş var ortada,hemde ondan bebek istiyorsun,sence mantıklı mı?

eveeet sonunda geldi çattı bat yarın olmazsam işten dönerken test alıp çarşamba sabah test yapmayı düşünüyorum bakalım

OGIBI ne yapıyorsun bebeğin nasıl

ıı deılım aslında canım ya bebeımde ıyıdr ınsallah persembe gunu gorecez bakalım nasıl oldugunu :) bnm yıyememe problemım var bılıosunuz kı yemekle aram hc yok sabah 10 da kalktım o saatten berı agzıma bır lokma sokmus deılım daha bu durum bnı cok uzuo ama canm hc brsey ıstemıo .(

senacımm cnmm inşallah bebiştirrr hamilesindir canımm inşallahh ...bu arada bende senın gıbıyım ara ara hastalancakmısım gıbı agrı oluo belımde sonra kayboluyorr.. bat 19 bakalım bendede senın gıbı baskada belırtı yok ..inşallah kırmızıları gormessın canımmm hayırlısı hakkımızda

canım yaa şimdi sen böyle yemezsen bebiş de doğunca der "anne canım istemiyor" diye biraz zorlasan kendini en azından minimum bir miktar belirle kendine böyle hiç yemeden olmaz

canım yaa şimdi sen böyle yemezsen bebiş de doğunca der "anne canım istemiyor" diye biraz zorlasan kendini en azından minimum bir miktar belirle kendine böyle hiç yemeden olmaz

haklısın cnm bnde yıyemedıım ıcın cok uzuluorm zten esım hergun kendı hazrlayıp zorla yedırıodu bugun yok ewde dısarda ıslerı var bnle ılglnen de yok saldım cayıra mewlam kayıra bugn.ewe gelınce yemedıgımı ogrenınce kıyametı koprıck adam sabh bnm doyurp gdıo gece gelıo gene bnı doyuruo oyle yatıyoruz :)

aman canım yemene dikkat et bebeğin seninle besleniyor ona iyi bak sütünü içmeyi ihmal etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…