evet canım hayırlısı ama ağrım aşağı indi müthiş ağrıyo ve aşağı inince adetim gelirdi gelemedi bi türlü... çok üzgünümgerçeketenmihayırlısı canım bendeaynı bekleiorum
evet canım hayırlısı ama ağrım aşağı indi müthiş ağrıyo ve aşağı inince adetim gelirdi gelemedi bi türlü... çok üzgünümbeklemekte sinir bozucu...
ayy sormaaa bi korku kapladı içimi benim yaaa tansiyonum mu cıktı neeee
bide eşimi beklicem birlikte alalım dedi offfffff
ayy sormaaa bi korku kapladı içimi benim yaaa tansiyonum mu cıktı neeee
bide eşimi beklicem birlikte alalım dedi offfffff
korkma kuzu yaaaa
hayırlısı Allah'tan
inşallah güzel sonuçlar alıcazz
eşin ne zaman gelicek?
son 25 dak
10-15dk gelir bizde cıkarız herhalde ne bilim ben bi stres oldummm yaaa anlamadım inşallah güzel haberlerle gelirim kızlarr bana dua edin bol boll
canım merakla seni bekliyorum rabbim hayırlısı ile bi evlad nasip etsin10-15dk gelir bizde cıkarız herhalde ne bilim ben bi stres oldummm yaaa anlamadım inşallah güzel haberlerle gelirim kızlarr bana dua edin bol boll
kızlar ben geldim
13.30 da alıcam sonucu :18::18::18::18:
Yok kızlar Negatif.......
Napalım Hayırlısı böyleymiş daha da regl olmadım bakalım beklicez artık
kızlar merhaba. ben yeniyim. benim bat'ım 19 eylül. normalde de hiç sekmez yine de bir gün veriyorum kendime. gerçi şu anda hissiyatım 'oldu olacak' ama bir yandan da umutlanmak istiyorum. Bir de ilk denediğim ay olduğu için büyük bir yanlışa düşüp erken gebelik testi yaptım bu ay bir kaç gün önce.negatif çıktı.%99 yazan bir test için %1lik dilimde olmam mucize olurdu herhalde diye düşünüyorum.
son bir haftadır da çok ciddi bir bel,kasık ağrısı çekiyorum.normalde karnımdaydı o ağrı bugün yumurtalıklara kadar indi.
erken test yapıp negatif sonuç alıp sonradan hamile olduğunu öğreneniz var mı? yarın test yapsam erken mi sizce?
kızlar merhaba.kendimden alıntı yaptım.dün öğlen kan testi yaptırdım ve hamileymişim! o testlere olan güvenim de bitti bu arada...doktora gittim testten sonra keseyi göremedi ancak henüz regli tarihimde bile olmadığım için bunun çok normal olduğunu da söyledi.
darısı sizlerin başına
hadi ya hayırlısı olsun canım üzme kendini
Merakla seni bekliyordum. Canın sağolsun. Bir dahaki ay inşallah
kızlar merhaba.kendimden alıntı yaptım.dün öğlen kan testi yaptırdım ve hamileymişim! o testlere olan güvenim de bitti bu arada...doktora gittim testten sonra keseyi göremedi ancak henüz regli tarihimde bile olmadığım için bunun çok normal olduğunu da söyledi.
darısı sizlerin başına
darısı sizlerin başına
üzülmedim desem yalan olurr sanki oldu gbi geliyodu
Neyse Rabbim böle iştemiş yapacak bişey yok ragl olmayı beklicez şimdi
inşallah bidahaki aya...
İnşallah canm ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?