günaydınnnnnnnnnnn kıslarrrrrrrrrr:))))) nasılsınız? bende yarım saat oldu uyanalı hemen bilgisayarın basına attım kendımı:)) kızlar ovilasyon testlerımı kullanmamın zamanı yaklaştı ilk defa denıyecegım ınsallah hayırlısı olurr fakat bişey sorucam sizleree?? regli ilk gününden bu yana bugun 7 gün denemeye başlasammı artık yoksa 10 günümü beklesemm karar veremedim bu kadar erken yumurtlama olmaz değilmi ???
kızlar sevincimi sizlerle paylaşmak istedim HAMİLEYİM rabbim en yakın zamanda sizlere de nasip etsin isteyen herkese versin inş.
tebrk ederım cnm bnm allah sag saglım kucagına almayı nasıp etsın ınsalla..
kızlar nasılsınıııııız yeni hamileleri tebrik ediyorummmmmmmmmmmmmmm Allah tamamına erdirsin inşallahh bende hamileyim cumartesi günü kendisini gördümmmmmmmm küçücüktü kuzum haftaya kalp atışlarını dinleyecekmişiz Allahhh korusun meleğimi
hayırlı olsun canım
Teşekkür ederim canım beklemediğim bir anda en umutsuz olduğum anda bana tutundu hayatımda bir çok şey değişti. . . her şey çok güzel Allah hayırlısını versin bizlere
kızlar nasılsınıııııız yeni hamileleri tebrik ediyorummmmmmmmmmmmmmm Allah tamamına erdirsin inşallahh bende hamileyim cumartesi günü kendisini gördümmmmmmmm küçücüktü kuzum haftaya kalp atışlarını dinleyecekmişiz Allahhh korusun meleğimi
yine nereye kayboldunuz kızlar
nasılsın şekerim bebiş nasıl
10. gün geç olur, bence eğer testin çoksa 6. 7. günden sonra başla, hem artışı da kaçırmamış olursun.
Ben mesela 8.-9. gün yumurtluyorum, bunu gorebılmem ıcın en gec 7 sınde test yapmam gerekıyordu.
Bilgin olsun..
ya canım birşey soracam dün adet tarihimdi olmadım bekliyorum az önce lavaboya gittim beyaz yapışkan gibi akıntım vardı neden acaba bi bilgin varmı yeni hamişsin ya sende de öyle şeyler oldumu acaba
bası ben ceektım bak hamıslerımız gt gıde buyuyor :) masallah tütütüttü nazar degmesın ınsallah hızla coglmaya dewm ederız..
günaydınnnnnnnnnnn kıslarrrrrrrrrr:))))) nasılsınız? bende yarım saat oldu uyanalı hemen bilgisayarın basına attım kendımı:)) kızlar ovilasyon testlerımı kullanmamın zamanı yaklaştı ilk defa denıyecegım ınsallah hayırlısı olurr fakat bişey sorucam sizleree?? regli ilk gününden bu yana bugun 7 gün denemeye başlasammı artık yoksa 10 günümü beklesemm karar veremedim bu kadar erken yumurtlama olmaz değilmi ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?