Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

bendede bişi yok ama dun gece sol taraftan fena halde kasık ağrım oldu regl oluyorum dedimmm saatlerce kıvrandım kaçta uyudum hatırlamıyorum bile
sabah baktım yok bişi şmdi yine hafif hafif sızlıyo ama gelen giden yok

aynı anda yazmışız mesajı canım
hayırlısı diyelim ana bnm azıcık ümitlenmem için bugünüde atlatmam lazım...çünkü 28lik döqüye göre bugün olmam gerekiyor..

aynı anda yazmışız mesajı canım
hayırlısı diyelim ana bnm azıcık ümitlenmem için bugünüde atlatmam lazım...çünkü 28lik döqüye göre bugün olmam gerekiyor..

aynennn ne nolur ne olmaz die benimde bugun atlatmamm lasım senacım
çok nadir 28 lik döngüye girerim ben ama olsunnn beklemekte fayda var yarın sabah kadar kırmızılar gelmezse gercekten ümitlenicem bende

bu ay sendemi 26ya göre hesaplamıştım canım..

aynenn cunku yaklaşık 6 aydır hiç 28 olmadı tabi ne olur ne olmaz bilemem belkide bu ay oluca tutmuştur oyusden sabırla beklemeye devam canm
yarın sabahta uyandığımda regl olmamışsam ümitlenicem:44:

peki hamişsen eşine nasıl bir süpriz yapmayı düşünüyorsun cnm?

ayy hiç bilmiyorummm evde test yapsam pozitif cıksa saklar bişler düşünürüm ama o cumaya kadar gelmezse kolumdan tutup teste götürücek bide kendi işi olduğu için izin sorunu yok tepemde dikilicek zaten benden heyecanlı anlıcan öğrenicek benle birlikte pek bi süpriz olucanı düşünmüyorum ona bu haberi vermem bi yeter die düşünüyorum cunku bebek için ben ikna eden eşim ben hep erken diodum o beni öyle bi hazırladıki bebeğe ben bile şaşırdım sonunda nasıl bir bebek özlemi cektiğime

sen planladın galibaaa kızz senaaa napıcann bakimm??

senacım tbiikide rabbimiz bılır hemde en ıyısını..hayırlısı ne zamansa o bılır elbette ama insanız ıste elınden gelenı yapıp olmyınca nedne dıo hayırlıısı allahtan kurban oldguum ne zmn nasıp ederse o zmn bız elımızden gelenı yaapalımda ...bu arada senacım evet alıcam bu ay ovilasyon testi inşallah itiyacın olmaz senınn gelmez kırmızıların dahada ..:) bu arada cnm önerebılecegın yada kırlazönerebılecegınız güvenilir bir ovilasyon testı markası varmıdır yaa????

küçük kutularda olan bebiş patiklerinden alıp içine testi koyucam ve bir not yazıcam ''babacım ben geliyorumm''...

canım banada burdaki arkadaşlar önerdi...ovülasyon testi deyinde gitigidiyorda çıkıyor...ilk sırada çıkan testi kullanmış bizim kızlar...ben ondan almayı düşünüyorum...

Selam kizlar ben de eylulde yeni bebis istiyorum :) bi de size ruyami anlatmak istedim belki aranizda anlamini cozen olur ...ruyamda adet oldum her taraf ustum basim kandi ve afedersiniz kanin icinden bebis plasentasi geldi aldim elime dikkatlice baktim ona acaba hamile miyim kizlar ne dusunuyorsunuz?

kızlar bende reql olucama dair hiçbir belirti kalmadı...1 hafta önce reql sancılarım olmuştu ara ara ama şimdi hiçbirinden eser kalmadı...sanırım bebiş bu sefer gelicek..

kızlar bende reql olucama dair hiçbir belirti kalmadı...1 hafta önce reql sancılarım olmuştu ara ara ama şimdi hiçbirinden eser kalmadı...sanırım bebiş bu sefer gelicek..

Ayyy ayyyyy bak sennn
sena hanım artık bebişli konuşmaya başladı ümitler coğaldı dimii
maşallahhh sanaaaa yarını beklliyoruzzz ozamn ikimizdee:18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…