Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

Ben de ben de.26 Eylül'ü bekliyorum 4444 gözle.Aranıza alırmısınız bu toy ve heyecanlı hamile adayını da Uzun zamandır bekleyenlere Allah sabır versin.Ben 1 adeti zor bekledim.Olmazsa bebeğim nasıl geçecek diğer ay hiç bir fikrim yok :S

ne demek çenem düştü canım anlat tabiki.. yazmak iyi geldiyse hele kesinlikle yaz ben okurum cevaplarım.. insanın ihtiyacı oluyor dinleyen birine ben burdayım canım

rahim filmini de senden öğrenmiş oldum canım (= ama onun hakkında daha önce filmden sonra gebelik kolaylaşabiliyomuş diye duyduğumu hatırlıyorum.. inşallah senin için öyle bi artısı olur bu filmin ve de sıkıntının

nasıl tanıdık cümleler bunlar böyle.. ilk ayımda ben de tam olarak aynı cümleyi kurmuştum bu ay olmazsa bi ay daha nasıl beklerim nasıl geçer zaman demiştim (= ama geçiyo canım.. bekleniyo sonuna kadar.. her sonuca hazırlıklı olmalıyız bunu öğrendim.. bebiş hiç bekletmeden de gelebilir, hiçbi neden yokken yolunu gözletebilir de

:) Yalnız olmadığımı duymak çok güzel.Bir bende var sanıyor insan bu tür saplantılar.Doktorum bi sorunum olmadığını ve her an hamile kalabileceğimi söyler her ay.İnşallah fazla bekletmez bebeklerim :)

[/QUOTE]

canım teşekkür ederim paylaşım için

ebsooonnnnnn
naber canım nasılsın

senacım phia cım bugun 7gunde yapmaya basladım sanırım erken yumurtluyucm ne dıyorsunuz bu çizgi okuduguma gore negatıf suan 1-2 gunu var gıbı geldı bana bakalım takıpe devam etcem.. sız ne dıyorsunuz?

Eklentiler

• $IMG_5598.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 40

ebsooonnnnnn
naber canım nasılsın [/QUOTE]

ne olsun canım bi heyecan bekliyorum

senacım phia cım bugun 7gunde yapmaya basladım sanırım erken yumurtluyucm ne dıyorsunuz bu çizgi okuduguma gore negatıf suan 1-2 gunu var gıbı geldı bana bakalım takıpe devam etcem.. sız ne dıyorsunuz?
canım benim hiçbir bilgim yok ilk defa denicem bende...inşallah geç kalmış olmam yarın gelicek bnmkisi :26::26:

ebsooonnnnnn
naber canım nasılsın

ne olsun canım bi heyecan bekliyorum[/QUOTE]

canımm inşallahh gelmez bizim gibi üzülmezsin canım benimm...

Son düzenleme:
canım benim hiçbir bilgim yok ilk defa denicem bende...inşalalh geç kalmış olmam yarın gelicek bnmkisi :26::26:

ne olsun canım bi heyecan bekliyorum

canımm inşallahh gelmez bizim gibi üzülmezsin canım benimm...[/QUOTE]

tatlım hakkımda hangisi hayırlı ise rabbim onu versin

Evet canım, şuan negatif ama süreç başlıyor. Sen bugün beraber olsan iyi olur, sonuçta tam pozitif olduğunda da hazırda bekleyen spermlerin olması ihtimali artırıyormuş, öyle duymuştum, okumuştum yani... Sonra da yarın değil öbür gün beraber olursun, muhtemelen de o gün pozitife yaklaşmış hatta pozitif bile olmuş olabilir. Pozitif gördüğün gün ve sonraki gün de beraberlik olursa ihtimal yüksek olur diye düşünüyorum, yani benim fikrim bu canım.

Ebson walla senin kadar kararlısını görmedim canım ben senin yerinde olsam yapardım heralde ki daha 4 gün var dün testi yapıp negatifi gördüm bile

Ama bir daha gecikene kadar yapmamaya, kendimi dinlememeye karar verdim. Böyle çok üzülüyorum. 8 ay oldu hala 2 çizgiyi göremedim malesef. Psikolojik olarak bütün belirtileri gösteriyorum kendi kendimi yıpratıyorum. Ama bu ay son eğer hasta olmazsam hemen doktora gidicem gerekirse 1 sene oldu diyede yalan söylicem

tatlım bence doğru olanı yapıyorum dün 1 günüm geçmiş oldu yarın sabah yapıcam testi aslında ayın ilk günleri deli oluyordum ama son 1 hafta kala kendimi rahat bıraktım

çok doğru cnm bende okumustum sankı bıyerde..evet verdıgın bılgıler guzel cnm bugun çalışmalar baslarsa bır sonrakı gunde muhtemelen daha koyulasır yakalayabılırız inşallahh ..bu ay hakkımızda hayırlısı bakalım ... demek herkez 14 gun yumurtluyacak dıye bısey yokmus anladgım bu ilk ayda taa 12 gun denemeye baslamıstık demek kacırdım..hayırlısı allahtan bakalım tatlım:) inş fazla bekletmez bizi bebişlerr:)

Kızlar şu an duygularımı kelimelere dökmek o kadar zor ki...

Biliyorsunuz ben 4 aydır bebek için dua ediyor gözyaşı döküyorum. Çok hayal kırıklığı yaşayıp çok umutsuzluğa düştüm. Bir düşük yaşadım.Geçen ay da silik çizgiler umutlarımı törpüledi. Bu ay da erken regl olmuştum.

Olmamışım meğer Ben o kahverengi lekeyi regl oluyorum sanmıştım. Şüphelenip test yaptım çizgiyi gördüm ama yine siliktir sonuç yok diye umursamadım. Ertesi sabah da gördüm. Reglim geçsin dedim bekledim.

Veeee bu sabah o pespembe çizgiyi net olarak gördüm Hemen kan testi verdim. Sonucum 172

Hamileyim kızlar, anne oluyorum bennn

Eşim sevinçten havalara uçtu. Bu kadar mutlu olacağını tahmin etmemiştim. O kadar duygu yüklüyüm ki ağlıyorum yazarken.

Allah bebek sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin. Rabbim dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…