Yok kızlar Negatif.......
Napalım Hayırlısı böyleymiş daha da regl olmadım bakalım beklicez artık
kızlar merhaba.kendimden alıntı yaptım.dün öğlen kan testi yaptırdım ve hamileymişim! o testlere olan güvenim de bitti bu arada...doktora gittim testten sonra keseyi göremedi ancak henüz regli tarihimde bile olmadığım için bunun çok normal olduğunu da söyledi.
darısı sizlerin başına
kızlar merhaba.kendimden alıntı yaptım.dün öğlen kan testi yaptırdım ve hamileymişim! o testlere olan güvenim de bitti bu arada...doktora gittim testten sonra keseyi göremedi ancak henüz regli tarihimde bile olmadığım için bunun çok normal olduğunu da söyledi.
darısı sizlerin başına
inşallah canım... :)kızlar merhaba.kendimden alıntı yaptım.dün öğlen kan testi yaptırdım ve hamileymişim! o testlere olan güvenim de bitti bu arada...doktora gittim testten sonra keseyi göremedi ancak henüz regli tarihimde bile olmadığım için bunun çok normal olduğunu da söyledi.
darısı sizlerin başına
darısı sizlerin başına
darısı sizlerin başına
üzülmedim desem yalan dedim yaa ama yapıcak bişi yok hayırlısı böyleymişüzülme canım hayırlısı olsun... sen ümidini kaybetmeden çalışmalara devam...
ümdini kaybetme canm daha zamanın var inşallah bebeğin seninledirneden bilmiyorum ama sanki bu ay benim olmayacak gibi hissettim şimdi
bakalım cnm hayırlısı öbür aya dikicez gözümüzü bi regl olalımdahadi yaaaa hayırlısı olsun çalışmalara devam yılmak yok yola devam
bu arada sonucun kaç çıktı
hayırlısı olsun canım vakti zamanı gelince olur inşallahüzülmedim desem yalan dedim yaa ama yapıcak bişi yok hayırlısı böyleymiş
ümdini kaybetme canm daha zamanın var inşallah bebeğin seninledir
bakalım cnm hayırlısı öbür aya dikicez gözümüzü bi regl olalımda
tebrik ederim canım allah hayırlısını etsin bebeğine ve sana243,29 yazıyor şuanda pozitifin yanında.yarın tekrar test yaptıracağım doktor sonucun kaç çıkacağını merak ediyor yine.
doktorun genel tavrından herhangi bir problem olmaddığını düşündüm ben ama bu çok farklı bir duyguymuş.o pozitifi gördüğümden beri tek düşündüğüm onun hayatının benim için ne kadar kıymetli olduğunu.allah isteyen herkese nasip etsin.
243,29 yazıyor şuanda pozitifin yanında.yarın tekrar test yaptıracağım doktor sonucun kaç çıkacağını merak ediyor yine.
doktorun genel tavrından herhangi bir problem olmaddığını düşündüm ben ama bu çok farklı bir duyguymuş.o pozitifi gördüğümden beri tek düşündüğüm onun hayatının benim için ne kadar kıymetli olduğunu.allah isteyen herkese nasip etsin.
kızlar klomen ve çatlatma iqnesi nekadar etkili...cuma doktora gidicemde...bilgisi olan varmı..
CNM aldım gitti gidiyordan 26 avilasyon 5 gebelik testi fiyatı 29,90 TL e ...hayırlısı bakalım eekim ayı inşallah uğurlu gelirrr...
arkadaşım hangi markaya karar verdin bu ay bende almayı düşünüyorum
Tşk canım eşimle konuşunca daha bir rahatladım sanki Allaha sığındık bizde her şerde bir hayır vardır Allahım herşeyi bilir verir:44:
kızlaaar bugün kesemizi gördük (= 8 milimlik minicik bi kesenin içinde ondan da minik bi can var (= Allah çok büyük...
bu mutluluk hepinize nasib olsun kızlar.. Amiiiin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?