canım inşallah bebiş vardır bekliyoruz güzel haberleriniAdet günün dündü canım, naptın, test yaptın mı? Hadi senin de müjdeli haberini verelim bugün[/QU
bu mesajı attın ve bu soruyu sordun ya gerçekten çok teşekkür ederim sana canım...sayfada kimse naptın diye sormuyor diye hayıflanıyordum...ben de ebson gibi beklemedeyim adetten 2 gün önce test yaptım negatifti.. bir belirti de yok ama bir kaç gün daha bekleyip kan testi yaptırıcam... üzülmek istemiyorum...
Allahın izniyle bizimde bebişlerimiz olucka cnm...hiç üzülme Yaradana sıqın ve duanı et gerisi içinde tevekkül et...tebrikler canım masllah bizede dua et ayy bugün ağlamaktan canım çıktı bide senin haberine ağladım ammma sulugözlüyüm bugün benimde olacakmı Allah ım
ben adet oldum bu ay da hamile değilimmm maleseff((
canım inşallah ekimde gelir bebişin hayırlısı olsun cnm..
Allahın izniyle bizimde bebişlerimiz olucka cnm...hiç üzülme Yaradana sıqın ve duanı et gerisi içinde tevekkül et..
evet zaten elimden geleni yapıyorum diyetede başladım am a bugün bi duygusallık bi duygusallık anlamadım giiti bi sorun da yok çok şükür
Rica ederim canım, ne demek... Ben listeye aldığım herkesi günü gelince profilinden buluyor, sonucuna ulaşmaya çalışıyorum. Seni de sen gelmeden az önce aradım, ama yazmamışsın sonuca dair birşey, derken sen geldin. İyi insanmışsın bak ne güzel :13:
Canım yaa birkaç gün nasıl sabrediyorsunuz öyle yaa. Bugün yapsaydın keşke testini, tabi daha önceleri hiç gecikme yaşamıyorsan. Sonuçta pozitifse pozitif göreceksin bugünden sevineceksin, Allah korusun ama negatifse sonunda zaten üzülüyorsun. Ne bileyim ben bu yüzden test yapmayanları anlamıyorum. Sonuçta negatifse eninde sonunda üzüntü yani... Günün geldiyse bekletmeye gerek yok diye düşünürüm ben hep. Sen de bence bak bugün
canım hadi sende test yap belki yarın ikimiz birden veririz müjde
canım korkuyorum ya...
maaşallah canım Allah sağ sağlim kucağına da almayı nasip etsin inşallah....Kızlar şu an duygularımı kelimelere dökmek o kadar zor ki...
Biliyorsunuz ben 4 aydır bebek için dua ediyor gözyaşı döküyorum. Çok hayal kırıklığı yaşayıp çok umutsuzluğa düştüm. Bir düşük yaşadım.Geçen ay da silik çizgiler umutlarımı törpüledi. Bu ay da erken regl olmuştum.
Olmamışım meğerBen o kahverengi lekeyi regl oluyorum sanmıştım. Şüphelenip test yaptım çizgiyi gördüm ama yine siliktir sonuç yok diye umursamadım. Ertesi sabah da gördüm. Reglim geçsin dedim bekledim.
Veeee bu sabah o pespembe çizgiyi net olarak gördümHemen kan testi verdim. Sonucum 172
Hamileyim kızlar, anne oluyorum bennn
Eşim sevinçten havalara uçtu. Bu kadar mutlu olacağını tahmin etmemiştim. O kadar duygu yüklüyüm ki ağlıyorum yazarken.
Allah bebek sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin. Rabbim dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin.
günaydın kızlar bu sabah test yaptım ama sonuç malesef ki negatif çıktı ve hala adet olmadım bekliyorum yanii bi belirsizlik içinde allahım hayırlısı neyse onu versin
canım korkuyorum ya...
umut sen ne yaptın tatlım test yaptınmı bende birşey çıkmadı
hayırlı olsun canım rabbim banada nasip eder inşallahgünaydın canım olsun sakın ümidini kesme iyi düşün iyi olacak herşey ,daha ilk ayın biz 6 aydır uğraşıyorduk :)
hayırlı olsun canım rabbim banada nasip eder inşallah
hayırlı olsun canım rabbim banada nasip eder inşallah
sağol tatlım o kadar üzülmedim çünkü ilk deneme aylarca yıllarca bekleyen dostlarımız var burada onlarıda düşündüm allahım yıllarca bekletmez inşallah tez zamanda banada yaşatır bu duyguyu belirtin varmıydı canımamin duanı bütün tut umutsuz olma hiçbir zaman ben inanki dua ediyorum hepiniz için
eğer adet olmazsam tabi yaparım canım umarım o arkadaşın gibi olurum bende çünkü hiç adet belirtimde yokBu ay bir arkadaşımın hamile haberini aldım ve adet gecikmesinin 3. gününde yaptığı idrar testi negatif çıkmıştı. 3 gün daha bekledi ve pozitifi gördü :) Herkesin bünyesi farklı. Birkaç gün bekleyin ve bir daha yapın bence testi.
sağol tatlım o kadar üzülmedim çünkü ilk deneme aylarca yıllarca bekleyen dostlarımız var burada onlarıda düşündüm allahım yıllarca bekletmez inşallah tez zamanda banada yaşatır bu duyguyu belirtin varmıydı canım
günaydın kızlar bu sabah test yaptım ama sonuç malesef ki negatif çıktı ve hala adet olmadım bekliyorum yanii bi belirsizlik içinde allahım hayırlısı neyse onu versin
üzülme canım benim allah herşeyin hayırlısını versin sende en yakın zamanda hayırlı haberler alırın inşallahgünaydın kızlar bu sabah test yaptım ama sonuç malesef ki negatif çıktı ve hala adet olmadım bekliyorum yanii bi belirsizlik içinde allahım hayırlısı neyse onu versin
Kızlaaaaarrr, günaydııınnnn :)
Beta HCG 36,48 , dün dayanamadım idrar testi yaptım iş çıkışı silik çizgi , gece kan verdim 36,38 çıktı adet günüme 2 gün var hala ama binlerce kere şükürler olsun , inşallah kazasız sağlıcakla kucağıma alırım :) Rabbim isteyen herkese versinn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?