ayyyyhhhh inanki içim kıpır kıpır ya :)) inşallah bu sefer hayırlsıyla olucak bu bebek buraya gelecek :)
cumartesi akşamından beri hafif bi kanama başladı. bu sabah arttı... dün gittiğim doktor düşük tehlikesi var dedi. birazdan tekrar başka bir doktora gideceğim.
kızlar ne olur bana dua edin.... bebişim kalsın benimle ................
kızlar ya hiç birşey hissedemiyorum çok tuafım inşallah bebeğim benimledir
inş. canım bebeğin seninledir.gecikme falan yaşarmıydın hiç keşke bu sabah bir test yapsaydın yaa
yok canım gecikmezdi hiç ama her ay ayın 24 de adet oluyordum bu ay 23 dü belki yine aynı olur diye bugünde beklemek istiyorum olmazsam yarın sabah yapıcam
inş olmazsın canım hayırlı haberler alırız
canım inşllah bişey olmaz hayırlısıyla kötü düşünme hayırlısı olsun inşallahcumartesi akşamından beri hafif bi kanama başladı. bu sabah arttı... dün gittiğim doktor düşük tehlikesi var dedi. birazdan tekrar başka bir doktora gideceğim.
canım inşallah hamişsindir sende bekletmesene yapsana tesitini sende şimdiye çıkar bile zateninşallah tatlım ama çok heyecanlıyım ya
canım inşallah hamişsindir sende bekletmesene yapsana tesitini sende şimdiye çıkar bile zaten
cumartesi akşamından beri hafif bi kanama başladı. bu sabah arttı... dün gittiğim doktor düşük tehlikesi var dedi. birazdan tekrar başka bir doktora gideceğim.
yarın yapıcam canım
ebsoonnn canımıniçiii inşallah bebişin seninledirgünaydın şekerim hala adet olmadım ama bugünde olabilir çünkü her 24 de oluyordum
Huzurlu ol cnm kendini strese sokma Allah ın izniyle bebeğin seninle kalır ....
heyecanlandım inşallah senden güzel haberler alırıs
bu ara cok sık girmiyorum foruma biras kafam dağılsın istedim
ama bakıyorum buraya haber varmı die?
ebsoonnn canımıniçiii inşallah bebişin seninledir
tatlım sakin ol yat dinlen ayaqa kalkma...inşallah bişey olmaz dualarımız seninle..
günaydın kızlarr
senacım bende öyle olmasını ümit ediyorum ama ne adet nede bebekle ilgili hiçbir belirti hissetmiyorum son 1 haftadır kendimi dinlemeyi bıraktım rahatım
ayyyy canım şimdi gördüm yazdığını heyecan bastı beni de
Herkeste belirtiler aynı olmuyor canım, gebeliğin devamında da öyle dilerim hamişsindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?