Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

hadi bakalim hayirlisi benimde 20 si cok akintim var gogslerm sizliyo karnimda sizliyo gibi umudum devam ediyo

amin canim cok duygulandim ne guzel seyler Rabbim bizede nasip etsin annelerin duasi kabul olur dua et bize

kızlar klomen ve çatlatma iqnesi nekadar etkili...cuma doktora gidicemde...bilgisi olan varmı..

Son düzenleme:
ya huuu nerelerdesiniz gözümüz yollarda kaldıı buyrun kırmızılar buyrun sizi şöyle alalım hiç şazmaz sağolsun bi geçen ay 2 gün erken gelmişti gözler ekimde yani bakalım hayırlısı

ya huuu nerelerdesiniz gözümüz yollarda kaldıı buyrun kırmızılar buyrun sizi şöyle alalım hiç şazmaz sağolsun bi geçen ay 2 gün erken gelmişti gözler ekimde yani bakalım hayırlısı

kızlarr bişey soracagımm bnm mmlkk ısmımı nasıldegısebılırım ayrıca su bınbır surat şekıllerı nasıl eklıyorsunuz yaa beceremedım bır turlu yhaa

Canım şimdi okudum hakkında hayırlısı olsun cnm
Kısmet diilmiş inşallah bidahaki ay kavuşursun bebeğinee

Canim, ümitliydim senden ama olmamış bu ay. İnsan her ne kadar olumsuz da olabileceğine kendini alıştırsa da yine de üzülüyor, bilirim. Hayırlısı böyleymiş demekten başka söyleyecek birşey yok. Önümüzdeki aya kısmetse inşallah...

Canım şimdi okudum hakkında hayırlısı olsun cnm
Kısmet diilmiş inşallah bidahaki ay kavuşursun bebeğinee

hiç bu kadar etkileneceqimi tahmin etmemiştim canım çok üzüldüm ve çok aqladım..kaldıramadım o an...neyse kısmet deqilmiş inşallah önümüzdeki ay olur...canım inşallah senden aldıqımız haberle yüzümüz güler...hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz..

bende çok ümitlenmiştim son 2 gündür cnm...neyse kısmet deqilmiş... inşallh ekimde gelir bebişim...

Son düzenleme:

kıyamam yaa
üzme kendini desemde biliyorum kötü hissediyosun
hayırlısı böyleymiş diyoruz napalım

önümüzzdeki ay daha da güçlü başlıcaksın çalışmalara biliyorumm

senacım kızlarrbu ay ovilasyon testı almak ıstıyorum hatta ŞİMDİ aldırıcam ınternetten aamA KaRar veremıyorum hangısı ıyıdır ıkı marka duydum bırı medismart ovülasyon testini dıerıde laboquık dıe bı marka hangısını alıyımmmmmmm acıll cvp kızlarrrrrrrrr....???????????????

benimde kırmızılar gelicek gibi karnım acayip ağrıyo ve kahrerengi lekelenmeleim baaşladıböyle olunca hep adet oluyorum çünkü:44:napalım gene kısmet değilmiş önümüzdeki maçlara bakıcaz artık..ama gene içimde bir umut var belki diye...ağır kaldırdığım zaman kasığım çok batıyor bide kokulara karşı hassaiyetim var dün canım acayip terbiyeli köfte çekti,dışrda yürürken pamuk helva kokuu geldi burnuma.bugünde komşu balık yapmış acayip koktu canım çok çekti hamiş olsam acaba şimdiden bişeyler çekermi insanın canı yoksa psikolojikmi mmlkk canım bende bidahaki ay o testlerden almak istiyorum bide öyle deniyelim bakalım

Canım, ben eczaneden almıştım markası CERTAİN idi. Ama onlar internetteki testlere göre pahalı. 1 kutusu 13 lira civarıydı yanlış hatırlamıyorsam. İçinde de 2 adet test var onun...

Canım, ben eczaneden almıştım markası CERTAİN idi. Ama onlar internetteki testlere göre pahalı. 1 kutusu 13 lira civarıydı yanlış hatırlamıyorsam. İçinde de 2 adet test var onun...

CNM aldım gitti gidiyordan 26 avilasyon 5 gebelik testi fiyatı 29,90 TL e ...hayırlısı bakalım eekim ayı inşallah uğurlu gelirrr...

CNM aldım gitti gidiyordan 26 avilasyon 5 gebelik testi fiyatı 29,90 TL e ...hayırlısı bakalım eekim ayı inşallah uğurlu gelirrr...

Tamam canım, anladım. Onu kullanırken adet zamanların ve teste başlangıç zamanı yazar, sen orada yazan başlama gününden 2-3 gün önce başla bence, testin de fazla nasılsa. Erken yumurtlama olabiliyor ya ondan diyorum. Bak ben sana benim ovulasyon testinin prospektüsünü de ekleyeyim, incelersin;

kıyamam yaa
üzme kendini desemde biliyorum kötü hissediyosun
hayırlısı böyleymiş diyoruz napalım

önümüzzdeki ay daha da güçlü başlıcaksın çalışmalara biliyorumm
hayırlısı cnm toparlanmaya çalışıyorum..
moralimizi yüksek tutuyoruz topiğimizin annesi (= o bebiş o göbüşe geliceeeek bi dahaki ay senin ayın olacak inşallah

bütün bekleyenlerin isteyenlerin ayı olur inşallah hep birlikte seviniriz cnm..

geçen ay bende çok ümitlenmiştim 2 gün gelemdi falan sonra yıkıldım seni anlıyorum insan ister istemez inanıyo ya hayırlısı napalım elimizden geleni yapıcaz gerisi rabbime bağlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…