günaydın kızlarr
yaqmurlu bir istanbul sabahından sevgilerrr....
ben hala reql olmadım kızlar...sabah baş dönmesi ve çok hafif mide bulantısıyla uyandım..tansiyon sanıp ölçüm yatım..tansiyonum normaldi ama kalp atışım 101 çıktıbu ne şimdi anlayan varmı?
Canım benim tebriklerrr ne kadar gzel bi haber verdim bize sabah sabah
bendede bişi yok ama dun gece sol taraftan fena halde kasık ağrım oldu regl oluyorum dedimmm saatlerce kıvrandım kaçta uyudum hatırlamıyorum bile
sabah baktım yok bişi şmdi yine hafif hafif sızlıyo ama gelen giden yok
aynı anda yazmışız mesajı canım
hayırlısı diyelim ana bnm azıcık ümitlenmem için bugünüde atlatmam lazım...çünkü 28lik döqüye göre bugün olmam gerekiyor..
aynennn ne nolur ne olmaz die benimde bugun atlatmamm lasım senacım
çok nadir 28 lik döngüye girerim ben ama olsunnn beklemekte fayda var yarın sabah kadar kırmızılar gelmezse gercekten ümitlenicem bende
bu ay sendemi 26ya göre hesaplamıştım canım..
aynenn cunku yaklaşık 6 aydır hiç 28 olmadı tabi ne olur ne olmaz bilemem belkide bu ay oluca tutmuştur oyusden sabırla beklemeye devam canm
yarın sabahta uyandığımda regl olmamışsam ümitlenicem:44:
peki hamişsen eşine nasıl bir süpriz yapmayı düşünüyorsun cnm?
hoşgeldin cnm
hayırlısı olsun canım 2. denemen daha biraz abırlı ol tatlım...Rabbimize bırak..
ayyy çok heycanlandım çok sevindin senin adınaa...tebrikelr canım Rabbim kucaqına almayı nasip etsin darısı hepimizin başına
canım bende önümüzdeki ay ovülasyon testi kullanıcam..reql olmayı bekliyorum reql olunca alıcam...20 tl zaten içindede 6 tane gebelik testi var.. hiç düşünme bence hemen al
ayy hiç bilmiyorummm evde test yapsam pozitif cıksa saklar bişler düşünürüm ama o cumaya kadar gelmezse kolumdan tutup teste götürücek bide kendi işi olduğu için izin sorunu yok tepemde dikilicek zaten benden heyecanlı anlıcan öğrenicek benle birlikte pek bi süpriz olucanı düşünmüyorum ona bu haberi vermem bi yeter die düşünüyorum cunku bebek için ben ikna eden eşim ben hep erken diodum o beni öyle bi hazırladıki bebeğe ben bile şaşırdım sonunda nasıl bir bebek özlemi cektiğime
sen planladın galibaaa kızz senaaa napıcann bakimm??
senacım tbiikide rabbimiz bılır hemde en ıyısını..hayırlısı ne zamansa o bılır elbette ama insanız ıste elınden gelenı yapıp olmyınca nedne dıo hayırlıısı allahtan kurban oldguum ne zmn nasıp ederse o zmn bız elımızden gelenı yaapalımda ...bu arada senacım evet alıcam bu ay ovilasyon testi inşallah itiyacın olmaz senınn gelmez kırmızıların dahada ..:) bu arada cnm önerebılecegın yada kırlazönerebılecegınız güvenilir bir ovilasyon testı markası varmıdır yaa????
küçük kutularda olan bebiş patiklerinden alıp içine testi koyucam ve bir not yazıcam ''babacım ben geliyorumm''...
kızlar bende reql olucama dair hiçbir belirti kalmadı...1 hafta önce reql sancılarım olmuştu ara ara ama şimdi hiçbirinden eser kalmadı...sanırım bebiş bu sefer gelicek..
Ayyy ayyyyy bak sennn
sena hanım artık bebişli konuşmaya başladı ümitler coğaldı dimii
maşallahhh sanaaaa yarını beklliyoruzzz ozamn ikimizdee:18::18::18:
evet ama ben perşembeden önce test yapmıcam nolur nolmaz...sabırla beklicem cnm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?