owwww canımm oüzülme vardır bundada bi hayır aramıza hoşgeldin çabuk toparlan ekim gelio ekimm ekicez tohumları gızzkızlar 2 buçuk günlük geçikmenin ve kurulan bi sürü hayallerin ümitlerin ardından kırmızıları görmüş bulunuyorum demekki böyle hayırlıymış ne diyelim ama içim çok kötü ya
owwww canımm oüzülme vardır bundada bi hayır aramıza hoşgeldin çabuk toparlan ekim gelio ekimm ekicez tohumları gızz
kızlar 2 buçuk günlük geçikmenin ve kurulan bi sürü hayallerin ümitlerin ardından kırmızıları görmüş bulunuyorum demekki böyle hayırlıymış ne diyelim ama içim çok kötü ya
bu bilmeden yorum yapan insamlara deli oluyorum çocuk olduda nasıl bakılacağı kaldı sanki onun planını bile düşünüyor çevre valla pes sende sıkma tatlım canını ikimiz içinde en iyisi olsun allahım gelecek ay kabul etsin dualarımızıüzülme demek faydasız ...ben de eve gelir gelmez sinirden sonuç kağıdını paramparça ettim...eve gelirken komşu da çaya çağırdı bir de o moral bozukluğunun üstüne onlarla sohbet ettim..çocuk ne zaman düşünüyorsun...bilmem kim hamileymiş ben geç kalıyomuşum...parama acımamalıymışım bakıcıya parayı bastırır baktırırmışım ...ya millet neler düşünüyor ya..ben de kimse kimsenin evinin içini bilemez dedim...bu gönül işi falan dedim...ama sıkıldım şu cahil insanlardan artık...
bu bilmeden yorum yapan insamlara deli oluyorum çocuk olduda nasıl bakılacağı kaldı sanki onun planını bile düşünüyor çevre valla pes sende sıkma tatlım canını ikimiz içinde en iyisi olsun allahım gelecek ay kabul etsin dualarımızı
bu bilmeden yorum yapan insamlara deli oluyorum çocuk olduda nasıl bakılacağı kaldı sanki onun planını bile düşünüyor çevre valla pes sende sıkma tatlım canını ikimiz içinde en iyisi olsun allahım gelecek ay kabul etsin dualarımızı
kimse kimsenin halinden anlamıyor tatlım insanlar çok düşüncesiz maalesef yapmaklaolnuyo bu çocuk işte Rabbim ne zamn verirse onlar patır patır hamile kaldiği için anlamazlar cahil insana laf anlatmak zaten zor
eğer hamiş değilsen olursun canım bugünde yarında kendini germe aslında ben o kadar düşünmüyordum ama yine de geçikti işteinşallah canım ama bir süre uzak durucam siteden...kendimi yiyip bitiriyorum çünkü hala adet olmadım...karnımın şişliği dışında belirti de yok..şimdi de kanda negatif çıkmasına rağmen hamile olanlara baktım..az da olsa var..değilsem inşallah hasta olurum bugün..3. gün doktora...
doğru dedin bizim bi akraba var nişanlı iken birlikte olmuşlar geçen gün evlendiler kız 6 aylık hamile ve kimse bilmiyor kendide kilolu olduğu için çok bellide ollmuyor 3 ay sonra doğum yapacak herkes ne diyecek acaba onlara
ekim topiğine gidiyorum kızlar ben hoşcakalın
kızlar 2 buçuk günlük geçikmenin ve kurulan bi sürü hayallerin ümitlerin ardından kırmızıları görmüş bulunuyorum demekki böyle hayırlıymış ne diyelim ama içim çok kötü ya
canım hakkında hayırlısı olsun bizler hepimiz reql olunca psikolojik olarak etkileniyoruz...saqdan soldan duyduqun şeylerede kulak asma cnm...Allaha sıqın...hepimize bebiş vericek Rabbimiz edilen her duaya icabet eder....tevekkülü bırakmamak lazım...canım bekleyemedim cumaya kadar bugün test yaptırdım...değerim 0.23 ama hala adet olmadım..ilk kezböyle oluyor..napalım bu ayda olmadı..aşılamayla olmadı normal yoldan nasıl olsun zaten...keşke sebebini bilsem de ona göre tedavisini olsam..ama yok işte sebepsiz...neyse bir ay kadar kk dan uzak durucam...boşuna ümitleniyorum sonra böyle oluyor... bir dahaki ay da 10 gün geçmeden test yaptırmıcam..moralim çok bozuk..
canım inşallah hayırlı sonuçlarla gelirsin...bekliyoruz müjdeli haberlerini...kızlar benim yarın aşılamanın 14.günü ve sabahtan kan vermeye gidicem.benim için dua eder misiniz. 1.5 senelik bekleyiş bisin istiyorum artık ve vuslat gerçekleşsin yahuuu.
öyle çok istiyorum ki burdan hamileyim diye haykırmayı.lütfen bugün benim için dua edin.Allaha emant olun insallah
doğru dedin bizim bi akraba var nişanlı iken birlikte olmuşlar geçen gün evlendiler kız 6 aylık hamile ve kimse bilmiyor kendide kilolu olduğu için çok bellide ollmuyor 3 ay sonra doğum yapacak herkes ne diyecek acaba onlara
evet canım aldım bu ay ovulasyon testi.eşimin bir ayı doldu ameliyat olalı.bnm gittiğim kadın doğumcu 1 ay geçince evde takibe bak dedi.bakalım allah tan hayırlısı sen nasıl oldun değerlerin normale dönmüştür inş.
iyiyim canım çok şükür ki iyiyim artık değerlerim de normale döndü iğne olalı bir ay oldu daha 2 ay beklemedeyim bakalım inşallah olacak korunmayı bırakınca meryeme de başlayacağım . benim de adet düzensizliğim var ya ovulasyon testi alayım da ona göre hareket edelim diyordum seni gördüm sen kullan bakalım inşallah işe yarar canım ya güzel haberlerini bekliyorum.:18:
Canım, her markanın BETA HCG duyarlılık düzeyi farklı oluyor. Biri beta hcg 15 ten fazlayı pozitif gösterebiliyorken, bir kısmı da 20 ve fazlasını gösterebiliyor. Markanın Certain olduğunu söylemişsin, onun hassasiyeti daha iyidir mutlaka, güvenilir bir marka çünkü o. Hatta ovulasyon testi bile var onun hem de diğerlerine göre çok pahalı. Sen ikisinin de prospektüsünü atmadıysan bak bakalım Beta Hcg duyarlılığı kaçmış?
certainde 20ml hassasiyet var, diğerinde 50 ml. o zaman çift çıkan hassas olmuş oluyor değil miiii
Evet canim, aynen oyle. Yani bu durumda hamilesin tebrik ederim
sosyoloji 12 den haberi olan varmı en son kanaması vardı yalnış hatırlamıosam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?