Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

Kızlar klomen +çatlatma iğnesi olmuştum kist olmuş 6cm şimdi doğum kontrol hapı içiyom bide soğan kürü yapıyorum ama faydası olurmu bilmiyorum yada kaç ay da geçer.çok üzülüyorum ama insanın elinden bişi gelmiyo.

sakin ol böle yaparak kendini be beişini üzüyorsun hayırlısı buymuş stres yapma sakın bebişin seninle ne güzel ya masallah

yeni yaptırdığım testte en az iki katını mı görmeliyim yani? görmediğim takdirde bu gebeliğin devam etmediği anlamını mı taşır?
tam anlamıyla değil tatlım yükselsin yeter tam bi değer aralığı yok yetrki aşagı düşmesiin sen bunları düşünüp stres yapma bebişini düşün

Günaydın kızlar bı kac gündür giremiyordum çünkü ağlamakla mesguldum halada üzülüyorum adetim bitti ancak hala hamile kalmadığım icin cok üzgünüm ve cok korkuyorum hamile kalamazsam diye bu7. Ayım olacak... Allah yardımcımız olsun

canım üzlmek çaredeğilki böylexe vucusunu strese sokuyorsun bizim 8 ay oldu basarısız napalım bu ay bitti ekim ayına ektık umutlarımızı

Canim dedigin gibi sancilar bende de oldu korkma canim nette baktigim kadariyla adete benzer sancilar ilk zamanlarda normalmis.. Gecen hafta istanbuldaydim gezdikce daha cok agrim oldu dinlendigim zaman iyi oluyorum sen de cok yorma kendini keseyi gormek de yetmicek haberin olsun sonra da bi de kalp atisini duysan diceksin sonra =)

ya valla çok sağol. senin hamilelik haberini duyduğumda hem çok sevinmiş hem de çok imrenmiştim :))) ama bu ay hiç beklemiyorken senden birden geldi bebişim. kalp atışlarını duydun mu sen bebişin ? senin doğum 21 mayıs, benim ki 2 haziran sanırım 2 hafta falan var aramızda. bi de senin beta hcg değerlerin nasıldı ??

kızlar benimde 4 gün önce kırmızı kartı yedim doktor dostinex vermişti proklatin yüksek die 3 gün sonra tekrar test yapcam ama bugün hapı içmem gerekiyor normalde. içsem mi içmesem mi kafam karıştı kullanan var mı?

offfff.... bitsin artık bu mesai yaa. çok açıııım. ya piyangodan falan para çıksa hemen istifa edip oturucam evde :)))
ne pişiriceksiniz akşama kızlar yaa

kubra_17 Bat 22 eylül

Benim hcg degerim 98 çıktı normalde yarın adet görmem gerekiyordu. Yarın tekrar tahlil vericem. Senin degerin kac canım

arkadaslar bende 3sene olacak evleneli ve hiç korunmadık ama bebeğimizde olmadı henüz(( inş bakalım bu sene ümitliyim ben hadi hayırlısı :)

Merhabalar kızlar :)) Senacımmm topiğin hayırlı olsun bu arada...Kızlar bazen yazdıklarınızı okuyorum.Sizden ricam lütfen umutsuzluğa düşmeyin.ben belki güzel bir örnek olabilirim size :)) kısaca size kendimden bahsedeyim.2010 yılında evlendim.11 ay çocuk için çalıştık ve ben bu arada tüm tahlillerimi falan yaptırdım.prolaktinim yüksek çıktı.değerimde 98 küsurlardaydı.yani hamile kalmamı geciktiren sadece prolaktin hormonumdu.neyse doktora gittim ve ilaç kullandım.2.kutu sonunda hamile kaldım.Ama hamileliğimin devamı gelmedi maalesef.2,5 aylıkken bebeğim gelişemediği için aldırmak zorunda kaldım.Ama asla umutsuzluğa kapılmadım.Allah ım böyle uygun gördü dedim.hayırlısı değilmiş hakkımda dedim.Psikolojimi çabuk toparlandım.sonra tüm genetik testlerimi ve kan pıhtılaşma testlerimi yaptırdım.(normalde bu testleri 2-3 kayıptan sonra yapıyolar).Allah çok şükü hiç bir genetik sorunum çıkmadı.Kürtajdan sonra adetlerim düzensizleşti.46 gün 45 gün gibi aralıklarla adet oldum.bu arada hergün bebe aspirini+folbiol+b12 vitamini içtim.Sürekli dua ettim.Hayırlısı ve sağlıklısı ise bebeğim olsun diye.vee sadede gelicem kızlarrr :)) Allah a çok şükür yine hamileyim.bu arada yaşım 35..Allah kısmet ederse 25 Eylülde kalp atışını duyucaz.burda yazan takvimle bebeğim şimdilik uyumlu değil.bebeğim daha çok küçük.demem o ki sakın ola karamsarlığa strese kapılmayın.Allah ım herşeyin hayrılısını nasip eylesin.Allah ım hepimizin yardımcısı olsun.sizler içinde dua edicem.Kendinize iy bakın sevgiler :)))
l

dün bugün kırmızı kartı yemem gerekiyordu hala olmadım.karnım şişkinlikten gazda ve :95:ağrıdan patlayacak.Soğan suyu kürü adeti birkaç gün geciktiriyormuş biran önce olsamda ekimdeki çalışmalara konsantre olsam:95:

boswer senin ne kaadr geçmişti günün

Benim hcg degerim 98 çıktı normalde yarın adet görmem gerekiyordu. Yarın tekrar tahlil vericem. Senin degerin kac canım

arkadaslar bizde bu zaman zarfı içinde bi çok tedavi olduk klomen glifor vs vs benim kullandıklarımdı ama eşimde varikoselden ameliyat oldu bu arada değerleri tabiiki normal değil hiç gebeliğim olmadı ama eşime keçiboynuzu kullandıgım ay test yaptırdı ve ileri hareketliliği %15 den %30 cıkmıstı ki düzenli kullanmamıstı sonra bıraktı ve degerler tekrar düştü şimdi eğitim arastırma hastanesinde tekrar tedaviye basladık bu doktor nolvadex diye bi ilaç verdi onu kullanıyor ve doktorun dediği 'daha eşin tedavi sürecinde ' böyle durumlar yasayan oldu mu aranızda ? neler yaptnız kullandınız???

ben adetime 7 gün varken tahlil yaptırdım. 606 çıktı değerim. şimdi haftaya çarşamba tekrar yaptıracağım.
doktor belki o gün keseyi de görürüz dedi.

canım hoşgeldin teşekkür ederim
ben doktordan geldim...doktorumu deqiştirmiştim bu doktor yeni...yumurtam büyyemediqi içinkiste dönüşmüş....onun dışında rahim filmi ve eşimden tahlil istedi...eşim asla doktora giden biri deqil...gitmezde yaptırmazda...rahim filmide çok pahalı çektiremicem şimdi...moralim çok bozuk...gözlerim doluyor durmadan...olmucak benim bebeqim...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…