Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

günaydın kızlar yeni hamile olduğunu öğrenenler gözünüz aydın allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin... bize de dua edin önümüzdeki ay biz de hamile olalım artık ((

canım markası neydi son yaptığın testin bazı markalar adt günün gelmeden göstermiyor.

umut ne yapıyorsun varmı canım bi değişiklik hadi yap şu testi artık

süpermiş yaaa... ne büyük mutluluk (=

blosssommm cumm napıyon küçük annenasıl gidiyor başladı mı mide bulantıların

ay ben anneyim dimi yaaa ya mide bulantım var ama sebebini bilemiyorum tam olarak.. çünkü bir haftadır feci gribim.. ve onun halsizliği de var.. şimdi bunlar hamilelikten mi gripten mi kestiremiyorum gripten kurtulayım o zaman anlicam nasıl gidiyo hamilelik (= sen nasılsın canım.. nasıl gidiyo çalışmalar

canım ebsoncım en başta şunu söylim kırmızıyı görmeden bebek ne var diyebiliriz ne de yok beklemeye devam yani.. ama tabi her sonuca da hazırlıklı olmalıyız.. hakkımızda her zaman herşeyin hayırlısını versin Allah (=

amann dikkat et kendineecanım ben artık bu ay bıraktım hiç yumurtlama dönemine falan da bakmadım.olacaksa olurr yaa streste yapmıyorum,bı sonrakı adet ımı bile hesaplamadım.Allah ne zman verırse o zman olur napıyım artık..bu aralar hiç aklımda yok adet yaklaşınca bakalımnasıl çark edecemheycanlı mısın alıştın mı bebişe,2 kişi olmaya

kızlar şimdi ovülasyon testim geldi 2 saat içinde sıvı alımını azaltın diyor..peki bu 2 saat içinde wcye gitmektemi yasak :26:

bakalım artık ne olacak tatlım bekliyorum

ay tuhaf bi duygu canım ya.. insan unutuveriyo, hatırlayınca da acayip heyecanlanıyo.. daha etrafa söylemedik biz biraz daha büyüsün kalp atışı falan duyulsun sonra söyleriz diye.. çevre bilmeyince de havaya girilmiyo (= heralde herkes öğrenince tam olarak hissetmeye başlarım ben de (= annemlere daha geçtiğimiz cuma söyledim, kayınvalidemlere de bu hafta söylicez düşün artık (=

umut ne yapıyorsun varmı canım bi değişiklik hadi yap şu testi artık

canım henüz yok bi değişiklik yoğun ısrarlar üzerine test yaptım ve gördüm günümü :)) negatiften emindim zaten..sonra duramadım evde giyindim kan testi yaptırıcaktım belirsizlik sona ersin diye ondan da vazgeçtim korktum sonucundan...biraz ağrım var canım tam ağrı değil de garip bişey....

kader arkadaşım benim ne olacak bizim bu halimiz ne adet olduk nede pozitifi gördük of of ama bende şimdi hafif ağrı var geliyor galiba kırmızılar

kızlar bugün itibari ile bende kırmızılandım maalesef:)))))) düşükten sonraki 3.ayım olmadı yineee çok üzgünümmmm moraller sıfır yaaaa(((5:

kızlar bugün itibari ile bende kırmızılandım maalesef:)))))) düşükten sonraki 3.ayım olmadı yineee çok üzgünümmmm moraller sıfır yaaaa(((5:

hayırlısı olsun sevocum üzme kendini bak benimde negatif çıktı adette olmadım bekliyorum öylece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…