Kızlar çok kötüyüm.............
Bugün tetkik sonuçlarımızı alıp çok şükür izinden dönen dr.uma götürdüm. Ve bana dedi ki en kolay çözüm yeni bir koca bulmammış Espri yaptı güya
Benim prolaktinim yüksek çıktı. Onu ilaçla dengeye sokabiliyorlarmış.
Ancak eşimde normal sperm oranı % 0 anormal ise % 100 eşim antidepresan kullandığı için onun etkisi olabilir onu bıraktıktan sonra tetkiki tekrarlayalım dedi ama benim besin takviyesi yapmamı söyledi. Neler yapabilirim bana yardım edin nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Kızlar çok kötüyüm.............
Bugün tetkik sonuçlarımızı alıp çok şükür izinden dönen dr.uma götürdüm. Ve bana dedi ki en kolay çözüm yeni bir koca bulmammış Espri yaptı güya
Benim prolaktinim yüksek çıktı. Onu ilaçla dengeye sokabiliyorlarmış.
Ancak eşimde normal sperm oranı % 0 anormal ise % 100 eşim antidepresan kullandığı için onun etkisi olabilir onu bıraktıktan sonra tetkiki tekrarlayalım dedi ama benim besin takviyesi yapmamı söyledi. Neler yapabilirim bana yardım edin nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Günydın kızlar.Bu sabah kan testi yaptırdım ve sonuç negatif.Bu zamandan sonra yükseleceğinide sanmıyorum.Artık ümidim bir sonraki aya kaldı
Canım, hiiiçç ümitsizliğe kapılmak yok. Bak sana Saraçoğlu'nun çok etkili bir tarifini vereceğim, bunu harfiyen uygulayıp testi tekrarlayın, sonuç sizi sevindirecek buna inan...
--> KEÇİBOYNUZU KÜRÜ
Yarım litre kaynamış suya 6-7 adet adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak at. 3 dk. ağzı kapalı olarak hafif ateşte kaynat. 20 dk. dinlendir. Dinlenme süresi sonunda keçiboynuzu parçalarını çıkar. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karnına, diğer yarısını da akşam yatağa giderken iç. Bu uygulamaya 1 hafta boyunca hergün devam et. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken 1 su bardağı su iç. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygula.
Tşk canım yarın ilk iş keçiboynuzu alacağım anlayamadığım bu kaynatma işlemini hergün tekrarlamalımıyım yani taze mi olmalı ilk haftadan sonra? Allahım istedikten sonra herşey olur. Eşimle de konuştuk sanırım onun bilmemesininde bende yaptığı stresle sıkıntı yaptım biraz kendime çok şükür şimdi biraz daha sakinim Allahımherşeyi bilir de verir belki bu da bizim sınavımızdır. Desteğin için tşk ederim.
üzülme lütfen allah ol diyince olur tabiki tedavi olucaz ama tıp daha biçok konuyu çözemedi
preseed diye bi ürün var onuda arstır ayrıca bal arısütü polen hem sana hem esine sabah akşam aç karnına bir tatlı kaşığı ayrıca keçi boynuzu hergün taze kaynayacak ağzı kapalı kapta
tebrik ederim canım allah hayırlısıyla kucağına alamayı nasip etsin..Herkese günaydın arkadaşlar. hatırlayanlar bilir. eşimle 9 aydır bebiş istiyorduk ama bir türlü olmadı. 24 eylül de regl olacaktım. ma ben dayanamayıp, cuma gününden dün için doktora randevu aldım. belki adet öncesinde yapması gereken testler vardır diye....
cumartesi gecesi berbat bir gece geçirdim. huzursuz ve karmakarışık uyku ve son 3 gündür bana anormal acı veren göğüslerim. (göğüslerimde kitle olduğu için ben bu acıyı her aya yaşarım. ) pazar sabahı uyandım. eşim bi kaç saatliğine dışarı çıkmıştı. gözümü açtığımda kendimi o kadar garip hissediyordum ki. sanki artık ben ben değildim. tuvalete gittim ve çıkmasının imkansız olduğunu bildiğim halde evdeki gebelik testini yaptım.... sonra başka bir markanınkini daha... ve klozetin üzerinde her yerim titreyerek ağladım..... güldüm..... bu nasıl olurdu ki, daha adetime 8 gün vardı.
eşime hiçbişey söylemedim ama saatler geçmek bilmedi. dün doktor randevuma gittim durumu anlattım. beni pek ciddiye almamıştı ama, 2 saatlik sancılı tahlil sonucu bekleyişinden sonra, 606 değere baktı veeeeeee
TEBRİKLER HAMİLESİNİZ :)))))))))) DEDİ....... :))))))))
kızlar gönlüm hepinizin yanında. eşimle delirmiş gibiyiz. allahım isteyen harkese bebeklerini kavuştursun :)))
günaydınn ben de erkenciyim bol bol:)bu arada herkese günaydın kızlarrrrr bugün benmi erekenciiyim böyle
Günaydın.Benim soruma hala cvp yokYeniyim diye sanırım. Tekrarlıyorum bende1 eylülde adet oldum.3 gün sürdü.Sonrasında 15 ine kadar birlikte olduk.15inde kan pıhtısı gibi birşey geldi.16sında kahverengi ve pembe lekelenme oldu.Acaba hamile olabilir miyim.düzenli adet olurum.Hiç ilaç kullanmadım.tşkler.
günaydın:)
daha adet tarihinize var, ama yerleşme kanaması olabilir. yumurta döllendikten sonra kendine yer açarken hafifi kanama yapıyor. adetiniz geçene kadar bekleyin. sonra test yaparsınız.
bazı kaynaklarda kanama bittikten dört gün sonra idrar testi sonuç verir diyor ama, ne bileyim bence en iyisi adetin gecikmesini beklemek.
günaydın canım bahsetiğin şey yerleşme kanaması olabilir yani hamiş olabilirsin test yaptınmı hiç?Günaydın.Benim soruma hala cvp yokYeniyim diye sanırım. Tekrarlıyorum bende1 eylülde adet oldum.3 gün sürdü.Sonrasında 15 ine kadar birlikte olduk.15inde kan pıhtısı gibi birşey geldi.16sında kahverengi ve pembe lekelenme oldu.Acaba hamile olabilir miyim.düzenli adet olurum.Hiç ilaç kullanmadım.tşkler.
günaydın canım bahsetiğin şey yerleşme kanaması olabilir yani hamiş olabilirsin test yaptınmı hiç?
ozaman bat tarihini bekle canım ne zaman bat tarihin ? eğer günün geçerse yaparsın..Günaydın.Hayır yapmadım.Eğer olmazsa üzülürüm diye korkuyorum canım ya.
günaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?