canım ovulasyon testi mi aldın ben de düşünüyorum da, hadi bakalım sen dene de bana da haber ver ama bakıyorum sana da bir şey var mı diye ben daha 2 ay beklemedeyim sizin haberlerinizi bekliyorum...
selam kızlaaar.. nasılsınızzz??
iyiyiz şekerim sen nasılsın
hadi bakalım hayırlı haberlerle gelrisin inşallahh..bende istiyorum canım hayırlı haber vermeyi yarın kan tahlili yaptırmaya karar verdim
galiba kırmızılar geliyor çünkü acayip bi karın ağrım var kesin adet olacam
inşallah dediğin gibidir canım ama bu ağrı her ayki adet ağrım umarım yanılıyorumdurhadi bakalım hayırlı haberlerle gelrisin inşallahh..
üşütmüşsündür cnm panik yapmak yok
galiba kırmızılar geliyor çünkü acayip bi karın ağrım var kesin adet olacam
inşallah dediğin gibidir canım ama bu ağrı her ayki adet ağrım umarım yanılıyorumdur
walla ebson ben hep söylüyorum ben de bildiğin adet sancısı çektim... hatta test yapmadan önceki gece yattığımda o kadar ağıryodu ki eşim bu gece acillik olucaz heralde yine demiş içinden.. (benm adet sancım çok olur da ondan hep acile gider iğne olurum nerdeyse her ay).. ama bunu dediğimizin sabahı test yaptım ve sonucu biliyosunuz işte.. ben ne umutlan diye söylüyorum ne de umutsuzluğa kapıl diye.. kırmızı gelmedikçe ihtimal var
Deme öyle deme. Bir kaç gün öncede demiştin kesin geliyor diye, gelmediler bak :)
canım nerelerdesin seni merak ediyorum ne yaptın ben hala beklemedeyim:18:
kızlar benim yarın aşılamanın 14.günü ve sabahtan kan vermeye gidicem.benim için dua eder misiniz. 1.5 senelik bekleyiş bisin istiyorum artık ve vuslat gerçekleşsin yahuuu.
öyle çok istiyorum ki burdan hamileyim diye haykırmayı.lütfen bugün benim için dua edin.Allaha emant olun insallah
canım ilk aşılaman mı..hayırlı olsun heyecan yapma her türlü sonuca hazırlıklı ol...
walla ebson ben hep söylüyorum ben de bildiğin adet sancısı çektim... hatta test yapmadan önceki gece yattığımda o kadar ağıryodu ki eşim bu gece acillik olucaz heralde yine demiş içinden.. (benm adet sancım çok olur da ondan hep acile gider iğne olurum nerdeyse her ay).. ama bunu dediğimizin sabahı test yaptım ve sonucu biliyosunuz işte.. ben ne umutlan diye söylüyorum ne de umutsuzluğa kapıl diye.. kırmızı gelmedikçe ihtimal var
tatlım bu ağrı her ay olduğum gibi ama of ya ağlıycam valla olacaksa olsunda bende gelecek günlere bakım
Benimde adetlerim çok sancılı geçer. Özellikle ilk 2 günü sürüm sürüm sürünürüm. İğne yemişliğim çok vardır. Hamile olduğumu öğrenmeden 3 gün önceden aynı adet ağrıma benzeyen kısa süreli ağrılar çektim. Her seferinde şimdi olcak dedim ama olmadı. Ben hamile olduğumu bir tek oradan anladım. Çünkü o ağrının ardından adetimin hemen başlaması gerekiyordu.
Yani canım, blossomm un dediği gibi ne ümitlen ne de ümidini kes. Zaten daha ilk ayındı yanlış hatırlamıyorsam.
canım bekleyemedim cumaya kadar bugün test yaptırdım...değerim 0.23 ama hala adet olmadım..ilk kezböyle oluyor..napalım bu ayda olmadı..aşılamayla olmadı normal yoldan nasıl olsun zaten...keşke sebebini bilsem de ona göre tedavisini olsam..ama yok işte sebepsiz...neyse bir ay kadar kk dan uzak durucam...boşuna ümitleniyorum sonra böyle oluyor... bir dahaki ay da 10 gün geçmeden test yaptırmıcam..moralim çok bozuk..
evet canım ilk aşılamam.26 temmuzda laporoskopi oldum tüplerim açıldı.ilk adetten hemen sonra aşılama oldum.rabbim hakkıma hayırlı olanı versin.
pco lu olduğum için bazen adet tarihimde oynama oluyodu.ben de hamile miyim acaba deyip test yapıyodum.o kadar alıştım ki negatif görmeye.tabiri caizse kaşarlandım yani.
ama umarım yarınki test sonucu farklı olur ve artık 2-3 haneli sayılar görebillirim.bazen içime sanki olacak gibi doğuyo.bazen de yok yaa diyorum galiba yine olmadı zaten belirtim de yok diyorum.iki arada bi deredeyim anlayacağın.rabbim sabır versin.hiçbi zaman umudumu kesmedim sonuçta ben dua ettiğim sürece rabbim bi gün evladımı verecek bana. dua et olur mu benim için.şurada hamileyim diye haykırabileyimmm.
ben de ağustosta ilk aşılamamı yaptırdım ama sonuç olumsuzdu..bu ay da kendi haline bıraktı doktorum yine olmadı.. ekim kasım gibi ikinciyi yaptırıcam.. olmazsa üçüncüyü istemiyorum.. nisan gibi tüp bebek inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?