ebson nasılsınnn? dün test yapacaktın , n'oldu?
seni ümitlendirip hayal kırıklıgına ugratmak istememüzülmeni istemem sonra evet oldu akıntım canım
canım günümün geçmesini bekledim yarın yapıcam
hayırlısıyla güzel haberlerle gel canım.. dualarım cümlenizee
cumartesi akşamından beri hafif bi kanama başladı. bu sabah arttı... dün gittiğim doktor düşük tehlikesi var dedi. birazdan tekrar başka bir doktora gideceğim.
kızlar ne olur bana dua edin.... bebişim kalsın benimle ................
günaydınnnnnnnnnnn kıslarrrrrrrrrr:))))) nasılsınız? bende yarım saat oldu uyanalı hemen bilgisayarın basına attım kendımı:)) kızlar ovilasyon testlerımı kullanmamın zamanı yaklaştı ilk defa denıyecegım ınsallah hayırlısı olurr fakat bişey sorucam sizleree?? regli ilk gününden bu yana bugun 7 gün denemeye başlasammı artık yoksa 10 günümü beklesemm karar veremedim bu kadar erken yumurtlama olmaz değilmi ???
canım bende bugün sipariş verdim yarın elimde olur sanırım... yarın 7. günüm olucak ama ben sabah ilk idrarla yapıcam çünkü diyet yapıyorum gün içinde 3litre su içiyorum...başka türlü 4 saat idrarımı bekletemem...
[/QUOTE]
phia nasılsınn bayadır yoksun sanki??
canım günümün geçmesini bekledim yarın yapıcam
Evet canım ya, çok sık giremiyorum artık, okul falan da başladı ya, yoğunluk ve yorgunluk birarada. Bir de birkaç gün dışardaydım, gece eve geç gelince giremedim bir türlüSen nasılsın canım? Bebiş nasıl? Ben de yarın rahim filmine gideceğim bakalım, süreç ve sonuç iyi olur umarım, acı çekmem inşallah, çok korkuyorum :18:
sorma ya ben de bugün işbaşı yaptım.. hiiiç özlememişim çalışmayı ya :/ ben iyiyim çok şükür, bebiş de iyidir büyüyodur inşallah (= arada kasık ağrılarım var onun dışında hamileliğe dair hiçbi sıkıntım yok çok şükür(= bu arada da doktora karar vermeye çalışıyorum, bi taraftan doğum fiyat araştırması bi taraftan iyi dr. en güzel kararı veririz inş.
sen ne kadar süredir istiyodunuz siz bebişi canım?? rahim filmi hakkında pek bişey bilmiyorum ama acısız sıkıntısız bi işlem olur inşallah.. sonra da ekim ayında senden müjdeli haber alırız
herkes de farklı olur tabi ama benımki reglıye 3 gün kala silik çizgi cıktı belki sende de cıkabılır varsa
Evet canım ya, çok sık giremiyorum artık, okul falan da başladı ya, yoğunluk ve yorgunluk birarada. Bir de birkaç gün dışardaydım, gece eve geç gelince giremedim bir türlüSen nasılsın canım? Bebiş nasıl? Ben de yarın rahim filmine gideceğim bakalım, süreç ve sonuç iyi olur umarım, acı çekmem inşallah, çok korkuyorum :18:
kızlar canım sıkılıyo benimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?