Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

kasık ağrım çoktu soltarafta özellikle tuvalete de çok sık gidiyordum ama bunları dikkate almamaya çalışıyordum geçen aylardaki gibi hayal kırıklığı olmasın diye

kasık ağrım çoktu soltarafta özellikle tuvalete de çok sık gidiyordum ama bunları dikkate almamaya çalışıyordum geçen aylardaki gibi hayal kırıklığı olmasın diye

Benim bu ay 2. ayımdı. Geçen aydan farklı olarak sadece yumurtlamadan 7-8 gün sonra başlayan bel ağrım oldu. Göğüslerim her adet dönemi şişip acıdıkları için onu belirtiden saymıyorum. Bir de adetime son 3 gün kala gün içinde 1 defa adet oluyormuşum gibi giren ve 10 saniye kadar sürüp geçen sancılar oldu. Ama kasıklarımda değil. Rahim kısmında sanırım.

Şu an tek şikayetim, inanılmaz derecede gazım var

Son düzenleme:

allahım hayırlısını versin

canım benim de şikayetim gaz...özellikle son üç gündür şaşıyorum kendime... bir de akıntım düzensiz dün hiç yoktu bugün kremsi bir akıntı var neden sizce... bu arada 2 gün geciktim bu 3. günüm...ebsonla beraber :))

benim adet öncesi 1 hafta önce göğüslerim şişiyordu sadece bu olmadı, belim karnım ağrımazdı hiç adetten önce geldiği gün çok az ağrım olurdu,sen vücudunu daha iyi bilirsin ama kasık ağrısı çok bariz belli , o da bebek tutunmaya çalıştığından olurmuş

günaydın kızlarr
canım hepimiz bütün ay boyunca hep aynı ümitlerle doluyuz...her nekadar kafaya takmıyoruz desekte aklımızın bir köşesinde heo bebek var..inşallah belirtilerin bebeişinin habercisidir...Rabbim cümlemize nasip etsin amin...
günaydın kızlar bu sabah test yaptım ama sonuç malesef ki negatif çıktı ve hala adet olmadım bekliyorum yanii bi belirsizlik içinde allahım hayırlısı neyse onu versin
ebson dur daha bekle canım reql olmadıqın sürece hala ümidimiz var

aysemu canım çok tebrik ederimmmm .ok güzle bir haber bu Rabbim tamamına erdirsin bizlerede dua etmeyi unutma hamişlerin duası kabul olur

canım umutlanmak istemiyorum bekleyeyim bakalım ne olacak

Akıntı bende de var. Dün daha çoktu bugün biraz daha az. 2 tane testiniz varsa birini bugün deneyin bence.

Herkesin bünyesi başka başka sinyaller veriyor sanırım :) Benim bir arkadaşımda tamamen tesadüf öğrendi hamile olduğunu. Hiç ama hiç bir belirtisi yoktu :)

ediyordum hepimiz için şimdi daha çok edicem :)

Güncellemee.........

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM....

Allahın izniyle; inşallah bu ay herkes bebişlerine kavuşur...amin...

Hamişlerimiz

OGIBI 4 eylül....

thesun 9 eylül....

blossomm 11 eylül....

sanem55 11 eylül....

icetea17 12 eylül....

rainsun 15 eylül....

sosyoloji12 24 eylül....

arzu_mu 27 eylül....

asesulfam 22 eylül....

Sezen00 22 eylül....

acemiperi 23 eylül....

monalisa79 24 eylül....

prensesra 24 eylül....

taha0203 26 eylül....

Asyemu 27 eylül....

Eylül ayı beklenmeyen bat tarihlerimiz;

sedaak 2 eylül....

sevoo_83 2 eylül....

sengelen 3 eylül....

sub 3 eylül....

yOosuN 4 eylül....

cicekdemeti 4 eylül....

nevalee 6 eylül....

22merve22 6 eylül....

minnakmelek 7 eylül....

benimben61 7 eylül....

ecrin87 7 eylül....

paposoner 8 eylül....

egumus 8 eylül....

Mucize_GE_ 8 eylül....

gelecek_se 8 eylül....

yoph 8 eylül....

tubiloshh 8 eylül....

bir_zamanin_prensesi 10 eylül....

yesalp 10 eylül....

taydin 10 eylül....

elmakurdu43 13 eylül....

medne 14 eylül....

LIPAKA 14 eylül....

Drc05 15 eylül....

MFN84 15 eylül....

tatliebbi 15 eylül....

erginsena 16 eylül....

mucizeguyem 16 eylül....

Tugra034 16 eylül....

umaynur 17 eylül....

cevodileksu 17 eylül....

bedesten 17 eylül...

zhd 18 eylül....

bilgemadam 18 eylül....

elzemrah 18 eylül....

mmlkk 19 eylül....

phia 19 eylül....

aylin8585 19 eylül....

atlanta 20 eylül....

savas5482 20 eylül....

perakedisi 20 eylül....

sunbal 20 eylül....

tugce76 21 eylül....

19asos03 21 eylül....

yasamim 21 eylül....

elisaa 22 eylül....

hully 22 eylül....

kubra_17 22 eylül....

umut27 23 eylül...

ebson 23 eylül....

asbelove 23 eylül....

eylul2807 24 eylül....

crocus55 24 eylül....

WithLove 26 eylül....

BEBISIMSU 26 eylül....

yarinlarimin_umudu 27 eylül....

nisan_1986 28 eylül....

perisimay 28 eylül....

UmmuUmar 1 ekim....[/COLOR]

Allahım ben de en tepedeki listede olmak istiyorum artık yaaaaaaaaaaaa
bir insan göbeğinin şişmesini ister mi biz istiyoruz işte....

İnşallah hamilesindir. Umutlu ol ama kendini çok kaptırma. Ben psikolojik belirtileri daha önce çok yaşadım. Reglin gecikirse hemen test yap
günaydın kızlar bu sabah test yaptım ama sonuç malesef ki negatif çıktı ve hala adet olmadım bekliyorum yanii bi belirsizlik içinde allahım hayırlısı neyse onu versin
Reglin daha da gecikirse kan testi yap canım idrarda bazen çıkmayabiliyor. Negatif çıksa bile henüz ilk ayınmış kendine biraz zaman ver.
Allah kucağına almayı da nasip etsin. Çok küçük şu an, inşallah kucağına alırsın sağlıcakla.

Allah kucağına almayı da nasip etsin. Çok küçük şu an, inşallah kucağına alırsın sağlıcakla.
[/QUOTE]

evet inşallah canım

kızlar günaydın
aşılama yaptırdım ben bu ay biliyorsunuz, test tairihimde 27 eylül ama dün dayanamayıp test yaptık arkadaşımla(idrar) ve silik çift çizgi çıktı arkadaşımda çığlıklar falan bende sakinlik, korku, endişe hepsi bir arkadaşta dediki istersen bi daha al başka marka, bende aldım sabah yaptım ama tek çıktı. şimdi diyorumki hassasiyete göre ve adetimin geçmiş olmamasına göre değişirmi durum sizce. test yanımda ama foto çekecek imkan yok

canım bence gününü bekle ve kan testine git

allahım çokk bekletmeden tez zamanda yaşatsın bu sevinci bana elbet olur canım üzmüyorum kendimi ama yine de içimde bi burukluk oldu tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…