selam,canım sen yumurtlama gununde ne gibi belirtilerin oldu? sancı,falangbi?
inşallah tutunmuştur yavrun sana canım hadi hayırlısı
bu çok güzle bir haber canım senin adına çok mutlu olduminşallah 11 gün sonrada bebiş müjdeni alırız tatlım..
çok sevindim senin adına canım hayırlı zamanda gelsin bebişin inşallah [/B]:26:
kızlar ben 2 eylüldü 30 ocakta oldum malesefffffffff......... inşallah bakalım artık bu ay yeni bir ümitle bekliyoruzzzz...
Yeni katildim araniza...tanisa bilirmiyiz? kac zamandir bekliyorsun sen ? benn 13 aydir, gerci artik bekleye bekleye tadi da kacmaya basladi bu isin ...sizde sorun varmi herhangi ?
kızlar ben 2 eylüldü 30 ocakta oldum malesefffffffff......... inşallah bakalım artık bu ay yeni bir ümitle bekliyoruzzzz...
ben de yumrtluyorum galiba geçen ay da 2 gün erken adet oldum.bu ay da akıntıya bakılırsa erken gibi.yarın 10. günü adetin ilk gününden itibaren
bence anlıyorsan yumurtladığını iyi değerlendir.Başlasın çalışmalar tam gazz
yani tam anladığım söylenemez buradan okuduklarım kadarıyla iştenormal yumurtlama hesaplayıcısına göre de 2 gün sonra heralde amaaan bilemedim yaa en iyisi gün aşırı mı çalışmak acaba
merhaba hoş geldin sıkma canını bende neredeyse 2 yıldır bekliyorum.sen dr.a gittin mi?var mı bir sıkıntı
Yeni katildim araniza...tanisa bilirmiyiz? kac zamandir bekliyorsun sen ? benn 13 aydir, gerci artik bekleye bekleye tadi da kacmaya basladi bu isin ...sizde sorun varmi herhangi ?
üzme canım kendinii olacak inş. buna inan bu ay yılmak yok çalışmalara devamm
gün aşırı diyorlar ama eşinde bir problem yoksa bu son yumurtlama dönemlerinde bence hergünde çalışılabilir yani:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?