Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

Adet günün dündü canım, naptın, test yaptın mı? Hadi senin de müjdeli haberini verelim bugün

canım benim çok sevindim umut ışığı oldun hepimize...

Rica ederim canım, ne demek... Ben listeye aldığım herkesi günü gelince profilinden buluyor, sonucuna ulaşmaya çalışıyorum. Seni de sen gelmeden az önce aradım, ama yazmamışsın sonuca dair birşey, derken sen geldin. İyi insanmışsın bak ne güzel :13:
Canım yaa birkaç gün nasıl sabrediyorsunuz öyle yaa. Bugün yapsaydın keşke testini, tabi daha önceleri hiç gecikme yaşamıyorsan. Sonuçta pozitifse pozitif göreceksin bugünden sevineceksin, Allah korusun ama negatifse sonunda zaten üzülüyorsun. Ne bileyim ben bu yüzden test yapmayanları anlamıyorum. Sonuçta negatifse eninde sonunda üzüntü yani... Günün geldiyse bekletmeye gerek yok diye düşünürüm ben hep. Sen de bence bak bugün

Son düzenleme:

kızlar test aldım geldim şimdi yarın sabah yapıcam

Güzelim, idrar testi için sabah idrarı şart değil, hem zaten günün de geçti ya, belli olur bugün. Hem bugün ile yarın sabah arasında pek fark olmaz. Gebelikte Beta HCG 2 günde bir 2 katına artar, yani 1 günde çok oynama olmaz...Kısacası yap hadi ayol şu testi, meraktan çatlatma ne kendini ne bizi

canım şimdi iş yerindeyim çıkıcam zaten 5 dk kadar burada nasıl yapım

hepinize iyi akşamlar kızlar yarın sabah müjdeli haberle gelirim inşallah...

tebrikler canım masllah bizede dua et ayy bugün ağlamaktan canım çıktı bide senin haberine ağladım ammma sulugözlüyüm bugün benimde olacakmı Allah ım

yaa ne oldu bana bugün ağlayasım var habire bağıra bağıra ağlamak istiyorum alışverişe çıknca toparlandım ama eve geldim yine aynı

tebrikler canım masllah bizede dua et ayy bugün ağlamaktan canım çıktı bide senin haberine ağladım ammma sulugözlüyüm bugün benimde olacakmı Allah ım

canım yaa... Allahım tez zamanda seninde bu sebepten yüzünü güldürsün inş..
o zamanda kendin için mutluluktan ağlarsınn bak..
dualarım tüm evlat sahibi olmak için kalbi atanlarla..

canım yaa... Allahım tez zamanda seninde bu sebepten yüzünü güldürsün inş..
o zamanda kendin için mutluluktan ağlarsınn bak..
dualarım tüm evlat sahibi olmak için kalbi atanlarla..

amin canımm aminn Allah ım kabul etsin dualarımızı o günler bi gelse adaklarım dizi dizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…