Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

günaydınnnnnnnnnnn kıslarrrrrrrrrr:))))) nasılsınız? bende yarım saat oldu uyanalı hemen bilgisayarın basına attım kendımı:)) kızlar ovilasyon testlerımı kullanmamın zamanı yaklaştı ilk defa denıyecegım ınsallah hayırlısı olurr fakat bişey sorucam sizleree?? regli ilk gününden bu yana bugun 7 gün denemeye başlasammı artık yoksa 10 günümü beklesemm karar veremedim bu kadar erken yumurtlama olmaz değilmi ???

10. gün geç olur, bence eğer testin çoksa 6. 7. günden sonra başla, hem artışı da kaçırmamış olursun.
Ben mesela 8.-9. gün yumurtluyorum, bunu gorebılmem ıcın en gec 7 sınde test yapmam gerekıyordu.
Bilgin olsun..

kızlar nasılsınıııııız yeni hamileleri tebrik ediyorummmmmmmmmmmmmmm Allah tamamına erdirsin inşallahh bende hamileyim cumartesi günü kendisini gördümmmmmmmm küçücüktü kuzum haftaya kalp atışlarını dinleyecekmişiz Allahhh korusun meleğimi

hayırlı olsun canım

Teşekkür ederim canım beklemediğim bir anda en umutsuz olduğum anda bana tutundu hayatımda bir çok şey değişti. . . her şey çok güzel Allah hayırlısını versin bizlere

ya canım birşey soracam dün adet tarihimdi olmadım bekliyorum az önce lavaboya gittim beyaz yapışkan gibi akıntım vardı neden acaba bi bilgin varmı yeni hamişsin ya sende de öyle şeyler oldumu acaba

Hayırlı olsun canım.Sağ salim kucağına almak nasip olsun inş.

canım cevabın için cok tesekkur ederim ..arzu mucum dediğini yapıcam takip etmem daha kolay olur bugun 7gün. deniyeceğim bakalım saat 4de kadar sıvı tuketmememlazım:) 26lı testlerden aldım netten, testim cok rahatım yani cnm bklm ...

bası ben ceektım bak hamıslerımız gt gıde buyuyor :) masallah tütütüttü nazar degmesın ınsallah hızla coglmaya dewm ederız..

ya canım birşey soracam dün adet tarihimdi olmadım bekliyorum az önce lavaboya gittim beyaz yapışkan gibi akıntım vardı neden acaba bi bilgin varmı yeni hamişsin ya sende de öyle şeyler oldumu acaba

seni ümitlendirip hayal kırıklıgına ugratmak istemem üzülmeni istemem sonra evet oldu akıntım canım

bası ben ceektım bak hamıslerımız gt gıde buyuyor :) masallah tütütüttü nazar degmesın ınsallah hızla coglmaya dewm ederız..

o gibi cim allah nazarlardan korusun sızleriii.. maşşallah..........güzel hamişlerimizsiniz siz bizimm..... hamişler bizlerede dua edinnn sizlerin dualarınız kabul olurrrrrr....ekimde bizlerde sizlerin aranıza katılalımm:)))))) beklemek çok yoruyorr:/

canım bende bugün sipariş verdim yarın elimde olur sanırım... yarın 7. günüm olucak ama ben sabah ilk idrarla yapıcam çünkü diyet yapıyorum gün içinde 3litre su içiyorum...başka türlü 4 saat idrarımı bekletemem...

sosyoloji 12 ay canım inş bebişin seninle kalır Allah yardımcınız olsun

ebson hadi inş sende hamişsindir bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…