Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

kızlar 2 buçuk günlük geçikmenin ve kurulan bi sürü hayallerin ümitlerin ardından kırmızıları görmüş bulunuyorum demekki böyle hayırlıymış ne diyelim ama içim çok kötü ya

kızlar 2 buçuk günlük geçikmenin ve kurulan bi sürü hayallerin ümitlerin ardından kırmızıları görmüş bulunuyorum demekki böyle hayırlıymış ne diyelim ama içim çok kötü ya
owwww canımm oüzülme vardır bundada bi hayır aramıza hoşgeldin çabuk toparlan ekim gelio ekimm ekicez tohumları gızz

owwww canımm oüzülme vardır bundada bi hayır aramıza hoşgeldin çabuk toparlan ekim gelio ekimm ekicez tohumları gızz

şuanda çok kötüyüm canım hem sancım hem hayal kırıklığım allahım böyle hayırlı görmüş demek ki

üzülme demek faydasız ...ben de eve gelir gelmez sinirden sonuç kağıdını paramparça ettim...eve gelirken komşu da çaya çağırdı bir de o moral bozukluğunun üstüne onlarla sohbet ettim..çocuk ne zaman düşünüyorsun...bilmem kim hamileymiş ben geç kalıyomuşum...parama acımamalıymışım bakıcıya parayı bastırır baktırırmışım ...ya millet neler düşünüyor ya..ben de kimse kimsenin evinin içini bilemez dedim...bu gönül işi falan dedim...ama sıkıldım şu cahil insanlardan artık...

bu bilmeden yorum yapan insamlara deli oluyorum çocuk olduda nasıl bakılacağı kaldı sanki onun planını bile düşünüyor çevre valla pes sende sıkma tatlım canını ikimiz içinde en iyisi olsun allahım gelecek ay kabul etsin dualarımızı

kimse kimsenin halinden anlamıyor tatlım insanlar çok düşüncesiz maalesef yapmaklaolnuyo bu çocuk işte Rabbim ne zamn verirse onlar patır patır hamile kaldiği için anlamazlar cahil insana laf anlatmak zaten zor

inşallah canım ama bir süre uzak durucam siteden...kendimi yiyip bitiriyorum çünkü hala adet olmadım...karnımın şişliği dışında belirti de yok..şimdi de kanda negatif çıkmasına rağmen hamile olanlara baktım..az da olsa var..değilsem inşallah hasta olurum bugün..3. gün doktora...

kimse kimsenin halinden anlamıyor tatlım insanlar çok düşüncesiz maalesef yapmaklaolnuyo bu çocuk işte Rabbim ne zamn verirse onlar patır patır hamile kaldiği için anlamazlar cahil insana laf anlatmak zaten zor

doğru dedin bizim bi akraba var nişanlı iken birlikte olmuşlar geçen gün evlendiler kız 6 aylık hamile ve kimse bilmiyor kendide kilolu olduğu için çok bellide ollmuyor 3 ay sonra doğum yapacak herkes ne diyecek acaba onlara

eğer hamiş değilsen olursun canım bugünde yarında kendini germe aslında ben o kadar düşünmüyordum ama yine de geçikti işte

öle işte anlamadım gitti boşver bizimki helalinden tertemiz olsun geç olsun ama güç olmasın

canım zor ama üzülme lütfen.. hepimizin hakkında hayırlısı olsun.. benim 4. ayımda geldi bebiş ki daha çok bekleyen arkadaşlarımız da var.. o yüzden ümitsizliğe kapılmak yok bizim de ilk denememizde adetim 5 gün gecikmişti ki benim saati bile şaşmaz adetimin 28de bir olur... psikolojik olarak yapıyoruz aslında hem belirtileri hem gecikmeleri.. keşke sakin olabilsek ama çok zor malesef :/

canım hakkında hayırlısı olsun bizler hepimiz reql olunca psikolojik olarak etkileniyoruz...saqdan soldan duyduqun şeylerede kulak asma cnm...Allaha sıqın...hepimize bebiş vericek Rabbimiz edilen her duaya icabet eder....tevekkülü bırakmamak lazım...
canım inşallah hayırlı sonuçlarla gelirsin...bekliyoruz müjdeli haberlerini...

ailesi tepki vermedimi cnm...

iyiyim canım çok şükür ki iyiyim artık değerlerim de normale döndü iğne olalı bir ay oldu daha 2 ay beklemedeyim bakalım inşallah olacak korunmayı bırakınca meryeme de başlayacağım . benim de adet düzensizliğim var ya ovulasyon testi alayım da ona göre hareket edelim diyordum seni gördüm sen kullan bakalım inşallah işe yarar canım ya güzel haberlerini bekliyorum.:18:

evet al dene faydasi olur.aslinda suan buay icinde umutlu drhilm ama an geliylr bebek arzum tavan yapiyor.meryem bnm ilki bitti annemle beraber okuduk.bende fua duadir tekrar baslasam midiyorum

sosyoloji 12 den haberi olan varmı en son kanaması vardı yalnış hatırlamıosam

sosyoloji 12 den haberi olan varmı en son kanaması vardı yalnış hatırlamıosam

Canım, en son 2 gün önce girip bize yazmıştı, doktora gidecekti ama sonrasında bize geri dönmedi. Belki de hastaneye yatırmışlardır, orada takip edip düşüğü önlemek için. Umarım da bir sorun yoktur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…