hadi bakalim hayirlisi benimde 20 si cok akintim var gogslerm sizliyo karnimda sizliyo gibi umudum devam ediyoCanim yaa, beklemedeyim iÅte, yarın sabah adet günüm. Benim hiç geçmez vakti. Sadece soÄan kürü ayında 3 gün önce gelmiÅti. Yarin sabah belli olur bakalim. Ne oyle ne boyle belirti var. Bir yandan merak var, bir yandan ümitsizlik karmakarıÅık duygulardayım yani anlayacaÄın:44:
amin canim cok duygulandim ne guzel seyler Rabbim bizede nasip etsin annelerin duasi kabul olur dua et bizeherkese merhaba kızlar. ayy içim içime sıÄmıyor ya. umarım herkes bunu yaÅar. çok garip bi duygu... benim ilginç kocam bunca senedir ( ki biz 7 yıllık evliyiz) ya çocuk olmazsa olmaz nedir yani. ben o kadar takıntılı deÄilim deyip duruyordu ama, dün hamilelik haberini alınca kafayı yedi sandım... :)))
aslında ben çok istiyordum ama sen üzülme diye biÅey demiyordum diyo. yazık yaaaa .........
canim okudum yzdiklarini hayirlisi olsun calismalara devam
Canım şimdi okudum hakkında hayırlısı olsun cnm
Kısmet diilmiş inşallah bidahaki ay kavuşursun bebeğinee
Canim, ümitliydim senden ama olmamış bu ay. İnsan her ne kadar olumsuz da olabileceğine kendini alıştırsa da yine de üzülüyor, bilirim. Hayırlısı böyleymiş demekten başka söyleyecek birşey yok. Önümüzdeki aya kısmetse inşallah...
hiç bu kadar etkileneceqimi tahmin etmemiştim canım çok üzüldüm ve çok aqladım..kaldıramadım o an...neyse kısmet deqilmiş inşallah önümüzdeki ay olur...canım inşallah senden aldıqımız haberle yüzümüz güler...hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz..
yeni bat tarihim 16 ekim kızlar
senacım kızlarrbu ay ovilasyon testı almak ıstıyorum hatta ŞİMDİ aldırıcam ınternetten aamA KaRar veremıyorum hangısı ıyıdır ıkı marka duydum bırı medismart ovülasyon testini dıerıde laboquık dıe bı marka hangısını alıyımmmmmmm acıll cvp kızlarrrrrrrrr....???????????????
Canım, ben eczaneden almıştım markası CERTAİN idi. Ama onlar internetteki testlere göre pahalı. 1 kutusu 13 lira civarıydı yanlış hatırlamıyorsam. İçinde de 2 adet test var onun...
CNM aldım gitti gidiyordan 26 avilasyon 5 gebelik testi fiyatı 29,90 TL e ...hayırlısı bakalım eekim ayı inşallah uğurlu gelirrr...
hayırlısı cnm toparlanmaya çalışıyorum..kıyamam yaa
üzme kendini desemde biliyorum kötü hissediyosun
hayırlısı böyleymiş diyoruz napalım
önümüzzdeki ay daha da güçlü başlıcaksın çalışmalara biliyorumm
moralimizi yüksek tutuyoruz topiğimizin annesi (= o bebiş o göbüşe geliceeeekbi dahaki ay senin ayın olacak inşallah
hiç bu kadar etkileneceqimi tahmin etmemiştim canım çok üzüldüm ve çok aqladım..kaldıramadım o an...neyse kısmet deqilmiş inşallah önümüzdeki ay olur...canım inşallah senden aldıqımız haberle yüzümüz güler...hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?