Canım öncelikle ümitsizliğe düşme. Bu forumda eşi azospermi (yani o sperm) olan bir çok kadın var. Hatta minikgelin nickli arkadaşın hikayesini oku. Senin için çok güzel bir örnek. Hiç umut yokken o spermden yola çıkılarak tedavi ile hamile kaldı
Allah ikinizin de şifasını verir inşallah
Amin canım amin inşallah Allah hakkımzda hayılısını nasip etsin minikgelinin hikayesini nasıl bulabilirim canım
reql 2 gün gecikince insan baya ümitleniyormuş..kötüyüm kızlar yaa..halbuki kendimi her türlü sonuca hazır sanıyordum..iyikide test yapmamışım bir kez daha yıkım olucaktı bnm için..
slm ben aranıza yeni katıldım.Bir sorum olacak.1 ağustosta adet oldum.3 gün sürdü.Sonrasınsa düzenli olarak 15 ine kadar birlikte olduk.!5 inde benden kan pıhtısı gibi bir şey geldi.16sında da kahverengi ve pembe bir leke oldu.Düzenli adet olurum.Hiç ilaç kullanmadım.Acaba hamile olabilir miyim.Tşkler
Üzülme erginsena. 28 günden hesaplayınca bugün regl olman gerekiyordu zaten. Demek ki normal siklusa girmişsin. Sağlığın yerinde. Buna sevin. Bir dahaki aya inşallah.
Benim regle 6 gün var ama beni de şimdiden 21 ekim olarak yazabiliriz
canım çok üzüldüm ya allahım hayırlısını verir inşallah
hakkında hayırlısı olsun..inşallah en kısa zamanda hamiş olursun canım..
amin canım darısı hepinizin başına. yok arkadaşım sakın ümitsizliğe kapılma. benim ki anormalmiş zaten yani çıkmaması çok normal
bnmde hep gögüs acım olurdu ama bu sefer hiç yok :26:
canım 1 eylülde mi adet oldun... yerleşme kanaması olabilir bahsettiğin şey...
slm ben aranıza yeni katıldım.Bir sorum olacak.1 ağustosta adet oldum.3 gün sürdü.Sonrasınsa düzenli olarak 15 ine kadar birlikte olduk.!5 inde benden kan pıhtısı gibi bir şey geldi.16sında da kahverengi ve pembe bir leke oldu.Düzenli adet olurum.Hiç ilaç kullanmadım.Acaba hamile olabilir miyim.Tşkler
kesinlikle doğru. biz 9 ay boyunca denedik. yumurtlama testleri falan. ayakları havaya kaldırdım. ilişki sayısını arttırdık vs. ve bu ay yok bizim bebeğimiz olmayacak, ne varsa öğrenelim bari deyip, doktor randevusu aldım ve koca ayda sadece 2 kez ilişki oldu. ama buna rağmen adetime 8-9 gün varken hamile olduğumu öğrendim.
yani demem o ki galiba bebişler ne zaman geleceklerine kendileri karar veriiyorlar. ve ben 34 yaşındayım arkadaşım....
bence denemelisin belli olmaz bebis gelebilirKizlarr yetisin lutfeeen, lutfeeenn..ben 2gun once catlama ignesi oldum, dun ultrasonda yumurtanin catladigini soyledi doktor, ama ben o yapiskan beyaz akintiyi demin gordum..bugune kadar hic bi beyaz akinti yokdu, ama catlamisdi..simdi ben yinede esimle birikde olub deneyimmi ? yani belkide hala shansim varmi ? yoksa beyaz akinti geldikden sonra artik gecmi ?
bence denemelisin belli olmaz bebis gelebilir
canım 1 eylülde mi adet oldun... yerleşme kanaması olabilir bahsettiğin şey...[/QUOT
Evet 1 eylül.Yerleşme kanaması nedir.İnanın bu konularda bilgim yok.Sizce olmuş olabilir mi.Olduysa nasıl anlarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?