Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

tatlım ilişkiden sonra geldiyse fazla olan spermlerde çıkıyodur yumurtlama gün içindede olur

ben bu ay klomen kullandım 4 5 yumurtam oldu dün tekrar kontrole gittim 1 yumurtam fazla büyümüş çatlamamış dedi doktor diğerleri kaybolmuş dedi nasıl kaybolmuş dedim büyük bi ihtimalle yumurtlamışsındır dedi bende anlamadım yumurtladım mı yoksa başka türlü nasıl kaybolur yumurtalar ilişkiden sonra böyle uzayan akıntılar geldi bende acaba o zaman mı yumurtlama oldu dedim yumurtlama olmadan başka türlü yumurtalar kaybolur mu çok soru sordom galiba

Kızlar herkese merhaba,

Ovulasyon tesı ıle ılgılı benım tecrubem su:kesınlıkle kullanılmalı.
Ben laboquick kullandım, çok da yararlı oldu.
Hem uygun fıyatlı hem de hassas bır test..
gıttı gıdıyorda ertesı gun teslım oluyor genellıkle

Ama bazı uyarlarım olacak,

**sabah ılk ıdrarla yapmayın yazar ama bence ılk ıdrarla yapın, ıdrar uzun sure bekledıgı ıcın LH ı daha net gorursunuz..
gun ıcınde 4 saat ıdrarı tutmak pek mumkun olmuyor

**gunde en az ıkı kez yapın cunku LH artısını ya da dususunu kacırabılırsınız
cunku yumurtlamadan sonra aniden dusuyor

**ve en onemlısı: test ıcındekı klavuda Test cızgısı ıle aynı koyulukta bır C cızgısı olmalı denıyor
ama tam olarak oyle olmuyor
yanı LH zırvede de olsa yıne de T cızgısı bıraz koyu kalabılıyor
sız bekledıgınız yumurtlamadan ıkı gun once baslayın yapmaya
cok az sılık cızgı cıkacak zaten
sonra artmaya baslayacak
sız ama daha test cızgısı kadar olmadı beklıyım yarını falan dersenız
bır sonrakı testte pat dıye cızgının sıfırlandıgını gorebılırsınız
yanı koyulasması ve yogunlasması yeterlı
ılle T cızgısı kadar olacak dıye beklemeyın

ben dun ıdrar da ve kanda az da olsa bhcg gormustum
ama netleştırmek ıcın bu sabah da test yapıcaktım, unuttum
sımdı beklıyorum, bıraz zaman gecsın, 2-3 saatlık ıdrarla yenıden denıcem
muhtemelen cızft cızgıyı yıne gorucem belırtıler var cunku gebelıge daır
onları ayrıca yazıcam
bu bılgıler cok degerlı bılıyorum
cunku bazı seyler tecrube ıle kazanılıyor
ve ben de bırcogunu buradan okuyup ogrendım

okudugum bana mantıklı gelen cogu seyı uyguladım
ve ıkı gebelıgımde de ılk denemede hamıle kalabıldım
gercı onemlı olan saglıkla gebelıgın sonuna dek gıtmesı
ben ılkınde bebekte kalp atısı durdugu ıcın kaybetttım
en buyuk duam bu kez saglıkla sonuclandırmak
ama demem o kı
burada yasanan tecrubelere ve arsstırdıgınız bılgılere uyarsanız
saglık sorununuz da yoksa gebe kalma ıhtımalınız artar

ben ara ara bıldıgım seylerı paylaşmaya calısacagım
umarım bırılerı ıcın faydalı olurum

sevgılerımle

kızlar ben adet oldum 4 gün erken geldi bugünkü ilişki zarar verdi galiba hiç erken gelmezdi offffff kimbilir bebişim tutunamadı

canım üzme kendini bebeğe bişey olmamıştır benimde kaç öyle oluyo adet dönemine yakın ilişki olunca erken geliyo adetim

hayırlı olsun arkadaşım darısı bizim başımıza inş korunmayı bıraktıktan kaç ay sonra hamile kaldın merak ettim

Kızlar,

gebelık testelerının en uydurugu bıle
bhcg 5 ml den sonra aslında gebelıgı olcmeye baslıyor
benım kullandıgım strıp tıplı ve 69 kurusluk bır testtı
ılıskıden yaklasık 7 gun sonra olcum yapabıldı

burada onemlı olan sunlar:

***gebelık testını yapmaya ne zaman baslayacagınız yumurtlama gununuz ve ılıskı tarıhı ıle ılgılı
bunu bılmıyorsanız, beklenen adetten once yaklasık 4 gun kala ıdrar testı cogunlukla dogruyu gosterır
burada krıter en gec adete 14 gun kala yumurtlamaktır

aslında soyle toparlıyım
yumurtladıktan sonra dollenme olursa (dollenmenın ne zaman olacagı ılıskı gununuze baglı ama ortalama olarak 1 gun ıcınde geceklesır)
yaklasık 8-10 gun sonra testler cıft cıgıyı gosterır eger gebelık varsa

burada genellıkle yumurtlama gunlerınızdekı farklılıkan dolayı kımı adete 1 hafta kala ogrenır
kımı ıse adetten 1 hafta sonra ogrenır
bu nednele ovulasyon testlerı cok ıse yarar
o testlerle hem yumurtlama gununuzu tahmın eder dogru gunlerde ılıskı yasarsınız
bundan en gec 10 gun sonra da test ıle sonucu gorursunuz

****testlerde erken donemde ıkıncı cızgı ınanılmaz sılık cıkıyor
benım dunkı testımde normal bır goz burada cızgı yok der
ama ısıkta baktıgınızde dıkkatle, ıkıncı cızgıyı cok hayalı de olsa gorursunuz
yanı bazı kısılerın bu negatıf dıyıp dırekt uzulmesı bazen gereksız olabılıyor
ya ıyı bakmamıstır, ya yanlıs gunde test yapmıstır
ya da gercekten gebe degıldır

ozetle yumurtlama gununuzu tespıt edıp
bır gun once ılıskı de bulunun (yumurtlamadan sonrakı ılıskıde gebelık ıhtımalı duser cunku bazen yumurta sadece 12 saat yasar,
oysa spermın yumurtaya ulaşması ortalama 10 saat, yanı sız yumurtlamadan once ılıskıde bulunmalısınız kı sperm tuplerde ılerlesın ve ymurtayı beklesın.
yumurtlamdan sonrakı ılıskılerde sans duser)
yataktan hemen kalkmayın
10 gun ıcınde bedenınızdekı degısıklıklerı dınleyın ve
10. gunden sonra testı yapın
buyuk ıhtımalle sonucu goreceksınız

inşallah da olumlu olacak
Allah'ın ıznıyle

Amin...

Arkadaslar günaydın..bı sorunum var sanırım..adetım geldı cumartesi günü ve dün bitti sayılır bugünde hıc gelmedı..yanı 4. gün bitti..mevsımden kaynaklanıyor olabılırmı bılen ve yasayan varmı..benım adetım genelde 5-6 gün sürüyorda

Ilıskının ertesı gunu bacaklarda sızlama-agrı
karında gaz sancısı gıbı bır rahatsızlık
ozellıkle akşamları karında sıskınlık
4-5 gun sonra bel agrısı ama ara ara bel kısmına gıren ıgnelenme seklınde
5-6 gun sonra uyku hali, yorgunluk hissi, cok sıddetl olmamakla bırlıkte ara ara adet sancısına benzer sancı hıssı
hava cok sıcak olmasa da ara ara gelen bunalma ve sıcaklama hıssı
gebelıkte idrar engınde bulanıklasma da olur ama bunun ıcın bırkac hafta gecmesı gerekebılır

bunların hepsı bende vardı kırmızıyı yedım..herkezde farklı demekki

Günydın kızlar.Bu sabah kan testi yaptırdım ve sonuç negatif.Bu zamandan sonra yükseleceğinide sanmıyorum.Artık ümidim bir sonraki aya kaldı

arzucum benim de belimde kasıklarımda ağrı var adet olacam zaman gögüslerim acırdı ama hiç değişiklik yok gögüste bide idrar rengim baya koyu

Günydın kızlar.Bu sabah kan testi yaptırdım ve sonuç negatif.Bu zamandan sonra yükseleceğinide sanmıyorum.Artık ümidim bir sonraki aya kaldı

yawww arkadaşlar bu kadar erken kan testi yaptırmayınn 24 eylülde senin bat günün acelen nereye be gülüm....bnm bir arkadaşım reqle 2 gün kala kan testi yaptırdı ve negatif çıktı...reql olmayınca 5 gün sonra tekrar yaptırdı ve hamilee....2 aylık oldu şimdi...durun bi yaa bu ne aceleee...

Son düzenleme:
aynen senacım katılıyorum sana kızlar bende çok sabırsızım ama adetiniz geçmeden de yapmayın test üzülmeyin boş yere

herkese merhaba kızlar. ayy içim içime sığmıyor ya. umarım herkes bunu yaşar. çok garip bi duygu... benim ilginç kocam bunca senedir ( ki biz 7 yıllık evliyiz) ya çocuk olmazsa olmaz nedir yani. ben o kadar takıntılı değilim deyip duruyordu ama, dün hamilelik haberini alınca kafayı yedi sandım... :)))

aslında ben çok istiyordum ama sen üzülme diye bişey demiyordum diyo. yazık yaaaa .........

bı bebek haberı bıle bütün aılenın mutlulugunu katlıyor ve hayatı degıstırıyor..herkezın bebek haberı evınde mutluluk katlansın benım esım - bı bebegımız olcak de dünyanın en büyük mutlulugunu yasat bana dedı .

inşallah arkadaşım innnnnnnnşşşşşşşaaaaaallllllaaaaaaahhhhh. can-ı gönülden ümit ediyorum bunu. herkes meleklerine kavuşsun.
eşim diyor ki, ya insanın 5 dk. içinde dünyaya bakış açısı bile değişiyor.... heyecandan ölücem yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…