Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

eczanedende bulabilirsin internetten de.Bunu iki çeşidi var.Birinde aynı hamilelik testi gibi koyu iki tane çizgi yakalamaya çalışıyorsun.Diğerinde gülen yüz çıkıyor.Gülen yüz varsa ok demektir.Çalışmalara başlayabilirsin

yok canım küçük olsalar düşünmezdim..keyif bebeqi istiyoruz eşimle...yaşımda 37
Çok genç anne olmuşsun sen
Cesaretine de hayranım. Benim şimdiden kafam kaldırmıyor çocuk ağlamasını, nazını. Sen yeniden bir bebeğe hazırlanıyorsun

kızlar ben bu ay çok ümtliyim olacak gibi hissediyorum rüyamda görüğüm civcivlerim çıkacak

inşallah canım inşallahh....bende bu ay ilk denemenin gündüzünde ruya gördüm evimizin balkonunu açık bırakmışızz beyaz bir kelebek girmişti içeri uçuyordu ne demek bilmiyorum bilen varmı kızlarr?

Çok genç anne olmuşsun sen
Cesaretine de hayranım. Benim şimdiden kafam kaldırmıyor çocuk ağlamasını, nazını. Sen yeniden bir bebeğe hazırlanıyorsun

bir süre sonra hiç çocuk büyütmemiş gibi oluyorsun...ve bebeqi özlüyorsun...ve şimdi çok daha mantıklı çok daha bilinçliyim...çok daha rahat büyüteceqimi düşünüyorum..ama yinede Allahtan herzaman hayrılı olanı istiyorum...

inşallah gelecek olan meleqinin habercisidir cnm
ay ne güzel ya daha 37 yaşındasın ve 16 yaşında bi evladın var (=

erken bebek sahibi olmanın en güzel yanı bu olsa gerek...herşeye zaman kalıyor çocukalrınla arkadaş oluyorsun ve yeni bir bebiş bile düşünmeye vaktin oluyor..Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahh...

Bu işler gençken oluyor galiba. Ben 28 yaşındayım. Biraz geç kaldım evliliğe de çocuğa da. 24-25 yaşları daha iyiymiş sanki.

35 olmadan iki ya da üç bebek sahibi olmayı planlıyorum ben de.

Bu işler gençken oluyor galiba. Ben 28 yaşındayım. Biraz geç kaldım evliliğe de çocuğa da. 24-25 yaşları daha iyiymiş sanki.

34 yaşındayım ve 9 aydır deniyorum... (( eh artık umudum 24 eylül :)) e bu ay da olmazsa doktora gitmenin zamanıdır. ya eşim bu sperm testini çok taktı kafaya ama...

bende 27 yaşındayım bana da ssanki geç kaldım gibi gelio bu ay ilk denememizz inşallah olur bakalım bende hep senin gibi 35 36 olmadan 2-3 cocuk sahibi olmak istiyodum ama oku oku anca evlendikk sıra anca cocupaa geldi.

bende 27 yaşındayım bana da ssanki geç kaldım gibi gelio bu ay ilk denememizz inşallah olur bakalım bende hep senin gibi 35 36 olmadan 2-3 cocuk sahibi olmak istiyodum ama oku oku anca evlendikk sıra anca cocupaa geldi.

kızlar stres yapmayın kendizine sizden daha kıdemlisi var.yaş 30 2 yıldır deneme var ama gelen giden yok.Ama siz bozmayın moralinizi herkes bizim gibi olmaz.Bizim en azından tedavi aşaması

kızlar stres yapmayın kendizine sizden daha kıdemlisi var.yaş 30 2 yıldır deneme var ama gelen giden yok.Ama siz bozmayın moralinizi herkes bizim gibi olmaz.Bizim en azından tedavi aşaması

Allah ım bir an önce sana da nasip etsin cnm bebişini...
stres diilde ne biliyim genc anne olmayı herkes ister tabi ama dediğim gibi oku oku anca evlendik hadi 1 sene gecsin falan derken bi baktım 27 olmuşumm sonra düşündüm kendi kendime 27 yaşında şimdi yapsam 28 eeee 2 çci 3. cü cocuk yandım dedim ve bu ay karar verdim eşim hep istiodu ben erken diodum anca 15 aylık evliyim bu ay tamam dır dedim artıkkçç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…