Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

keseyi görememesi normal arkadaşım 5.haftada vajinal ultrasonla 6.haftadan sonrada karından görülüyor kese....inşallah en kısa zamanda bebişini görürsün...

bu arada sonucun kaç çıktı

inşallah canım... :)

hayırlı olsun bebişin sağlıkla doğar inşallah

Son düzenleme:

Tebrikler canım , inşallah kazasız belasız kucağına alırsın :)

Maaşallah maaşallah Allahım kucağında göstersin hayırlısıyla canım

üzülme canım hayırlısı olsun... sen ümidini kaybetmeden çalışmalara devam...
üzülmedim desem yalan dedim yaa ama yapıcak bişi yok hayırlısı böyleymiş
neden bilmiyorum ama sanki bu ay benim olmayacak gibi hissettim şimdi
ümdini kaybetme canm daha zamanın var inşallah bebeğin seninledir
hadi yaaaa hayırlısı olsun çalışmalara devam yılmak yok yola devam
bakalım cnm hayırlısı öbür aya dikicez gözümüzü bi regl olalımda

bu arada sonucun kaç çıktı

243,29 yazıyor şuanda pozitifin yanında.yarın tekrar test yaptıracağım doktor sonucun kaç çıkacağını merak ediyor yine.
doktorun genel tavrından herhangi bir problem olmaddığını düşündüm ben ama bu çok farklı bir duyguymuş.o pozitifi gördüğümden beri tek düşündüğüm onun hayatının benim için ne kadar kıymetli olduğunu.allah isteyen herkese nasip etsin.

hayırlısı olsun canım vakti zamanı gelince olur inşallah

tebrik ederim canım allah hayırlısını etsin bebeğine ve sana

testi kaç gün önce yapmıştın canım yani batına kaç gün kala?benimde kasıklarımda çok ağrı var ama bende adete yoruyorum.. batıma 5-6 gün kala yaptım negatifti moralim bozuldu bidaha yapayımı yamıyımı kararsız kaldım en iyisi beklemek:118:

Amin canım amin seninde kucağında göstersin hayırlısıyla inşallah
Dualarını bizden esirgeme

kızlar klomen ve çatlatma iqnesi nekadar etkili...cuma doktora gidicemde...bilgisi olan varmı..

arkadaşım canını sıkma demek kolay ama bak sende bize umut aşılıyansın.Allah hayırlısını versin inş.

Ben klomen değil serophene diye bi ileç kullanmıştım yumurtanın gözlem içinde büyüyüp çatlayıp spermin yakalama şansını arttıran bir ilaç ama nasip edecek cenab_ı mevlam tabiki.
birde ben tedavi için dr.a gittiğimde bana normal yolla dölenmenin %8 klomen ve çatlatma iğnesi için %14 ihtimal aşılama ile%18-20 tüp bebekte%60 falan demişti

arkadaşım hangi markaya karar verdin bu ay bende almayı düşünüyorum

laboquick almanızı tavsiye ederim
benim dun yazdıgım ovulasyon testletı ıle ılgılı uyarılarıma da bakın bence kızlarrr
daha onceden bunları bılseydım daha kolay olurdu ısım
o sebeple paylaştım sızınle de

Tşk canım eşimle konuşunca daha bir rahatladım sanki Allaha sığındık bizde her şerde bir hayır vardır Allahım herşeyi bilir verir:44:

arkadaşım üzülme bu sıkıntıda çok insan var allah ın izniyle şifasını buluyor.Benim eşiminde hareketli sperm sayısı azdı ve morfolojisi bozuktu.Biz proxed pkus diye bir ilaç kullandık 15 gün gidiyor biraz pahalı 135 lira falan 1 kutusu gnc de arginmax men diye bir ilaç var onunla eş değer diyolar ben daha kullandırmadım ama daha uygun onuda deneyebilirsin.Birde evicap ve çinko takviyesi falan deneyebilirsin.Keçi boynuzunu MUHAKAK DENE

tuğra , hayırlısı olsun canım..
sanırım bu ay ilkti senin değilmi?
hayırlısıyla bebişin ne zaman geleceğini bilir..
hız kesmek yok, yola devam kısmetimiz ne zaman bakalım

kızlaaar bugün kesemizi gördük (= 8 milimlik minicik bi kesenin içinde ondan da minik bi can var (= Allah çok büyük...

bu mutluluk hepinize nasib olsun kızlar.. Amiiiin...

Benim eşiminde hareketli sperm sayısı azdı ve morfolojisi bozuktu.Biz proxed pkus diye bir ilaç kullandık.ilaç pahalı geldi..15 günde 125tl civarında bi ücretti.mısır çarşında aksoy aktar var ordan 250-300 tl civarında karışım aldık.aktar 1 aylık kullan demişti.1 ay kullanmadan hamile kaldım.allah bebiş isteyen tüm kullarına nasip eder inşallah..aktarın adı yusuf aksoy.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…