şimdi eşim aradı 11 de toplantım var 40 dk ya biter hazırlan götürcem seni dio sanki ben gidemiyorum alla alllaaaa
hemen cıkarmı sonuç kaç saat beklerim kızlar varmı bilgisi olan???:18:
tahmini en fazla 2 ssate çıkar hadi bakalım eşin haaklıı nasıl merak ediodurçatladı adam kaç gündür
cnm 1 saate cıkıyor ozelde
devlette bıle maksımum 2 saatte sıtelerıne yukluyorlar
sorma valaa benden beter noldu noldu??...bende sürekli nolucakki dioum sinir oluyo artık yeter dedi bu sabah giderken kandan baksınlar bizde bilelim böle belirsiz kafayı yerim ben dedi haklı bişi diyemiyorum
iyi bari özele gidicem canm 1 saate öğrenirim ozman heyecanmı yaptım nee
hadi bakalım hayırlı haberini bekliyorum bence hamişsin sen
sorma valaa benden beter noldu noldu??...bende sürekli nolucakki dioum sinir oluyo artık yeter dedi bu sabah giderken kandan baksınlar bizde bilelim böle belirsiz kafayı yerim ben dedi haklı bişi diyemiyorum
iyi bari özele gidicem canm 1 saate öğrenirim ozman heyecanmı yaptım nee[/QUOTE
ben bile hycanlanıyorum inş güzel haberlerini alıcaz
gaz verme kızzz zaten stres oldum :18::18::18::18:
inşallah öledir tabi ama yaa yoksaaa....:18:
kızlar çok morelim bozuldu ya eşim canımı sıktı az önce ablam ve annem kaç oldu biizi yemeğe çağırıyorlar hep bi işimiz çıkıyor eşimin gönlü olmuyor gitmiyoruz şimdi yine aradı annem akşamm gelin diye eşimi aradım hayır anneme gidecez dedi sanki hiç görmüyor yan sitemizde otuyor anneside nasıl canım sıkıldı
bide proxeed plus bisürü mineral ve vitamin var içinde erkekler için bunuda bi arastır istersen
kızlar çok morelim bozuldu ya eşim canımı sıktı az önce ablam ve annem kaç oldu biizi yemeğe çağırıyorlar hep bi işimiz çıkıyor eşimin gönlü olmuyor gitmiyoruz şimdi yine aradı annem akşamm gelin diye eşimi aradım hayır anneme gidecez dedi sanki hiç görmüyor yan sitemizde otuyor anneside nasıl canım sıkıldı
iyi bari özele gidicem canm 1 saate öğrenirim ozman heyecanmı yaptım nee[/QUOTE
ben bile hycanlanıyorum inş güzel haberlerini alıcaz
inşallah canm inşallah güzel haberler getiririm size...
sende söleseydin annem cok ısrar etti ozman bi sonraki akşamda bizimkilere gideriz öle söliyim anneme kırılmasın kadın bu kaç oldu de
zor durumlar bunlar arayı tutturmak lazım kuzum ılımlı ol daha yeni evliydin dimi sen?
ne gazı ya içimden geldi kız hamiş olursan ben olmuş gibi mutlu olucam çünkü seni tanımama rağmen kendime çok yakın hissediyorum seni
olur arada öle şeyler canını sıkma Anenlerede yarın gidersiniz hepimizin basına gelio ama biz hayır diyemiyoruz NEDENSE
sizleri tanımıyorum ama tanımış kadar bazen seviniyorum bazen üzülüyorum çok ilginç bi durum düşünsel bi takım enerjiler açığa çıkıyor galiba evrende pozitif enerjimiz birleşiyor bence siz nedersiniz
tatlım ailesi ile daha pazar günü birlikteydik öglen 12 den gece 1 e kadar birlikteydik zaten ve yan sitede oturuyorlar her an gidebiliriz yani oraya
tatlım ailesi ile daha pazar günü birlikteydik öglen 12 den gece 1 e kadar birlikteydik zaten ve yan sitede oturuyorlar her an gidebiliriz yani oraya
ben seni anlıyorum ama sen bugünde suyuna git sonra tavrını koy eğer durumu izah etmezsen bu böyle gider ama sakin sakin birbirinizi incitmeden bazen küçük sorunlar büyüyüveriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?