Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

canım ben 2.5 yıldır uğraşıyorum.bu sürede onlarca test yaptırdım gününde gününden önce geciktiğinde falan..tecrübeliyim yani..hem idrarda geç döllenmeyse hemen çıkmıyor bir hafta sonra falan çıkıyor.kan tahlili de yıkım olabiliyor..o yüzden ben hamile değilim hastalanıcam diye kendimi alıştırıyorum.inan her yolu denedim ama negatifi göre göre testlerden uzak durmanın daha sağlıklı olduğunu anladım...

maaşallah canım Allah sağ sağlim kucağına da almayı nasip etsin inşallah....

Yarın gelmesin....Kasıklarımda ve belimde ağrı,halsizlik bütün adet belirtileri var (( Tek umudum 10 gündür süren koku hassasiyeti.Benim de umut dalım o napıyım Hayatımda hiç olmadığım kadar kokuya hassas oldum 10 gündür.Bayıla bayıla yediğim poğaça bile yarım kaldı az önce.Kusucam az kaldı kokusundan.Duaya ihtiyacım var kızlar..Biliyorum daha çok erken beklemek için...Kasmamaya çalışıyorum kendimi.İşyerinde hiç olmadığım kadar yoğun çalışıyorum.Bütün işlere koşturuyorum bunu düşünmeyim diye.Başımın ağrısı için ağrıkesici bile almıyorum (( Hiç kasmamışım ya çok belli 5 satırlık yazımdan ((((

günaydın kızlar bu sabah test yaptım ama sonuç malesef ki negatif çıktı ve hala adet olmadım bekliyorum yanii bi belirsizlik içinde allahım hayırlısı neyse onu versin

Kızlaaaaarrr, günaydııınnnn :)

Beta HCG 36,48 , dün dayanamadım idrar testi yaptım iş çıkışı silik çizgi , gece kan verdim 36,38 çıktı adet günüme 2 gün var hala ama binlerce kere şükürler olsun , inşallah kazasız sağlıcakla kucağıma alırım :) Rabbim isteyen herkese versinn :)

günaydın kızlar bu sabah test yaptım ama sonuç malesef ki negatif çıktı ve hala adet olmadım bekliyorum yanii bi belirsizlik içinde allahım hayırlısı neyse onu versin

günaydın canım olsun sakın ümidini kesme iyi düşün iyi olacak herşey ,daha ilk ayın biz 6 aydır uğraşıyorduk :)

hayırlı olsun canım rabbim banada nasip eder inşallah

Bu ay bir arkadaşımın hamile haberini aldım ve adet gecikmesinin 3. gününde yaptığı idrar testi negatif çıkmıştı. 3 gün daha bekledi ve pozitifi gördü :) Herkesin bünyesi farklı. Birkaç gün bekleyin ve bir daha yapın bence testi.

amin duanı bütün tut umutsuz olma hiçbir zaman ben inanki dua ediyorum hepiniz için
sağol tatlım o kadar üzülmedim çünkü ilk deneme aylarca yıllarca bekleyen dostlarımız var burada onlarıda düşündüm allahım yıllarca bekletmez inşallah tez zamanda banada yaşatır bu duyguyu belirtin varmıydı canım

eğer adet olmazsam tabi yaparım canım umarım o arkadaşın gibi olurum bende çünkü hiç adet belirtimde yok

dün gece kan vermek için gittiğim yer doğum hastanesi genelde nakil yapıyorlar , yaşlı bir teyze gelinini anlattı 8 sene uğraşmışlar hem anlattı hem ağlattı , Allah büyük hayırlısı inşallah hepimiz için

Günaydın Canım. Hiç sıkma kendini zaten ilk denediğin ay hamile kalma ihtimalin çok düşük zamana bırakmak en iyisi inan bir süre sonra alışıyorsun. Ben ilk 3 ay hastalanınca ağladım bebeğim gidiyo diye. Sonraki aylar oluruna bıraktım. 8 aydır deniyoruz. Allah inşallah hepimiz için hayırlısını versin. Umudunu kaybetme sakın :) + Hala umudun var kırmızılar gelmedi nasıl olsa

üzülme canım benim allah herşeyin hayırlısını versin sende en yakın zamanda hayırlı haberler alırın inşallahbelkide geç döllenmedir çıkmamamıştır teste bi kaç gün daha bekle yeniden yap

Canım hamilemisin yani walla anlamadım. Bizim bat günümüz beraberdi testte çıkmaz diye bekliyorum ben hala...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…