ewt cnm hala var o agrılarım adet agrım gbı aynı gecmedı gttı..bn bu ay hc umtlı deıldım ıste karnım cok agrıodu cnku hıc umtlenmedım ama hamıleymısım ondanda agrıomus hala gecmedı ebeye sordum olabılır bu aylarda cok normal karnım genısledıgı ıcın bıde bebek rahıme yerlesıo agrın o yuzden oluo dedı..
Mmlkk, canim, nasilsin? Beklemedeyiz bakalim, ben bugun dayanamadim test yaptim ama negatif, olsaydi belli olurdu diye düsunuyorum. Bu arada ben fena hastalandim. Dun geniz akintisiyla basladi, bugun ates ve burun akintisi, ilac kullaniyorum terliyorum boyuna. Bi de bugun okul basladi, ilk gun ilk gun hastalik... Neyse ki yarin bos gunum, istirahat etmis olacagim. Sen neler yaptin canim var mi belirtin falan?
cnm çookk geçmiş olsunn dikkat etkendine ,fena salgın varr..sen öğretmenmisin phia? öğretmensen daha dıkkat et herkes hasta etrafımda benımm ..iyi yarın burdan bol bol konusurz o zmn canım negtıf cıktı dıye umutsuzluga kapılma hersey 19ü yani şu saat itibari ile yarın belliolacak akşam .. bende pek belirti yok daha doğrusu aramamaya çalışıyorum ama bariz yaşadıgım arada reglolckmısım gıbı agrı oluyor gıdıoo oda cok hafıf...bugunde burayada yazdım solemesı ayıptır ten rengı gıbi rengi olan khveye çalan bi yapışkan akıntı oldu ama çok az silincegeldı sonra gelmedı ..gögüsucum herzmnkındn kou gıbı belkıde pıskolojık anlıycgın bı belırtım yok yanıı bnmde cnm yarından sonra görücez dileğimmm inşallah kırmızıları görmeyiz yaaaaaakurban oldugum duysun sesımızı bu aykı ruyam cıksınn yeşil biber yiyordum ruyamda yeşil ...hayırlısı hakkımızda cnm...snde varmıki bariz belirtilerrrr???
Kafam yerinde değil ki.. bi ton düşünce geçiyor aklımdan.Hemşerim napıyım artık bir daha ki aya. 5.ci denememiz olacak. Annemde 5.ci ayda hamile kalmış. Belki annemin kaderini yaşıcam Hayırlısı.
Perşembe gününe randevu almıştım zaten. Adet olsam da olmasamda gidecektim. Adetimin 4.cü günü olacak. Daha erken mi gitsem kızlar ?
kızlarrrr( ben kırmızıları gördümmm hatta 1 gün erken geldi.... ((..... 2ci ayda güme gitti, önemli günleri değerlendirip 7kez iilişki yaşayıp bır ayı geçiryoruz nasıl olmuyorr anlamıyorum bütün testlerimizide yaptırdık normal çıktı yaşımızda genç peki neden diye sormamak elde değil ... (((( artık yeni bat 15 ekim....yeni umutla
canım daha ikinci aymış yaa üzülme.. hem bak kendin yazmışsın genciz diye olur inşallah daha zaman var önümüzde inşallah... bozma moralini...
bu arada hepinize günaydıınn
Herkese günaydın arkadaşlar. hatırlayanlar bilir. eşimle 9 aydır bebiş istiyorduk ama bir türlü olmadı. 24 eylül de regl olacaktım. ma ben dayanamayıp, cuma gününden dün için doktora randevu aldım. belki adet öncesinde yapması gereken testler vardır diye....
cumartesi gecesi berbat bir gece geçirdim. huzursuz ve karmakarışık uyku ve son 3 gündür bana anormal acı veren göğüslerim. (göğüslerimde kitle olduğu için ben bu acıyı her aya yaşarım. ) pazar sabahı uyandım. eşim bi kaç saatliğine dışarı çıkmıştı. gözümü açtığımda kendimi o kadar garip hissediyordum ki. sanki artık ben ben değildim. tuvalete gittim ve çıkmasının imkansız olduğunu bildiğim halde evdeki gebelik testini yaptım.... sonra başka bir markanınkini daha... ve klozetin üzerinde her yerim titreyerek ağladım..... güldüm..... bu nasıl olurdu ki, daha adetime 8 gün vardı.
eşime hiçbişey söylemedim ama saatler geçmek bilmedi. dün doktor randevuma gittim durumu anlattım. beni pek ciddiye almamıştı ama, 2 saatlik sancılı tahlil sonucu bekleyişinden sonra, 606 değere baktı veeeeeee
TEBRİKLER HAMİLESİNİZ :)))))))))) DEDİ....... :))))))))
kızlar gönlüm hepinizin yanında. eşimle delirmiş gibiyiz. allahım isteyen harkese bebeklerini kavuştursun :)))
canım benim Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah, darısı da bizlerin başına..
ama ben biraz ümitsizliğe düştüm şimdi..çünkü benim bat da 24 eylül dün test yaptım negatif çıktı..bugün doktora gidip kan tahlılı yaptırcam bakalım hayırlısı
Herkese günaydın arkadaşlar. hatırlayanlar bilir. eşimle 9 aydır bebiş istiyorduk ama bir türlü olmadı. 24 eylül de regl olacaktım. ma ben dayanamayıp, cuma gününden dün için doktora randevu aldım. belki adet öncesinde yapması gereken testler vardır diye....
cumartesi gecesi berbat bir gece geçirdim. huzursuz ve karmakarışık uyku ve son 3 gündür bana anormal acı veren göğüslerim. (göğüslerimde kitle olduğu için ben bu acıyı her aya yaşarım. ) pazar sabahı uyandım. eşim bi kaç saatliğine dışarı çıkmıştı. gözümü açtığımda kendimi o kadar garip hissediyordum ki. sanki artık ben ben değildim. tuvalete gittim ve çıkmasının imkansız olduğunu bildiğim halde evdeki gebelik testini yaptım.... sonra başka bir markanınkini daha... ve klozetin üzerinde her yerim titreyerek ağladım..... güldüm..... bu nasıl olurdu ki, daha adetime 8 gün vardı.
eşime hiçbişey söylemedim ama saatler geçmek bilmedi. dün doktor randevuma gittim durumu anlattım. beni pek ciddiye almamıştı ama, 2 saatlik sancılı tahlil sonucu bekleyişinden sonra, 606 değere baktı veeeeeee
kızlar gönlüm hepinizin yanında. eşimle delirmiş gibiyiz. allahım isteyen harkese bebeklerini kavuştursun :)))
hoşgeldin cnmkızlaar iyi geceleeer...
uzun süredir yazamadım ama buraları bıraktım sanmayın şehir dışındaydım perşembeden beri bugün geldim eve ve sizleri gerçekten özlemişim, sizlerden haber almayı özlemişim.. şimdi sayfamızda neler olmuş geriye doğru okuyorum..
hayırlısı olsun canım 2. denemen daha biraz abırlı ol tatlım...Rabbimize bırak..kızlarrrr( ben kırmızıları gördümmm hatta 1 gün erken geldi.... ((..... 2ci ayda güme gitti, önemli günleri değerlendirip 7kez iilişki yaşayıp bır ayı geçiryoruz nasıl olmuyorr anlamıyorum bütün testlerimizide yaptırdık normal çıktı yaşımızda genç peki neden diye sormamak elde değil ... (((( artık yeni bat 15 ekim....yeni umutla
ayyy çok heycanlandım çok sevindin senin adınaa...tebrikelr canım Rabbim kucaqına almayı nasip etsin darısı hepimizin başınaHerkese günaydın arkadaşlar. hatırlayanlar bilir. eşimle 9 aydır bebiş istiyorduk ama bir türlü olmadı. 24 eylül de regl olacaktım. ma ben dayanamayıp, cuma gününden dün için doktora randevu aldım. belki adet öncesinde yapması gereken testler vardır diye....
kızlar kırmızıları görünce cok kötü oldummmbu ay umutluymusum meger..... talmıyordum sanıyordum kafaya belkıde o yuzden belliki takmısım (,bidhaki ay ovilasyon testı alıcam sanırım anlayamıyorum ovi günlerimi ve bu şekilde cok yorucu oluyor günü kaçırmamak için ztn 45 kıloyum takatım kalmıo evle uğraşmaya ...ne dıyorsunuz kızlar kullanmalımıyım ovilasyon testlerindennnn denesemmi alsammı? bunun faydasını gören varmı araştırmam laızm
Erginsena bugün de regl olmazsan yarın test yap bence.
Hamile arkadaşları tebrik ediyorum. Darısı başımıza
amin canım darısı hepinizin başına. yok arkadaşım sakın ümitsizliğe kapılma. benim ki anormalmiş zaten yani çıkmaması çok normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?