Çok teşekkürler kızlar. Darısı başınıza. Darısı tüm isteyenlere olsun.
Öyle güzel öyle heyecanlı ki.. Hala inanamıyorum. Keseyi görmeden de inanamayacağım sanırım. Sağ salim kucağıma alırım inşallah
Adet günün dündü canım, naptın, test yaptın mı? Hadi senin de müjdeli haberini verelim bugün[/QU
bu mesajı attın ve bu soruyu sordun ya gerçekten çok teşekkür ederim sana canım...sayfada kimse naptın diye sormuyor diye hayıflanıyordum...ben de ebson gibi beklemedeyim adetten 2 gün önce test yaptım negatifti.. bir belirti de yok ama bir kaç gün daha bekleyip kan testi yaptırıcam... üzülmek istemiyorum...
bu mesajı attın ve bu soruyu sordun ya gerçekten çok teşekkür ederim sana canım...sayfada kimse naptın diye sormuyor diye hayıflanıyordum...ben de ebson gibi beklemedeyim adetten 2 gün önce test yaptım negatifti.. bir belirti de yok ama bir kaç gün daha bekleyip kan testi yaptırıcam... üzülmek istemiyorum...
Adet günün dündü canım, naptın, test yaptın mı? Hadi senin de müjdeli haberini verelim bugün[/QU
canım hadi sende test yap belki yarın ikimiz birden veririz müjde
kızlar test aldım geldim şimdi yarın sabah yapıcam
Güzelim, idrar testi için sabah idrarı şart değil, hem zaten günün de geçti ya, belli olur bugün. Hem bugün ile yarın sabah arasında pek fark olmaz. Gebelikte Beta HCG 2 günde bir 2 katına artar, yani 1 günde çok oynama olmaz...Kısacası yap hadi ayol şu testi, meraktan çatlatma ne kendini ne bizi
canım şimdi iş yerindeyim çıkıcam zaten 5 dk kadar burada nasıl yapım
hepinize iyi akşamlar kızlar yarın sabah müjdeli haberle gelirim inşallah...
Kızlar şu an duygularımı kelimelere dökmek o kadar zor ki...
Biliyorsunuz ben 4 aydır bebek için dua ediyor gözyaşı döküyorum. Çok hayal kırıklığı yaşayıp çok umutsuzluğa düştüm. Bir düşük yaşadım.Geçen ay da silik çizgiler umutlarımı törpüledi. Bu ay da erken regl olmuştum.
Olmamışım meğerBen o kahverengi lekeyi regl oluyorum sanmıştım. Şüphelenip test yaptım çizgiyi gördüm ama yine siliktir sonuç yok diye umursamadım. Ertesi sabah da gördüm. Reglim geçsin dedim bekledim.
Veeee bu sabah o pespembe çizgiyi net olarak gördümHemen kan testi verdim. Sonucum 172
Hamileyim kızlar, anne oluyorum bennn
Eşim sevinçten havalara uçtu. Bu kadar mutlu olacağını tahmin etmemiştim. O kadar duygu yüklüyüm ki ağlıyorum yazarken.
Allah bebek sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin. Rabbim dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin.
tebrikler canım masllah bizede dua et ayy bugün ağlamaktan canım çıktı bide senin haberine ağladım ammma sulugözlüyüm bugün benimde olacakmı Allah ım
canım yaa... Allahım tez zamanda seninde bu sebepten yüzünü güldürsün inş..
o zamanda kendin için mutluluktan ağlarsınn bak..
dualarım tüm evlat sahibi olmak için kalbi atanlarla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?