Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

kızlar 2 buçuk günlük geçikmenin ve kurulan bi sürü hayallerin ümitlerin ardından kırmızıları görmüş bulunuyorum demekki böyle hayırlıymış ne diyelim ama içim çok kötü ya

canım üzülme inşallah en kısa zamanda gelecek bebişlerimiz bu ay olmadı ama ümitlerimizi yitirmeyeceğiz...

günaydın kızlarr

bende istdeyim canım avrupa yakası...bu doktorun adı yeri ve fiyatı hakkında bilgi verebilirmisin...

günaydın:)
benim doktorum Central hospitalda Kozyatağı, Fatma Nur Hacıbaloğlu.
Benim sağlık sigortam %100 olduğu için fiyatı bilmiyorum, ama SSK 30 tl dediler galiba.

Burda bazı kötü yorumlar da okudum, ama gerçekten inanılmaz ilgili, bilgili ve rahatlatan bir doktor. Kozyatağına metro ile filan geliniyor araçla gelmek zor olacaksa.

Ne zaman gitsem muaynehanesi dolu, mutlu herkes, orda bekleyenlerle de konuşuyorum zaman zaman. Ben kendimi emanet ediyorum ona sonuçta. İnşallah giderseniz memnun olursunuz siz de.

Son düzenleme:

canım kozyataqı karşıda bana çok ters malesef

bu arada selam kızlaar...

selam canim..nasilsinizz bu arada kizlarr? ay canim sen hamilesin yaa bi sana sorayim, simdi benim bata 3gun kaldi yaa ,yine basladi benim belirtiler hastaligim..nefret ediyorum bu durumda. da neyse..ben catlama ignesi oldum bu ay, catladi yumosda cok sukur, ay bi garip agri var hala da dvm ediyor yumos olan tarafim..senin ne gibi belirtin olmusdu adete yakin ?

ya canım benim hamilelik belirtisi değil resmen adet belirtisi olmuştu.. hatta bata yakın zamanlarda da yazıyodum hep buraya.. bu ay da kesin olmadı adet olcam belirti sancıları başladı diyodum ama bat.tan bi gün sonra müjdeli haberi aldım çok şükür.. onun dışında zaten bu ay kendimi dinlememeye karar vermiştim bi belirti aramıyodum kendimde yani.. mesela önceki aylarda forumda yazan neredeyse bütün belirtileri yaşadım ama kırmızıyı gördüm.. bu ay adet geliyor sancısı başladı dedim bebişmiş meğer

sözün özü belirtilere kafayı takmamak lazım, mümkünse adet gecikmesini beklemek lazım :)

tesekkur ederim tatlim, Allah bebeyini korusun..keske bende bu ay hamile kala bilsem..esimden de ayriyim. keske icimde onun parcasini tasiya bilsem..aff 3gun gecermi ki..bende pek bir belirti yok, sadece sol yumurtada agri var..bakalim iste

Of sınır krızlerı gecırıom dun doktor hanım yokmus ızne cıkmıs hanfendı gıdemedık..bugunde aynı sekılde yarın ınsallah kısmetse gıdp bebeımızın kalp atıslarını dınlıcez 8 haftalık oldu cocuk hala ne durumda hc bıseyden haberımız yok ya cok sınır bozucu bı durum temızlık bıle yapamıorm korkuma ya bıse olrsa dıe :) sabahı ıple cekıorm rabbm ınsallh hersey yolundadır.

herkese günaydın.2 gün var bata.Ama bende belirtiler dünden başladı ve hafif bi lekelenme oldu.Daha önce olmazdı hiç anlamıyorum ya yaklaşık 10 gündür de kahverengi lekelenme oluyor.Sanırım kendimi çok dinliyorum.Hayırlısı akışına bırakcam artık.Rabbim istemeden olmuyor işte.Bu 3. ay denememiz.Bakalım inş. hayırlısıyla isteyen herkesin bebişi olur.Hem de istediği kadar:)

Selam cnm,

Benim özelden cevap verme hakkım yok henüz. O yüzden sana cevap vermek için böyle bir yol buldum =) Tolga bey nts yi muayenehanesinde yapıyor, extra ücret alınmıyor. Doğum ücretini daha konuşmadık, ama ben akay ı arayıp sorduğumda anestezi, kalma, refakatçi, yenidoğan bakım vs. dahil sezeryan 3000 TL, normal 2.250 TL demişlerdi. Sanırım hala geçerli bir fiyat, çünkü ocaklarda ve haziranlarda zam geliyormuş. Sen de Tolga beyin hastasısın herhalde, bebeğin ne kadar oldu ???

Günaydın

Eylül ayını da bitirmek üzereyiz ama hala umut taşıyanlar var ve ben hamiş haberleri bekliyorum sizden

kızlar bişey sorucam sıze, bugun 11.gunum reglı ilk günden bu yana, benım her 10 ve 15 gun arasında bu sağ yada sol kasıgım dan bırı her ay ağrıyor bole gaz sancısı gıbı kasıgımdan bacagımı cekemıyorum,batıyor.sımdı sağ kasıgıma bastırıyorum ağrıyı hıssedıyorum..hatta dun çalışma sırsaındada nefesımı kestı bu ağrı 3 aydır denıyoruz 3aydır bu agrı dıkkatımı cekıyor daha oncelerıde oluyordu sanırım ama bu kadar dıkkatımı cekmemıstı, 4 ay öncede dr gıttımm cocuk dusunuyoruz ön muayne olcam dedım muayne oldum,rahmın guzel hersey temız demıstı anlayamıyorum yumurtlama sırasında bu kadar barız ağrı hissedilirmi bacak cekemıyecek kadar ? suan sandalyede oturuyorum sağ bacagımı kaldırıyorum batıo kasıgım??? anlamadım gıttı sızlerde bole bısey yasayan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…