acaba buda bi belirtimidir kız hiç acıma falan yok gögüste şu testi yapsanızda güzel haber verseniz tugra ile sen
tatlım ilişkiden sonra geldiyse fazla olan spermlerde çıkıyodur yumurtlama gün içindede olur
kızlar ben adet oldum 4 gün erken geldibugünkü ilişki zarar verdi galiba hiç erken gelmezdi offffff kimbilir bebişim tutunamadı
agrılı, streslı, yorgun , gergin :) ohoo sıkııntıları saymakla btmez ama herseye ragmn cok guuzel bunlar tatlı acılar sonucta bıle bıle grdık bu yola ee bebıste bızı az bekletmedı sımdı de acısını cıkarta cıkarta ben gelıorm ARTk dıo bıze ama onun o mınk kalbı saolsun da bn acı cekmeye razıyım ewımızın nese kaynagı o sımdıden suan hersey onun uzerıne kuruluo ewde :)bıde cnsıetı bellı oldumu artık bnm adamı magzalardan getremıcm bı gorsenız baba olma duygusu kafaya vrdu ıyıce adamın ucuyo sewıncınesen nasılsın cnm senı sormk lasım hamılelık takvımını gremedım ters gıden brsey mı var sız ne durumdasınız.
eşimede bu sabah reql oldum dedim halbuki olmadımhamileysem ona süpriz yapıcam :82:
günaydın canımm..bugün test yapcaksın değil mi? bende birazdan gidip kan tahlili yaptırcam:)
Ilıskının ertesı gunu bacaklarda sızlama-agrı
karında gaz sancısı gıbı bır rahatsızlık
ozellıkle akşamları karında sıskınlık
4-5 gun sonra bel agrısı ama ara ara bel kısmına gıren ıgnelenme seklınde
5-6 gun sonra uyku hali, yorgunluk hissi, cok sıddetl olmamakla bırlıkte ara ara adet sancısına benzer sancı hıssı
hava cok sıcak olmasa da ara ara gelen bunalma ve sıcaklama hıssı
gebelıkte idrar engınde bulanıklasma da olur ama bunun ıcın bırkac hafta gecmesı gerekebılır
Ilıskının ertesı gunu bacaklarda sızlama-agrı
karında gaz sancısı gıbı bır rahatsızlık
ozellıkle akşamları karında sıskınlık
4-5 gun sonra bel agrısı ama ara ara bel kısmına gıren ıgnelenme seklınde
5-6 gun sonra uyku hali, yorgunluk hissi, cok sıddetl olmamakla bırlıkte ara ara adet sancısına benzer sancı hıssı
hava cok sıcak olmasa da ara ara gelen bunalma ve sıcaklama hıssı
gebelıkte idrar engınde bulanıklasma da olur ama bunun ıcın bırkac hafta gecmesı gerekebılır
Günydın kızlar.Bu sabah kan testi yaptırdım ve sonuç negatif.Bu zamandan sonra yükseleceğinide sanmıyorum.Artık ümidim bir sonraki aya kaldı
Günydın kızlar.Bu sabah kan testi yaptırdım ve sonuç negatif.Bu zamandan sonra yükseleceğinide sanmıyorum.Artık ümidim bir sonraki aya kaldı
aynen senacım katılıyorum sana kızlar bende çok sabırsızım ama adetiniz geçmeden de yapmayın test üzülmeyin boş yereyawww arkadaşlar bu kadar erken kan testi yaptırmayınn24 eylülde senin bat günün acelen nereye be gülüm....bnm bir arkadaşım reqle 2 gün kala kan testi yaptırdı ve negatif çıktı...reql olmayınca 5 gün sonra tekrar yaptırdı ve hamilee....2 aylık oldu şimdi...durun bi yaa bu ne aceleee...
herkese merhaba kızlar. ayy içim içime sığmıyor ya. umarım herkes bunu yaşar. çok garip bi duygu... benim ilginç kocam bunca senedir ( ki biz 7 yıllık evliyiz) ya çocuk olmazsa olmaz nedir yani. ben o kadar takıntılı değilim deyip duruyordu ama, dün hamilelik haberini alınca kafayı yedi sandım... :)))
aslında ben çok istiyordum ama sen üzülme diye bişey demiyordum diyo. yazık yaaaa .........
bı bebek haberı bıle bütün aılenın mutlulugunu katlıyor ve hayatı degıstırıyor..herkezın bebek haberı evınde mutluluk katlansınbenım esım - bı bebegımız olcak de dünyanın en büyük mutlulugunu yasat bana dedı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?