Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

Amin canım amin inşallah Allah hakkımzda hayılısını nasip etsin minikgelinin hikayesini nasıl bulabilirim canım

slm ben aranıza yeni katıldım.Bir sorum olacak.1 ağustosta adet oldum.3 gün sürdü.Sonrasınsa düzenli olarak 15 ine kadar birlikte olduk.!5 inde benden kan pıhtısı gibi bir şey geldi.16sında da kahverengi ve pembe bir leke oldu.Düzenli adet olurum.Hiç ilaç kullanmadım.Acaba hamile olabilir miyim.Tşkler

reql 2 gün gecikince insan baya ümitleniyormuş..kötüyüm kızlar yaa..halbuki kendimi her türlü sonuca hazır sanıyordum..iyikide test yapmamışım bir kez daha yıkım olucaktı bnm için..

hakkında hayırlısı olsun..inşallah en kısa zamanda hamiş olursun canım..

Sanırım beklemekten başka çarem yok.Zaten çok da heveslenmiyorum.Belki iltihap filan olabilir.Soruma da cvp veren olmadı::::

canım 1 eylülde mi adet oldun... yerleşme kanaması olabilir bahsettiğin şey...

canım çok üzüldüm ya allahım hayırlısını verir inşallah

hakkında hayırlısı olsun..inşallah en kısa zamanda hamiş olursun canım..

teşekkür ederim kızlar..

Kizlarr yetisin lutfeeen, lutfeeenn..ben 2gun once catlama ignesi oldum, dun ultrasonda yumurtanin catladigini soyledi doktor, ama ben o yapiskan beyaz akintiyi demin gordum..bugune kadar hic bi beyaz akinti yokdu, ama catlamisdi..simdi ben yinede esimle birikde olub deneyimmi ? yani belkide hala shansim varmi ? yoksa beyaz akinti geldikden sonra artik gecmi ?

amin canım darısı hepinizin başına. yok arkadaşım sakın ümitsizliğe kapılma. benim ki anormalmiş zaten yani çıkmaması çok normal

canım bugün kan tahlili yaptırdım..
beta hcg değerim 2.07 çıktı..adetime 5 gün var..dr da dedi ki ; normalde 5 in altını gebelik olarak saymıyoruz ama senin daha 5 günün var yükselme ihtimali var dedi..
hiç böyle olup değeri yükselen var mı acaba,??

1 eylül diyecektim kızlar bir önceki ağustostu:)

canım senin bu kadar erken öğrenmenin sebebi bebisin erken döllenmesiymiş şimdi anladım

bence denemelisin belli olmaz bebis gelebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…