Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

canım yaaa rüyalardan pek anlamam ama kan görünce ruya bozulur derler
hani kan olmuş üstün başın plesenta gelmiş
bi nevi düşük gibi bişi görmüş sün ama kan var yani rüya bozuldu gibi bişey bilemedim
saçma olabilir bu kadar anlarım ruya yorumundan

kızlar ya acayip bi bel ağrım var ama bu ay farklı olarak normalde adet olmadan neredeyse 10 gün önce gögüslerimde ağrı başlardı ama cumartesi adet günüm gögsüm hiç ağrımıyor

ebson;
canım senin bat listede 23 görünüyor cumartesi ayın 22 si :26:

günaydın sena abla benim hamile kaldıgım ay hiç yüzümde bi tane bile sivilce vs olmadı bir iki tane regle yakın cıkardı.gögüslerimde acıma olmadı halsizlikte olmadı sadece belirgin olarak idrar rengim cok su içmeme ragmen koyuydu her zamankinden farklı.karın agrılarım regl olacak gibi oldu kasıklarımda falan ama meger gebeliktete oluyormuş hayırlı haberler ver inşallah bizlere

canım idrar renqim koyulaşmadı benim...3 litre su içiyorum...hamilemiyim deqilmiyim onuda bilmiyorum bakalım hayırlısı

maşallah listemiz bugün baya kalabalık ama öyle sessiz durmayın kızlar sohbete katılın ya:13:

acaba buda bi belirtimidir kız hiç acıma falan yok gögüste şu testi yapsanızda güzel haber verseniz tugra ile sen
canım 28 diye hesap edersek reql daha bugün...1 günde gecikme diyelim yarınıda beklemek zorundayız..
e ne zaman test yapıcaksııııın?? bak gecikme de oldu hadi amaaaaa merak ediyoruuuz (=

ya hamile deqilsem boşuna moralim bozulucak.test psikolojisini yaşamak istemiyorum.hem çok yaqmur yaqıyor test almaya gidemem

Son düzenleme:

canım valla iyi dayanıyorsun ben adetim 1 gün geçsin yapıcam hemen

yaa sabrına çok hayranım nasıl durabiliyorsun.İnş. kırmızılar gelmezde hamişsindir
bnm bat çok yakın yarın yada perşembe gelir.zaten malum bu ay ümit yok.Gelse kırmızılar rahatlasamda önümüzdeki maçlara baksam

günaydın kızlar benimde bi sorum olacaktı ilişkiden bir kaç saat sonra uzayan akıntı geliyormu sizlerdede bu geriye gelen sipermlermi oluyor acaba yoksa yumurtlama habercisimi:26:

günaydın kızlar yeni bebiş haberleri var çok sevindim bende dün irademe dayanamayıp test yaptım saat 3-4 gibi negatif çıktı acaba erkenmi bilemedim ama bu ayda pek ümidim yok sank dün gece sağ kasığım çok ağrıdı.ve çok uykum vardı dün kaç gündür uyumamışım gibi erkenden yatım uyudum kendimi çok yorgun hisediyorum gerçi adetolmadan öncede böyle oluoyrum

günaydın kızlar benimde bi sorum olacaktı ilişkiden bir kaç saat sonra uzayan akıntı geliyormu sizlerdede bu geriye gelen sipermlermi oluyor acaba yoksa yumurtlama habercisimi:26:

tatlım ilişkiden sonra geldiyse fazla olan spermlerde çıkıyodur yumurtlama gün içindede olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…