O burukluk oluyor malesef. Keşke olmasa ama inasanız işte elimizde değil.allahım çokk bekletmeden tez zamanda yaşatsın bu sevinci bana elbet olur canım üzmüyorum kendimi ama yine de içimde bi burukluk oldu tabi
kızlar günaydın
aşılama yaptırdım ben bu ay biliyorsunuz, test tairihimde 27 eylül ama dün dayanamayıp test yaptık arkadaşımla(idrar) ve silik çift çizgi çıktı arkadaşımda çığlıklar falan bende sakinlik, korku, endişe hepsi bir arkadaşta dediki istersen bi daha al başka marka, bende aldım sabah yaptım ama tek çıktı. şimdi diyorumki hassasiyete göre ve adetimin geçmiş olmamasına göre değişirmi durum sizce. test yanımda ama foto çekecek imkan yok
Bu ay bir arkadaşımın hamile haberini aldım ve adet gecikmesinin 3. gününde yaptığı idrar testi negatif çıkmıştı. 3 gün daha bekledi ve pozitifi gördü :) Herkesin bünyesi farklı. Birkaç gün bekleyin ve bir daha yapın bence testi.
blosssommm cumm napıyon küçük annenasıl gidiyor başladı mı mide bulantıların
ay ben anneyim dimi yaaaya mide bulantım var ama sebebini bilemiyorum tam olarak.. çünkü bir haftadır feci gribim.. ve onun halsizliği de var.. şimdi bunlar hamilelikten mi gripten mi kestiremiyorum gripten kurtulayım o zaman anlicam nasıl gidiyo hamilelik (= sen nasılsın canım.. nasıl gidiyo çalışmalar
bakalım artık ne olacak tatlım bekliyorumcanım ebsoncım en başta şunu söylim kırmızıyı görmeden bebek ne var diyebiliriz ne de yokbeklemeye devam yani.. ama tabi her sonuca da hazırlıklı olmalıyız.. hakkımızda her zaman herşeyin hayırlısını versin Allah (=
amann dikkat et kendineecanım ben artık bu ay bıraktım hiç yumurtlama dönemine falan da bakmadım.olacaksa olurr yaa streste yapmıyorum,bı sonrakı adet ımı bile hesaplamadım.Allah ne zman verırse o zman olur napıyım artık..bu aralar hiç aklımda yok adet yaklaşınca bakalımnasıl çark edecem heycanlı mısın alıştın mı bebişe,2 kişi olmaya
umut ne yapıyorsun varmı canım bi değişiklik hadi yap şu testi artık
canım henüz yok bi değişiklik yoğun ısrarlar üzerine test yaptım ve gördüm günümü :)) negatiften emindim zaten..sonra duramadım evde giyindim kan testi yaptırıcaktım belirsizlik sona ersin diye ondan da vazgeçtim korktum sonucundan...biraz ağrım var canım tam ağrı değil de garip bişey....
canım markası neydi son yaptığın testin bazı markalar adt günün gelmeden göstermiyor.
kızlar şimdi ovülasyon testim geldi 2 saat içinde sıvı alımını azaltın diyor..peki bu 2 saat içinde wcye gitmektemi yasak :26:
kızlar bugün itibari ile bende kırmızılandım maalesef:)))))) düşükten sonraki 3.ayım olmadı yineee çok üzgünümmmm moraller sıfır yaaaa((( 5:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?