ebson tatlım negatifi görmekte zor bekelmekte çile bizimkisi inş sonuç güzel olur
yaptım ama negatiffff cıktı((((
Kızlar naptınız bakalımm??..
yeni haberler varmı
ebson sen hala kan testi vermedinmi canım??
biliyosunuz benimde 4 gun gecmişti bekliodum sonunda kan testini aldım negatif ve akşamına adet oldum
psikolojikmiş yani inanamamıştım oyusden eğer hamiş seniz bayanlar kan testinde cıkar adetiniz geçtiyse yaptırın
cunku 10 gun sonra kanda belli oluyor idrarda belli olması herkese göre değişiyor önce kana sonra hormana sonrada hormandan idrara geçiyor..Sadece adetiniz geçmesini bekleyin...
canım senin 4 günün geçti ama sonuç negatif çıktı işte öyle birşey olur diyede düşünüyorum en iyisi eşimi dinleyip beklemek yarın sabah bi test daha yaparım pozitif çıkarsa hiç durmadan giderim kan testine
tabi cnm ne yapacağına sen karar vereceksin ama idrarda cıkması için en az bebeğin 3-4 haftalık olması gerekiyomuş cok araştırmıştım bende
tatlım dün dediğin gibi 3 günü geçince çıkmış arkadaşında bende dün yaptım zaten birşey çıkmadı bugünde negatifi görmek istemiyorum
Arkadaşımın durumu gerçekten enteresandı ama. Adeti 3 gün geçti idrar testi negatifti. 3 gün daha geçti. Kan tahlili yaptırdı. 1200 lerde çıktı. 3 gün önceki idrar testinde nasıl çıkmadı bu değerle anlamış değilim ben hala :)
İdrar testi değil ama kan testi versen rahatlarsın aslında. Böyle var mı yok mu stresi daha çok daraltır insanı...
Arkadaşımın durumu gerçekten enteresandı ama. Adeti 3 gün geçti idrar testi negatifti. 3 gün daha geçti. Kan tahlili yaptırdı. 1200 lerde çıktı. 3 gün önceki idrar testinde nasıl çıkmadı bu değerle anlamış değilim ben hala :)
İdrar testi değil ama kan testi versen rahatlarsın aslında. Böyle var mı yok mu stresi daha çok daraltır insanı...
Eylül ayı benim için pek uğurlu olmadı( Bebeğimi 8+5 günlükken kaybettim. Kontrole diye gitmiştim doktora ama kalbi durmuş bebeğimin. Daha çok yeni durmuş dedi doktor. Hayatımın en berbat günüydü diyebilirim. Ameliyathanede uyutuluncaya kadar ağladığımı hatırlıyorum. Allah bir daha yaşatmasın. Yeniden hamile kalmak için sabırsızlanıyorum. Kürtaj sonrası genetik teste götürdüler alınan materyalleri hiçbir şey çıkmadı. Ssadece bebeğimin kız olduğunu öğrendim. Ne çok istemiştim kız bebeğim olsun diye.. Allah yeniden hamileliği tattırsın, tamamına erdirsin bu kez diye dua ediyorum. Hepimize bol şans diliyorum..
gonulcelen13 geçmiş olsun canımm Rabbim en kısa zamanda bebişini saqlıkla kucaqına almayaı nasip etsin...
ebson tatlım seninde hayırlı haberlerini bekliyoruz
Çok geçmiş olsun. Allah tekrar yaşatmasın. Kısa zamanda da bir kızın olsunEylül ayı benim için pek uğurlu olmadı( Bebeğimi 8+5 günlükken kaybettim. Kontrole diye gitmiştim doktora ama kalbi durmuş bebeğimin. Daha çok yeni durmuş dedi doktor. Hayatımın en berbat günüydü diyebilirim. Ameliyathanede uyutuluncaya kadar ağladığımı hatırlıyorum. Allah bir daha yaşatmasın. Yeniden hamile kalmak için sabırsızlanıyorum. Kürtaj sonrası genetik teste götürdüler alınan materyalleri hiçbir şey çıkmadı. Ssadece bebeğimin kız olduğunu öğrendim. Ne çok istemiştim kız bebeğim olsun diye.. Allah yeniden hamileliği tattırsın, tamamına erdirsin bu kez diye dua ediyorum. Hepimize bol şans diliyorum..
Eylül ayı benim için pek uğurlu olmadı( Bebeğimi 8+5 günlükken kaybettim. Kontrole diye gitmiştim doktora ama kalbi durmuş bebeğimin. Daha çok yeni durmuş dedi doktor. Hayatımın en berbat günüydü diyebilirim. Ameliyathanede uyutuluncaya kadar ağladığımı hatırlıyorum. Allah bir daha yaşatmasın. Yeniden hamile kalmak için sabırsızlanıyorum. Kürtaj sonrası genetik teste götürdüler alınan materyalleri hiçbir şey çıkmadı. Ssadece bebeğimin kız olduğunu öğrendim. Ne çok istemiştim kız bebeğim olsun diye.. Allah yeniden hamileliği tattırsın, tamamına erdirsin bu kez diye dua ediyorum. Hepimize bol şans diliyorum..
Canım, her markanın BETA HCG duyarlılık düzeyi farklı oluyor. Biri beta hcg 15 ten fazlayı pozitif gösterebiliyorken, bir kısmı da 20 ve fazlasını gösterebiliyor. Markanın Certain olduğunu söylemişsin, onun hassasiyeti daha iyidir mutlaka, güvenilir bir marka çünkü o. Hatta ovulasyon testi bile var onun hem de diğerlerine göre çok pahalı. Sen ikisinin de prospektüsünü atmadıysan bak bakalım Beta Hcg duyarlılığı kaçmış?
certainde 20ml hassasiyet var, diğerinde 50 ml. o zaman çift çıkan hassas olmuş oluyor değil miiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?