hadi bakalım inş.ben de surprız yapmak isterim oyle bi durumda.fikir alırım oyle bi durumda.belki de dayanamam hemen soylerim.ayy nereleri düşünüyorumm.
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM....
Allahın izniyle; inşallah bu ay herkes bebişlerine kavuşur...amin...
Eylül ayı beklenmeyen bat tarihlerimiz;
sedaak 2 eylül....
sevoo_83 2 eylül....
sengelen 3 eylül....
sub 3 eylül....
yOosuN 4 eylül....
cicekdemeti 4 eylül....
nevalee 6 eylül....
22merve22 6 eylül....
minnakmelek 7 eylül....
benimben61 7 eylül....
ecrin87 7 eylül....
paposoner 8 eylül....
egumus 8 eylül....
Mucize_GE_ 8 eylül....
thesun 9 eylül....
bir_zamanin_prensesi 10 eylül....
yesalp 10 eylül....
sanem55 11 eylül....
elmakurdu43 13 eylül....
medne 14 eylül....
rainsun 15 eylül....
Drc05 15 eylül....
MFN84 15 eylül....
erginsena 16 eylül....
mucizeguyem 16 eylül....
umaynur 17 eylül....
cevodileksu 17 eylül....
zhd 18 eylül....
bilgemadam 18 eylül....
mmlkk 19 eylül....
phia 19 eylül....
aylin8585 19 eylül....
atlanta 20 eylül....
savas5482 20 eylül....
perakedisi 20 eylül....
tugce76 21 eylül....
19asos03 21 eylül....
yasamim 21 eylül....
elisaa 22 eylül....
asesulfam 22 eylül....
umut27 23 eylül...
acemiperi 23 eylül....
ebson 23 eylül....
sosyoloji12 24 eylül....
monalisa79 24 eylül....
WithLove 26 eylül....
UmmuUmar 1 ekim....
bat ları ayın 1-2-3 u olanlardan haber yok mu???
benim bat günüm bugün ama lekelnmem başladı hastalanıyorum yani hep olur çünkü adetten önce kahverengi lekelnmem bu ayda olmadı
ama ben yine de bugün bi gebelik testi bide ovulasyon testi yaptım o da gösteriyo diye ovulasyonum pozitif gebelik testi negatif çıktı sanırım ırmızılar gelicek(
benim bat günüm bugün ama lekelnmem başladı hastalanıyorum yani hep olur çünkü adetten önce kahverengi lekelnmem bu ayda olmadı
ama ben yine de bugün bi gebelik testi bide ovulasyon testi yaptım o da gösteriyo diye ovulasyonum pozitif gebelik testi negatif çıktı sanırım ırmızılar gelicek(
adet zamanına yakında ağırır mıydı göğüslerin.Benim mesela adete 5 gün kala başlar.Yumurtlama dönemlerimde de belim ve kasıkalrım ağrır aam göğsü duymadım yanlış birşey söylemek istemiyorum
Söyle gelmesinler canım, bugün müsait değiliz, siz 9 ay sonra buyrun gelin deyiver onlara...
olsun canım hayırlısı.ne kadar suredir denıyorsunuz???
sabahtan beri sölüyorum canım gelmeyin diye sanırım duydular ve gelen giden yok şuan :)
ama bu ovulasyon kafamı karıştırdı onunla gebeliğini ögrenenler varmış
evet gelsinler artık... sabahtan beri tuvalete gidip gelmekten bir tuhaf oldum. akıntı yüzünden adet oldum sanıyorum. inşallah gelmez4. ayımız ama 4 ay da çok yıprattım kendimi her ay insan negatifi görünce çok kötü oluyo gelsin artık meleklerimiz
evet gelsinler artık... sabahtan beri tuvalete gidip gelmekten bir tuhaf oldum. akıntı yüzünden adet oldum sanıyorum. inşallah gelmez
inş gelmezler :)
yarın gelmezse gebelik testini yinele en iyisi.. dediğin gibi forumda bi kaç arkadaşım; erkenden ovulasyon testiyle gebe olduğunu öğrendi.. umarım sendende güzel haberler alırız..
hiç sanmıyorum canım ama bi yandan da dua ediyorum inşallah gelmezler diye kahverengileri bi gördüm bütün morelim alt üst oldu
inşallah seninkiler gelmez canım ben hiç umutlu değilim bnm hep olur çünkü lekelenmem
senin bat ne zaman canım
benim bat 5-6 gibi ama bugün çok akıntım var adet olacakmışım gibi:18:
dur bakalım kardeş yaa aynı belirtiler diyorlar yine de umut var kırmızılar gelene kadar
4. ayımız ama 4 ay da çok yıprattım kendimi her ay insan negatifi görünce çok kötü oluyo gelsin artık meleklerimiz
biraz faydası olursa şöyle soyleyeyım sana.bizim de bu ay 5.denememiz bende meraktan koşa koşa dr gittim.dr da çok yenı oldugunu,acelemizin ne oldugunu,hatta (muayne de biraz sıkıldıgım için)kendim kaşınıp geldiğimi soyledi.espriyle tabii yanı çok yenıyız bunu ciddi ciddi soyluyorum.durmak yok yola devam
bozma moralini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?