Ozaman buakşam annemlere gidicez zaten yarın görüşücez sizinkilerle de canım sonuçta ortak karar alıyosunuzdur ne biliyim anacım herkesin kocasının huyu suyu cinsi farklı şimdi nasıl akıl versek ya ters teperse die düşünüyorum sonra içime kurt düşüyo.
peki benim annem kırılmıyormu hiç kadıın diyo niye gelmiyorsunuz birşey mi var herkesi ayrı ayrı idare ediyorum
of of bu erkekler neden böyle annelerine düşkünler laf söyletmiyorlar zaten anneleride ooğullarına naz yapmaz mı deli oluyorum ya geçen akşam kaynanam aramış eşimi beni niye aramıyorsun hiç küstüm diyor işten gelirken orayada uğrasınmış bende yok artık dedim
abovvv sizin durum fenaa kaynanan kıskanıyyomu yoksa senigelinnnnn
kızlar ben sanırım yumurtlama dönemine girdim iki gündür şeffaf akıntım var ama eşim şehir dışındaydı bugün gelecek sizce kaçırdık mı bu ayı da? ama henüz şu koyu kıvamlı daha beyaz renkli yapışkan akıntım gelmedi
yok canım kaçırmamıışsın daha eşin gelince çalışmaları sıkı tut
kaç gün sürüyor da canım ben acemiyim bu konularda işte burdan okuduğum kadarıyla. 12-24 saat içinde çatlıyor diye duymuştum korktum :18:
öyle galiba benim aileme ne kadar düşkün olduğumu onları sevdiğimi çok iyi biliyor çünkü bazen akşam babamla konuşuyoruum kapatınca gözlerim doluyor ve bunları hep görüyor eşim kaynanamda elini birşeye vurmaz şimdi giderim mutfak dünden kalan bulaşık dolu her yer dağınık bende rahat edemiyorum mecbur kalkıp topluyorum banada yazık gündüz işte çelışım sonrada oraya gidim onların heryerini toplum[/Q
işin zor canım kolaylık versin Allah ne dicemi bilemedim ama hoş bi durum değil yani tabiki yardımcı olursun ama hsata değilse bi zahmet evinide toplasın önceden senmi vardın
öyle galiba benim aileme ne kadar düşkün olduğumu onları sevdiğimi çok iyi biliyor çünkü bazen akşam babamla konuşuyoruum kapatınca gözlerim doluyor ve bunları hep görüyor eşim kaynanamda elini birşeye vurmaz şimdi giderim mutfak dünden kalan bulaşık dolu her yer dağınık bende rahat edemiyorum mecbur kalkıp topluyorum banada yazık gündüz işte çelışım sonrada oraya gidim onların heryerini toplum[/Q
işin zor canım kolaylık versin Allah ne dicemi bilemedim ama hoş bi durum değil yani tabiki yardımcı olursun ama hsata değilse bi zahmet evinide toplasın önceden senmi vardın
ne bilim ya kafayı yiyecem ben
ne bilim ya kafayı yiyecem ben
sabırlı ol ebsoncum. sen onlara ne kadar iyi olursan eşinde senin ailene iyi olur senin davranışlarını görünce. herşey zamanla yerine oturur ne zamandır evlisin bilmiyorum ama iki aileyi idare etmek zor
Ahaaa benimkiii geliyorummm dediii hadi kızlar görüşürüzzz..ben kaçtım:18::18::18::18:
sabırlı ol ebsoncum. sen onlara ne kadar iyi olursan eşinde senin ailene iyi olur senin davranışlarını görünce. herşey zamanla yerine oturur ne zamandır evlisin bilmiyorum ama iki aileyi idare etmek zor
canım ailesine karşı hiçbir şekilde ters bi danranışta bulunmuyorum ki saygımı gösteriyorum
canım ailesine karşı hiçbir şekilde ters bi danranışta bulunmuyorum ki saygımı gösteriyorum
Erkekler düz mantık bakıyorlar olaylara canım bağdaştırmayı bilmezler ama zamanla rayına oturacaktır sabırlı olmanda fayda var iğneleyici ve suçlayıcı sözler sarfetmekten kaçın ailesi için yoksa tek sorumlu sen olursun maalesef
kızlar ben geldim
13.30 da alıcam sonucu :18::18::18::18:
kızlar o kadar belirtiye rağmen sanki adet oluyomuşum gibi adet sancım başladı
ama daha gelen giden yok
hayırlı haberler ver bize inşallah canımmmm
az kalmış zaten.
10-15 dk önceden çıkıyo zaten.
gidip alıcan sonucu bide onu beklicez ölemi? :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?