Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

Ahaaa benimkiii geliyorummm dediii hadi kızlar görüşürüzzz..ben kaçtım:18::18::18::18:

canım normalde tesr biri değil eşim gezeriz eğleniriz ama sıra annesine gelince değişiyor eşimin tlf bbakıyorum hergün annesi aramış konuşmuşlar hergün ne diye arıyorsa

peki benim annem kırılmıyormu hiç kadıın diyo niye gelmiyorsunuz birşey mi var herkesi ayrı ayrı idare ediyorum

Ah malesef üzülüyodur tabi en kısa zamnda bu konuyu konuşmalısın artık eşininde annesi babası seni sevdiği için sevmeli saymalı sen onun ailesini nasıl sevip sayıyorsan galib ailesine düşkün sende anneni özlediğini ailene onun kadar düşkün olduğunu belirt belki farkında değildir

kızlar ben sanırım yumurtlama dönemine girdim iki gündür şeffaf akıntım var ama eşim şehir dışındaydı bugün gelecek sizce kaçırdık mı bu ayı da? ama henüz şu koyu kıvamlı daha beyaz renkli yapışkan akıntım gelmedi

Son düzenleme:

abovvv sizin durum fenaa kaynanan kıskanıyyomu yoksa seni gelinnnnn

abovvv sizin durum fenaa kaynanan kıskanıyyomu yoksa seni gelinnnnn

öyle galiba benim aileme ne kadar düşkün olduğumu onları sevdiğimi çok iyi biliyor çünkü bazen akşam babamla konuşuyoruum kapatınca gözlerim doluyor ve bunları hep görüyor eşim kaynanamda elini birşeye vurmaz şimdi giderim mutfak dünden kalan bulaşık dolu her yer dağınık bende rahat edemiyorum mecbur kalkıp topluyorum banada yazık gündüz işte çelışım sonrada oraya gidim onların heryerini toplum

yok canım kaçırmamıışsın daha eşin gelince çalışmaları sıkı tut

kaç gün sürüyor da canım ben acemiyim bu konularda işte burdan okuduğum kadarıyla. 12-24 saat içinde çatlıyor diye duymuştum korktum :18:

valla şekerim bende acemi sayılırım ilk denemem bu ay ama yumurta olgunlaşınca yapışkan akıntı oluyor

kızlar o kadar belirtiye rağmen sanki adet oluyomuşum gibi adet sancım başladı
ama daha gelen giden yok

Son düzenleme:

hayırlı haberler ver bize inşallah canımmmm
az kalmış zaten.
10-15 dk önceden çıkıyo zaten.
gidip alıcan sonucu bide onu beklicez ölemi? :18:

ayy sormaaa bi korku kapladı içimi benim yaaa tansiyonum mu cıktı neeee
bide eşimi beklicem birlikte alalım dedi offfffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…