Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

evet evet evet aynı şeyi yalıyoruz demek ki aynı sebepten dolayı benim de umudum yoktu bu ay için.. rahatladım valla normal olmasına (=

cnm çookk geçmiş olsunn dikkat etkendine ,fena salgın varr..sen öğretmenmisin phia? öğretmensen daha dıkkat et herkes hasta etrafımda benımm ..iyi yarın burdan bol bol konusurz o zmn canım negtıf cıktı dıye umutsuzluga kapılma hersey 19ü yani şu saat itibari ile yarın belliolacak akşam .. bende pek belirti yok daha doğrusu aramamaya çalışıyorum ama bariz yaşadıgım arada reglolckmısım gıbı agrı oluyor gıdıoo oda cok hafıf...bugunde burayada yazdım solemesı ayıptır ten rengı gıbi rengi olan khveye çalan bi yapışkan akıntı oldu ama çok az silincegeldı sonra gelmedı ..gögüsucum herzmnkındn kou gıbı belkıde pıskolojık anlıycgın bı belırtım yok yanıı bnmde cnm yarından sonra görücez dileğimmm inşallah kırmızıları görmeyiz yaaaaaakurban oldugum duysun sesımızı bu aykı ruyam cıksınn yeşil biber yiyordum ruyamda yeşil ...hayırlısı hakkımızda cnm...snde varmıki bariz belirtilerrrr???

kızlar şimdi düşündümmdee ,bu ten rengimsi kahveye yakın rengi olan akıntı krımızıların belırtısımı ya gecen ayda boyle olmuştu oyleyse erken olacagım regli yaa yarın olblılırım o zmn off moralım bozuldu((

Çok sağol canim. Öğretmenim ben evet. Salgın var aynen, bugün bi arkadaşim da ayni durumdaydı. Dediğim gibi Allah'tan yarin dersim yok, değilse o halde gidemez bir de üstüne hastane, rapor uğraşırdım... 1 gün kaldi bakalım sonuç ne olacak? Benim yalnizca söylemesi ayıp akıntım var, normalde böyle çok olmaz. Ama işin ilginci düşük yaptığım aydaki hamilelik belirtilerimin de hiçbiri yok. O ay inanilmaz sırt ağrım ve karnımda kuru gaz varmışcasına şişkinliğim vardı. Bunların hiçbirini hissetmiyorum, aslında ilk önceleri çok ümitliydim bu aydan, fakat belirtilerim olmadığından ve test sonucundan ötürü tükendi. Eğer adet olursam da rahim filmine gideceğim, kontrol olmadığım bir o var çünkü... Hayırlısı bakalım. Rüyan da hayırlara çıkar inşallah canım, yeşil iyidir çünkü.:13:

kızlarrrr( ben kırmızıları gördümmm hatta 1 gün erken geldi....((..... 2ci ayda güme gitti, önemli günleri değerlendirip 7kez iilişki yaşayıp bır ayı geçiryoruz nasıl olmuyorr anlamıyorum bütün testlerimizide yaptırdık normal çıktı yaşımızda genç peki neden diye sormamak elde değil ...(((( artık yeni bat 15 ekim....yeni umutla

evet canım daha erken gitmelisin doktorum bana en geç 3.gün dedi

canım daha ikinci aymış yaa üzülme.. hem bak kendin yazmışsın genciz diye olur inşallah daha zaman var önümüzde inşallah... bozma moralini...

bu arada hepinize günaydıınn

canım daha ikinci aymış yaa üzülme.. hem bak kendin yazmışsın genciz diye olur inşallah daha zaman var önümüzde inşallah... bozma moralini...

bu arada hepinize günaydıınn

günaydın canımm.. bugün test yapcaksın değil mi? bende birazdan gidip kan tahlili yaptırcam:)

Herkese günaydın arkadaşlar. hatırlayanlar bilir. eşimle 9 aydır bebiş istiyorduk ama bir türlü olmadı. 24 eylül de regl olacaktım. ma ben dayanamayıp, cuma gününden dün için doktora randevu aldım. belki adet öncesinde yapması gereken testler vardır diye....
cumartesi gecesi berbat bir gece geçirdim. huzursuz ve karmakarışık uyku ve son 3 gündür bana anormal acı veren göğüslerim. (göğüslerimde kitle olduğu için ben bu acıyı her aya yaşarım. ) pazar sabahı uyandım. eşim bi kaç saatliğine dışarı çıkmıştı. gözümü açtığımda kendimi o kadar garip hissediyordum ki. sanki artık ben ben değildim. tuvalete gittim ve çıkmasının imkansız olduğunu bildiğim halde evdeki gebelik testini yaptım.... sonra başka bir markanınkini daha... ve klozetin üzerinde her yerim titreyerek ağladım..... güldüm..... bu nasıl olurdu ki, daha adetime 8 gün vardı.
eşime hiçbişey söylemedim ama saatler geçmek bilmedi. dün doktor randevuma gittim durumu anlattım. beni pek ciddiye almamıştı ama, 2 saatlik sancılı tahlil sonucu bekleyişinden sonra, 606 değere baktı veeeeeee
TEBRİKLER HAMİLESİNİZ :)))))))))) DEDİ....... :))))))))

kızlar gönlüm hepinizin yanında. eşimle delirmiş gibiyiz. allahım isteyen harkese bebeklerini kavuştursun :)))

canım benim Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah, darısı da bizlerin başına..
ama ben biraz ümitsizliğe düştüm şimdi..çünkü benim bat da 24 eylül dün test yaptım negatif çıktı..bugün doktora gidip kan tahlılı yaptırcam bakalım hayırlısı

amin canım darısı hepinizin başına. yok arkadaşım sakın ümitsizliğe kapılma. benim ki anormalmiş zaten yani çıkmaması çok normal

ne mutlu canım allah isteyen herkese bekletmeden istedıgı zamanda versın ınsallah saglıklı şekilde okuyunca duygulandım...maşallah..

kızlar kırmızıları görünce cok kötü oldummm bu ay umutluymusum meger..... talmıyordum sanıyordum kafaya belkıde o yuzden belliki takmısım (,bidhaki ay ovilasyon testı alıcam sanırım anlayamıyorum ovi günlerimi ve bu şekilde cok yorucu oluyor günü kaçırmamak için ztn 45 kıloyum takatım kalmıo evle uğraşmaya ...ne dıyorsunuz kızlar kullanmalımıyım ovilasyon testlerindennnn denesemmi alsammı? bunun faydasını gören varmı araştırmam laızm

canımm tebrik ederim ben de.. sağsalim kucağına da alırsın inşallah miniğinii (=

hoşgeldin cnm
hayırlısı olsun canım 2. denemen daha biraz abırlı ol tatlım...Rabbimize bırak..
ayyy çok heycanlandım çok sevindin senin adınaa...tebrikelr canım Rabbim kucaqına almayı nasip etsin darısı hepimizin başına

canım bende önümüzdeki ay ovülasyon testi kullanıcam..reql olmayı bekliyorum reql olunca alıcam...20 tl zaten içindede 6 tane gebelik testi var.. hiç düşünme bence hemen al

günaydın kızlarr
yaqmurlu bir istanbul sabahından sevgilerrr....
ben hala reql olmadım kızlar...sabah baş dönmesi ve çok hafif mide bulantısıyla uyandım..tansiyon sanıp ölçüm yatım..tansiyonum normaldi ama kalp atışım 101 çıktı bu ne şimdi anlayan varmı?

GÜNCEL LİSTEMİZ KIZLARR

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM....

Allahın izniyle; inşallah bu ay herkes bebişlerine kavuşur...amin...

Hamişlerimiz

OGIBI 4 eylül....

thesun 9 eylül....

blossomm 11 eylül....

sanem55 11 eylül....

icetea17 12 eylül....

rainsun 15 eylül....

sosyoloji12 24 eylül....

arzu_mu 27 eylül....

Eylül ayı beklenmeyen bat tarihlerimiz;

sedaak 2 eylül....

sevoo_83 2 eylül....

sengelen 3 eylül....

sub 3 eylül....

yOosuN 4 eylül....

cicekdemeti 4 eylül....

nevalee 6 eylül....

22merve22 6 eylül....

minnakmelek 7 eylül....

benimben61 7 eylül....

ecrin87 7 eylül....

paposoner 8 eylül....

egumus 8 eylül....

Mucize_GE_ 8 eylül....

gelecek_se 8 eylül....

yoph 8 eylül....

tubiloshh 8 eylül....

bir_zamanin_prensesi 10 eylül....

yesalp 10 eylül....

taydin 10 eylül....

elmakurdu43 13 eylül....

medne 14 eylül....

LIPAKA 14 eylül....

Drc05 15 eylül....

MFN84 15 eylül....

tatliebbi 15 eylül....

erginsena 16 eylül....

mucizeguyem 16 eylül....

Tugra034 16 eylül....

umaynur 17 eylül....

cevodileksu 17 eylül....

bedesten 17 eylül...

zhd 18 eylül....

bilgemadam 18 eylül....

elzemrah 18 eylül....

mmlkk 19 eylül....

phia 19 eylül....

aylin8585 19 eylül....

atlanta 20 eylül....

savas5482 20 eylül....

perakedisi 20 eylül....

sunbal 20 eylül....

tugce76 21 eylül....

19asos03 21 eylül....

yasamim 21 eylül....

elisaa 22 eylül....

asesulfam 22 eylül....

hully 22 eylül....

Sezen00 22 eylül....

umut27 23 eylül...

acemiperi 23 eylül....

ebson 23 eylül....

asbelove 23 eylül....

monalisa79 24 eylül....

eylul2807 24 eylül....

crocus55 24 eylül....

prensesra 24 eylül....

WithLove 26 eylül....

taha0203 26 eylül....

BEBISIMSU 26 eylül....

Asyemu 27 eylül....

yarinlarimin_umudu 27 eylül....

nisan_1986 28 eylül....

UmmuUmar 1 ekim....

Son düzenleme:
Erginsena bugün de regl olmazsan yarın test yap bence.

Hamile arkadaşları tebrik ediyorum. Darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…