niye tatlım hayırdır
Canım, ben tam bebek isteğimizin 12. ayında hamile kalmıştım, ama 5 haftalıkken Mart ayında erken düşük yaptım. 5 aydır da gelmedi bebiş hala, eşimin ve benim tüm tetkikleri normal. Takip yapılacak, onun için de rahim filmi şart, bir o var bakılmadık, onda da tüplerin ve rahmin durumuna bakacaklar. Alttan bir cihazla girip, tazdikli ilaç yolluyorlarmış tüplere, aynı anda da görüntülüyorlar, tıkalı mı değil mi vs. terslik var mı onu kontrol ediyorlarmış. Acılı bir tetkikmiş, kısa sürüyor fakat sancılı diyorlar. İleri teknolojik cihazlarla yapılması acıyı ve tüplerin zarar görme riskini azaltıyormuş, o yüzden ben Radyotom diye bir yer var, orada yaptıracağım, 370 lira imiş... Yani öyle işte canım, biliyorum çok çenem düştü ama rahatladım biraz yazarken
Ben de ben de.26 Eylül'ü bekliyorum 4444 gözle.Aranıza alırmısınız bu toy ve heyecanlı hamile adayını daUzun zamandır bekleyenlere Allah sabır versin.Ben 1 adeti zor bekledim.Olmazsa bebeğim nasıl geçecek diğer ay hiç bir fikrim yok :S
nasıl tanıdık cümleler bunlar böyle.. ilk ayımda ben de tam olarak aynı cümleyi kurmuştum bu ay olmazsa bi ay daha nasıl beklerim nasıl geçer zaman demiştim (= ama geçiyo canım.. bekleniyo sonuna kadar.. her sonuca hazırlıklı olmalıyız bunu öğrendim.. bebiş hiç bekletmeden de gelebilir, hiçbi neden yokken yolunu gözletebilir de
[/QUOTE]Sen 7. gün yapmaya başla canım, erken yumurtlama olabiliyor çünkü. Benim de 8. gündü ovulasyonum. O yüzden sen takibe başla bugün.
Canım, test için en uygun zaman olarak sabah saat 11, öğlen 3 ve 5 ile akşam saat 10. Sabah saat 10 dan önce tavsiye edilmiyor. Test öncesi 2 saat sıvı almayı azaltın diyor bak aşağıda ekledim canım, okursun. 4 saat susuz beklemene gerek yok... Sen de öyle yap, testin geldiği gün de başla, geciktirme...
canım benim hiçbir bilgim yok ilk defa denicem bende...inşallah geç kalmış olmam yarın gelicek bnmkisi :26::26:senacım phia cım bugun 7gunde yapmaya basladım sanırım erken yumurtluyucm ne dıyorsunuz bu çizgi okuduguma gore negatıf suan 1-2 gunu var gıbı geldı bana bakalım takıpe devam etcem.. sız ne dıyorsunuz?
canım teşekkür ederim paylaşım için
ebsooonnnnnn
naber canım nasılsın
canım benim hiçbir bilgim yok ilk defa denicem bende...inşalalh geç kalmış olmam yarın gelicek bnmkisi :26::26:
ne olsun canım bi heyecan bekliyorum
senacım phia cım bugun 7gunde yapmaya basladım sanırım erken yumurtluyucm ne dıyorsunuz bu çizgi okuduguma gore negatıf suan 1-2 gunu var gıbı geldı bana bakalım takıpe devam etcem.. sız ne dıyorsunuz?
Ebson walla senin kadar kararlısını görmedim canım ben senin yerinde olsam yapardım heralde ki daha 4 gün var dün testi yapıp negatifi gördüm bile
Ama bir daha gecikene kadar yapmamaya, kendimi dinlememeye karar verdim. Böyle çok üzülüyorum. 8 ay oldu hala 2 çizgiyi göremedim malesef. Psikolojik olarak bütün belirtileri gösteriyorum kendi kendimi yıpratıyorum. Ama bu ay son eğer hasta olmazsam hemen doktora gidicem gerekirse 1 sene oldu diyede yalan söylicem
Evet canım, şuan negatif ama süreç başlıyor. Sen bugün beraber olsan iyi olur, sonuçta tam pozitif olduğunda da hazırda bekleyen spermlerin olması ihtimali artırıyormuş, öyle duymuştum, okumuştum yani... Sonra da yarın değil öbür gün beraber olursun, muhtemelen de o gün pozitife yaklaşmış hatta pozitif bile olmuş olabilir. Pozitif gördüğün gün ve sonraki gün de beraberlik olursa ihtimal yüksek olur diye düşünüyorum, yani benim fikrim bu canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?