nbr durumlar nasıl tatlım
kızlar merhaba normalde ağustos topiğindeydim ama buraya geceym dedim..bende 2 aydır deneemdeyim bu ay 3.denemem oluyor..Allah hayırlı zamanda nasip eder inşallah..benim bat 02 ekim eklerseniz
yeni bat tarihim 16 ekim kızlar
yawww arkadaşlar bu kadar erken kan testi yaptırmayınn24 eylülde senin bat günün acelen nereye be gülüm....bnm bir arkadaşım reqle 2 gün kala kan testi yaptırdı ve negatif çıktı...reql olmayınca 5 gün sonra tekrar yaptırdı ve hamilee....2 aylık oldu şimdi...durun bi yaa bu ne aceleee...
inş. canım teşekkürler...canım hayırlısı olsun.. bu ay kısmet değilmiş demek ki..
sabırla bekleyelim, sabrın sonu mükafatlanacaktır inş..
Bende beklemeyi düşünüyordum ama arkadaşım çok istedi yaptırdım.ovulasyon tarihini bildiğim için bugüne kadar azda olsa yükselmesi lazımdı.Değerim 0.1di.
Üzülme erginsena. 28 günden hesaplayınca bugün regl olman gerekiyordu zaten. Demek ki normal siklusa girmişsin. Sağlığın yerinde. Buna sevin. Bir dahaki aya inşallah.reql 2 gün gecikince insan baya ümitleniyormuş..kötüyüm kızlar yaa..halbuki kendimi her türlü sonuca hazır sanıyordum..iyikide test yapmamışım bir kez daha yıkım olucaktı bnm için..
inş. canım teşekkürler...
canım ovülasyon tarihlerimizi hepimiz biliyoruz ama geç döllenme olabiliyor..psikolojini boşuna etkiliyorsun...bırak reqlin geçsin olmazsan öyle test yap cnm..yıpratma kendini..
Kızlar, bizim için bi iğne testini dener misiniz? Gebelik testi bu, doğruluğunu araştırıyoruz...
Pet bardağın içine idrarınız ve temiz, paslanmamış bir iğneyi koyup, bardağın her yanını -ağzı dahil- alüminyum folyo ile sarıyorsunuz. En az 8 saat karanlık bir ortamda bekletiyorsunuz. Açtığınızda iğnenin rengi siyahlaşmışsa hamilesin demekmiş. Değişiklik yoksa değilmişsin... Deneyip sonucu yazarsanız seviniriz...
Kızlar, bizim için bi iğne testini dener misiniz? Gebelik testi bu, doğruluğunu araştırıyoruz...
Pet bardağın içine idrarınız ve temiz, paslanmamış bir iğneyi koyup, bardağın her yanını -ağzı dahil- alüminyum folyo ile sarıyorsunuz. En az 8 saat karanlık bir ortamda bekletiyorsunuz. Açtığınızda iğnenin rengi siyahlaşmışsa hamilesin demekmiş. Değişiklik yoksa değilmişsin... Deneyip sonucu yazarsanız seviniriz...
tatlım ben bikaç gün önce denemiştim ve hiç inanmamama rağmen iğnenin pırıl pırıl çıkması acaip moralimi bozmuştu. ama hemen ertesi gün idrar testimde çift çizgi çıktı. ve adet günüme 78 gün vardı daha.
yani bence iğne testi doğru değil
Canım öncelikle ümitsizliğe düşme. Bu forumda eşi azospermi (yani o sperm) olan bir çok kadın var. Hatta minikgelin nickli arkadaşın hikayesini oku. Senin için çok güzel bir örnek. Hiç umut yokken o spermden yola çıkılarak tedavi ile hamile kaldıKızlar çok kötüyüm.............
Bugün tetkik sonuçlarımızı alıp çok şükür izinden dönen dr.uma götürdüm. Ve bana dedi ki en kolay çözüm yeni bir koca bulmammış Espri yaptı güya
Benim prolaktinim yüksek çıktı. Onu ilaçla dengeye sokabiliyorlarmış.
Ancak eşimde normal sperm oranı % 0 anormal ise % 100 eşim antidepresan kullandığı için onun etkisi olabilir onu bıraktıktan sonra tetkiki tekrarlayalım dedi ama benim besin takviyesi yapmamı söyledi. Neler yapabilirim bana yardım edin nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
yeni bat tarihim 16 ekim kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?