Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

canım benim çok üzüldüm allahım yardımcın olsun birşey olmaz inşallah bebeğine

kızlar ya hiç birşey hissedemiyorum çok tuafım inşallah bebeğim benimledir

inş. canım bebeğin seninledir.gecikme falan yaşarmıydın hiç keşke bu sabah bir test yapsaydın yaa

yok canım gecikmezdi hiç ama her ay ayın 24 de adet oluyordum bu ay 23 dü belki yine aynı olur diye bugünde beklemek istiyorum olmazsam yarın sabah yapıcam

canım inşllah bişey olmaz hayırlısıyla kötü düşünme hayırlısı olsun inşallah

Huzurlu ol cnm kendini strese sokma Allah ın izniyle bebeğin seninle kalır ....

yarın yapıcam canım

heyecanlandım inşallah senden güzel haberler alırıs
bu ara cok sık girmiyorum foruma biras kafam dağılsın istedim
ama bakıyorum buraya haber varmı die?

günaydın şekerim hala adet olmadım ama bugünde olabilir çünkü her 24 de oluyordum
ebsoonnn canımıniçiii inşallah bebişin seninledir

tatlım sakin ol yat dinlen ayaqa kalkma...inşallah bişey olmaz dualarımız seninle..

inşallah canım valla çok heyecanlıyım hayırlısı olsun

ebsoonnn canımıniçiii inşallah bebişin seninledir

tatlım sakin ol yat dinlen ayaqa kalkma...inşallah bişey olmaz dualarımız seninle..

senacım bende öyle olmasını ümit ediyorum ama ne adet nede bebekle ilgili hiçbir belirti hissetmiyorum son 1 haftadır kendimi dinlemeyi bıraktım rahatım

senacım bende öyle olmasını ümit ediyorum ama ne adet nede bebekle ilgili hiçbir belirti hissetmiyorum son 1 haftadır kendimi dinlemeyi bıraktım rahatım

ayyyy canım şimdi gördüm yazdığını heyecan bastı beni de
Herkeste belirtiler aynı olmuyor canım, gebeliğin devamında da öyle dilerim hamişsindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…