Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

Kızlar, bizim için bi iğne testini dener misiniz? Gebelik testi bu, doğruluğunu araştırıyoruz...

Pet bardağın içine idrarınız ve temiz, paslanmamış bir iğneyi koyup, bardağın her yanını -ağzı dahil- alüminyum folyo ile sarıyorsunuz. En az 8 saat karanlık bir ortamda bekletiyorsunuz. Açtığınızda iğnenin rengi siyahlaşmışsa hamilesin demekmiş. Değişiklik yoksa değilmişsin... Deneyip sonucu yazarsanız seviniriz...

nbr durumlar nasıl tatlım

Canim yaa, beklemedeyim işte, yarın sabah adet günüm. Benim hiç geçmez vakti. Sadece soğan kürü ayında 3 gün önce gelmişti. Yarin sabah belli olur bakalim. Ne oyle ne boyle belirti var. Bir yandan merak var, bir yandan ümitsizlik karmakarışık duygulardayım yani anlayacağın:44:

Bende beklemeyi düşünüyordum ama arkadaşım çok istedi yaptırdım.ovulasyon tarihini bildiğim için bugüne kadar azda olsa yükselmesi lazımdı.Değerim 0.1di.

canım hayırlısı olsun.. bu ay kısmet değilmiş demek ki..
sabırla bekleyelim, sabrın sonu mükafatlanacaktır inş..
inş. canım teşekkürler...
Bende beklemeyi düşünüyordum ama arkadaşım çok istedi yaptırdım.ovulasyon tarihini bildiğim için bugüne kadar azda olsa yükselmesi lazımdı.Değerim 0.1di.

canım ovülasyon tarihlerimizi hepimiz biliyoruz ama geç döllenme olabiliyor..psikolojini boşuna etkiliyorsun...bırak reqlin geçsin olmazsan öyle test yap cnm..yıpratma kendini..

reql 2 gün gecikince insan baya ümitleniyormuş..kötüyüm kızlar yaa..halbuki kendimi her türlü sonuca hazır sanıyordum..iyikide test yapmamışım bir kez daha yıkım olucaktı bnm için..

reql 2 gün gecikince insan baya ümitleniyormuş..kötüyüm kızlar yaa..halbuki kendimi her türlü sonuca hazır sanıyordum..iyikide test yapmamışım bir kez daha yıkım olucaktı bnm için..
Üzülme erginsena. 28 günden hesaplayınca bugün regl olman gerekiyordu zaten. Demek ki normal siklusa girmişsin. Sağlığın yerinde. Buna sevin. Bir dahaki aya inşallah.
Benim regle 6 gün var ama beni de şimdiden 21 ekim olarak yazabiliriz

kızlar merhaba. ben yeniyim. benim bat'ım 19 eylül. normalde de hiç sekmez yine de bir gün veriyorum kendime. gerçi şu anda hissiyatım 'oldu olacak' ama bir yandan da umutlanmak istiyorum. Bir de ilk denediğim ay olduğu için büyük bir yanlışa düşüp erken gebelik testi yaptım bu ay bir kaç gün önce.negatif çıktı.%99 yazan bir test için %1lik dilimde olmam mucize olurdu herhalde diye düşünüyorum.
son bir haftadır da çok ciddi bir bel,kasık ağrısı çekiyorum.normalde karnımdaydı o ağrı bugün yumurtalıklara kadar indi.
erken test yapıp negatif sonuç alıp sonradan hamile olduğunu öğreneniz var mı? yarın test yapsam erken mi sizce?

merhaba kızlar benim adetim 17 eylüldü olmadım idrar testi yaptım evde cıkmadı ama hala adet olamadım doktorum 20 sine kadar bekle dedi ama acaba mı diyorum hamilemiyim idrar testi geçikmeden kaç gün sonra yapılmalı ortalama bilgisi olan var mı

tatlım ben bikaç gün önce denemiştim ve hiç inanmamama rağmen iğnenin pırıl pırıl çıkması acaip moralimi bozmuştu. ama hemen ertesi gün idrar testimde çift çizgi çıktı. ve adet günüme 78 gün vardı daha.
yani bence iğne testi doğru değil

Kızlar çok kötüyüm.............
Bugün tetkik sonuçlarımızı alıp çok şükür izinden dönen dr.uma götürdüm. Ve bana dedi ki en kolay çözüm yeni bir koca bulmammış Espri yaptı güya
Benim prolaktinim yüksek çıktı. Onu ilaçla dengeye sokabiliyorlarmış.
Ancak eşimde normal sperm oranı % 0 anormal ise % 100 eşim antidepresan kullandığı için onun etkisi olabilir onu bıraktıktan sonra tetkiki tekrarlayalım dedi ama benim besin takviyesi yapmamı söyledi. Neler yapabilirim bana yardım edin nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

merhaba arkadaşım yazdıklarından ümitlendim yaa, bende dün akşam yaptım iğneli testi kararmadı canım sıkılmıştı BAT 27 daha var ama bir belirti yok sadece bacaklarım eklemlerim ağrıyor erkenden de umutlanmak istemiyorum

Canım öncelikle ümitsizliğe düşme. Bu forumda eşi azospermi (yani o sperm) olan bir çok kadın var. Hatta minikgelin nickli arkadaşın hikayesini oku. Senin için çok güzel bir örnek. Hiç umut yokken o spermden yola çıkılarak tedavi ile hamile kaldı

Allah ikinizin de şifasını verir inşallah

Merhaba arkadaslar nasilsinizzz? ben 2gun once catlama ignemi oldum, igneyi oldukdan sonraki gun ve dun birlikde oldum esimle.dun ultrasona girdim doktor yumurtan catlamis dedi, bugunde girsemmi acaba ? yoksa artik gerek yokmu ? bu iyne belime cok fena agrilar veriyor yaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…