Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

selam,canım sen yumurtlama gununde ne gibi belirtilerin oldu? sancı,falangbi?

canım ben hiç bişe hissetmiyorum ya anlamıyorum yani garip gelcek ama akıntıyı bile farkedemiyorum. çatlatma iğnesi vuruluyorum herkes çok sancım oluyo diyo ama bende hiç bişe olmuyo yapısal demekki kişiye göre değişiyo

Merhaba arkadaslar..topiginiz hayirli olsun, hepimizi gobisleride bebisle dolsun amin..beni de alirmisiniz listeye..beklenen adet tarihi 1ekim olmasi lazim, cunki bugun adet oldum..hadi bakalim hayirlisi olsun hepimize..beni araniza almaniz icin sormadim bile..alirmisinizz?

kızlar ben 2 eylüldü 30 ocakta oldum malesefffffffff......... inşallah bakalım artık bu ay yeni bir ümitle bekliyoruzzzz...

kızlar ben 2 eylüldü 30 ocakta oldum malesefffffffff......... inşallah bakalım artık bu ay yeni bir ümitle bekliyoruzzzz...

Yeni katildim araniza...tanisa bilirmiyiz? kac zamandir bekliyorsun sen ? benn 13 aydir, gerci artik bekleye bekleye tadi da kacmaya basladi bu isin ...sizde sorun varmi herhangi ?

Eylül ayı yüzünüzü güldrsün kızlar:) Siz mutlu olun bizde sevinelim:)) Hadi bakalım Bismillah:))

erginsenacim topigin hayirli olsun beni de eklermisin bat 21 eylul...
off artik olsun istiyorum dun hsg cektirdim ve cok kotu oldum allahtan sonuz iyi cikti...
bu ay belki olabilirmis doktorum oyle dedi.

ben de yumrtluyorum galiba geçen ay da 2 gün erken adet oldum.bu ay da akıntıya bakılırsa erken gibi.yarın 10. günü adetin ilk gününden itibaren

Yeni katildim araniza...tanisa bilirmiyiz? kac zamandir bekliyorsun sen ? benn 13 aydir, gerci artik bekleye bekleye tadi da kacmaya basladi bu isin ...sizde sorun varmi herhangi ?

merhaba hoş geldin sıkma canını bende neredeyse 2 yıldır bekliyorum.sen dr.a gittin mi?var mı bir sıkıntı

ben de yumrtluyorum galiba geçen ay da 2 gün erken adet oldum.bu ay da akıntıya bakılırsa erken gibi.yarın 10. günü adetin ilk gününden itibaren

bence anlıyorsan yumurtladığını iyi değerlendir.Başlasın çalışmalar tam gazz

bence anlıyorsan yumurtladığını iyi değerlendir.Başlasın çalışmalar tam gazz

yani tam anladığım söylenemez buradan okuduklarım kadarıyla işte normal yumurtlama hesaplayıcısına göre de 2 gün sonra heralde amaaan bilemedim yaa en iyisi gün aşırı mı çalışmak acaba

yani tam anladığım söylenemez buradan okuduklarım kadarıyla işte normal yumurtlama hesaplayıcısına göre de 2 gün sonra heralde amaaan bilemedim yaa en iyisi gün aşırı mı çalışmak acaba

gün aşırı diyorlar ama eşinde bir problem yoksa bu son yumurtlama dönemlerinde bence hergünde çalışılabilir yani:))

merhaba hoş geldin sıkma canını bende neredeyse 2 yıldır bekliyorum.sen dr.a gittin mi?var mı bir sıkıntı

canim bende evlendiyimde adet gecikmelerim basladi, 2ay evliiydim gitdim doktora bende hafif pko oldugunu soyledi, ilaclar falan tedavi oldum, 7aya falan gecdi, sora Rahim filmi cekildim, temiz cikdi, ne hikmetse Rahim filminden sonraa yumurtalamaya basladim kendiligimden, oysa klomenle zar zor buyuduler, esimde tahlil Verdi , onda da hafif haraket dusuklugu var,boyle canim..ugresiyoruz iste, canim ssikiliyor bayaa artik..hayirlisi ne diyelim, sende sorun nedir ?

Arkadaslar listeye bakdimdaa o beklenmeyen adet tarihim ekim 1 diyorum amaaa orda hepsi eyluller icin..neyse beni 31 eylul olarak kayd edin bari.

canım merhaba..ben de yeniyim burda..benim 5 yaşında kızım var ve 2.bebeğimi düşünüyorum..haziranda düşük yaptım 7 haftalıktı..şimdi tekrar istiyoruz denedik ama bu ay olmadı inşallah eylülde hepimiz kalırız..Allah isteyen herkese versin hayırlı ve sağlıklısıyla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…