kızlar 2 buçuk günlük geçikmenin ve kurulan bi sürü hayallerin ümitlerin ardından kırmızıları görmüş bulunuyorum demekki böyle hayırlıymış ne diyelim ama içim çok kötü ya
iyiyim ben de çalışmaya çalışıyorum :/ ya bi türlü devam edeceğim dr.u bulamadım baya strest yapıyo insan.. deneyip duruyorum bi onu bi bunu
blossomm nerede oturuyorsun bilmiyorum, ama istanbuldaysan, sana çok iyi bir doktor önerebilirim. yani istersen:)
günaydın kızlarr
bende istdeyim canım avrupa yakası...bu doktorun adı yeri ve fiyatı hakkında bilgi verebilirmisin...
günaydın:)
benim doktorum Central hospitalda Kozyatağı, Fatma Nur Hacıbaloğlu.
Benim sağlık sigortam %100 olduğu için fiyatı bilmiyorum, ama SSK 30 tl dediler galiba.
Burda bazı kötü yorumlar da okudum, ama gerçekten inanılmaz ilgili, bilgili ve rahatlatan bir doktor. Kozyatağına metro ile filan geliniyor araçla gelmek zor olacaksa.
Ne zaman gitsem muaynehanesi dolu, mutlu herkes, orda bekleyenlerle de konuşuyorum zaman zaman. Ben kendimi emanet ediyorum ona sonuçta. İnşallah giderseniz memnun olursunuz siz de.
canım kozyataqı karşıda bana çok ters malesef
Gunaydın bayanlarrrrr....
blossomm nerede oturuyorsun bilmiyorum, ama istanbuldaysan, sana çok iyi bir doktor önerebilirim. yani istersen:)
bu arada selam kızlaar...
selam canim..nasilsinizz bu arada kizlarr? ay canim sen hamilesin yaa bi sana sorayim, simdi benim bata 3gun kaldi yaa ,yine basladi benim belirtiler hastaligim..nefret ediyorum bu durumda. da neyse..ben catlama ignesi oldum bu ay, catladi yumosda cok sukur, ay bi garip agri var hala da dvm ediyor yumos olan tarafim..senin ne gibi belirtin olmusdu adete yakin ?
ya canım benim hamilelik belirtisi değil resmen adet belirtisi olmuştu.. hatta bata yakın zamanlarda da yazıyodum hep buraya.. bu ay da kesin olmadı adet olcam belirti sancıları başladı diyodum ama bat.tan bi gün sonra müjdeli haberi aldım çok şükür.. onun dışında zaten bu ay kendimi dinlememeye karar vermiştim bi belirti aramıyodum kendimde yani.. mesela önceki aylarda forumda yazan neredeyse bütün belirtileri yaşadım ama kırmızıyı gördüm.. bu ay adet geliyor sancısı başladı dedim bebişmiş meğer
sözün özü belirtilere kafayı takmamak lazım, mümkünse adet gecikmesini beklemek lazım :)
Fatma Nur hanım a sorarım, yakında gideceğim zaten:) aklımda olsun olur mu:)
canım yazını gördüm de nasılsın
biliyosun neler çektiğimizi rabbim yar ve yardımcın olsun
benim 10. da olucak inş. rabbim nasip ederse
çok şükür yanında aslan gibi kenanın var
görüşelim bi ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?