canım catladıgını göstermiyor.
yumurtalıgını gösteriyor sadece...
eger adetin düzensizse yada ilişkiniz düzensizde kullanmanı tavsiye ederim
ayy evettt canımmm yaa ama ne adetime ne de hamileleiğe dair hiçbir belirti yok test alsam çıkar mı
hayır hayır.. tut kendini canım.. ben de tutucam.. negatif çıkarsa büyük moral bozukluğu oluyo geç döllenme ihtimali olmasına rağmen
kızlar fazla hareket ayakta kalma hamileliğe engelmidirr:S ayın 30-31 ve bu ayın 1i denedik..bu sırada 2günlük yorucu bir işe başladım 3 ile 4ü dünde çok ayakta kaldım bütün gün neredeyse... 4ü yani dün gece yine ilişki oldu olece uyudum valla temizlenmeden kalçamın altına yastık koyarak, nasıl yorulduysam bugunde heryerım agrıyorrr ayaklarıma basamıyorum:SS acaba cok yoruldum olmassa dıye endıselıyım 2 gn iş içinn bu ayıdamı atlıycam yoksa vicdan azabı cekıyorum
tamam canımm tuttummvalla yapmıyorum.uff değilsem de artık onumuzdeki ay da denerimm her ay.vardır bı hayır.ama bişey soyleyım mı hamıle değilimm insan hisseder yaa
bnm dundu adet gunm hastalanmadım goguslerım çok sıs uçları tas gbı ama karnımda agrıyor..bakalm hayrlısı dıyoruz artk.ama açıkası bu ayda umıdım yok..
ben avrupa yakasındayım
ben avrupa yakasında oturuyorum canım...
canım marttan beri korunmuyorum ama daha bişey yok..bu işin garantiside yok...Allahtan gelene razıyız...ya mesela sen biliyorsun ki sen hamile kalabiliyorsun bi sorununuz yok yani.. geriye kalan hayırlı vakitte bebişin yola düşmesi oluyor.. biz daha ilk bebişimizi istediğimiz için bi de artık 4. denememiz olunca paniğe kapılıyorum yoksa bizim çocuğumuz olmicak mı diye.. eşime de endişelerimi anlatmıyorum üzmemek için ama yazık o da aynı şeyleri düşünmüş meğer kendi kendine.. 1 yıla kadar olmaması anormallik anlamına gelmiyormuş dedim baya rahatladı.. ama bunu bilmek beni çok rahatlatmıyor işte.. üstelik Allah inancı olan insanlarız kaderi kısmeti biliriz ama olmuyor işte..
kızlar fazla hareket ayakta kalma hamileliğe engelmidirr:S ayın 30-31 ve bu ayın 1i denedik..bu sırada 2günlük yorucu bir işe başladım 3 ile 4ü dünde çok ayakta kaldım bütün gün neredeyse... 4ü yani dün gece yine ilişki oldu olece uyudum valla temizlenmeden kalçamın altına yastık koyarak, nasıl yorulduysam bugunde heryerım agrıyorrr ayaklarıma basamıyorum:SS acaba cok yoruldum olmassa dıye endıselıyım 2 gn iş içinn bu ayıdamı atlıycam yoksa vicdan azabı cekıyorum
belki süpriz olur ki öylesi daha şahane olursen beklemiyoken hop bi bakıyosun testte 2 çizgi var... ooooooooh [/QUOTE
hemde ne sürprizyaa boşver kafamızı dağıtalım.kaç yaşındasın sen?nerden katılıyosun??yarışmacı arkadaşlarımıza başarılar diliyoruzzz en ank dan 26 yaşında evli,bebe bekleyen bir kadınım
sanmıyorum canım onunla ilgisi olacağını sen denemeye devam et
ay canım hadi inşallahh gelmezler...
test yaptın mı?
bende öyle gögüsler karnım agrıyo ama azıcık bagırsaklarım bozulmuş neyden oldugunu anlayamıyorum
gögüslerim cok acayip şiti cok hasaslar dokunamıyorum
artı eşimle hiç birlikte olmak istemiyorum
tiksinme gibi bişi geliyo
belki psikolojik bilmiyorum....
test yaptım gün akşam bişi cıkmadı tabiii
adet önceside böyle olabiliyor..
umarım gebeliktendir yaa Sabrediyoruz her ay her ay bi umut bi r umutsuzluk valla dengesiz olduk iyice ne düşüneceğimi bilmiyorum
bi hayırlısı böyle diyorum
bi ya olsun artık diyorum valla kendimden bile şüphe ediyorum artık...
hadi bakalım inşallah canım...ik hamile kalan ayaqını sürtsün lütfen arkadan gelenler içinkızlar ben bu ay çok ümtliyim olacak gibi hissediyorum rüyamda görüğüm civcivlerim çıkacak
test yapmadım cnm daha daha sımdıden moralımın bozulmasını ıstemedıgım ıçınbı kaç gun daha beklemek ıstıyorum ama hamıle bı ınsanınn adet gununde veya adet gunu geçıkten sonra karnının agrıması normal mı açaba . yanı karın agrısını belırtı olabılır mı ama hamıleysem neden karnım agrıyor.deılsem neden adet olmadım :) :)
belki süpriz olur ki öylesi daha şahane olursen beklemiyoken hop bi bakıyosun testte 2 çizgi var... ooooooooh [/QUOTE
hemde ne sürprizyaa boşver kafamızı dağıtalım.kaç yaşındasın sen?nerden katılıyosun??yarışmacı arkadaşlarımıza başarılar diliyoruzzz en ank dan 26 yaşında evli,bebe bekleyen bir kadınım
ben bursadan katılıyorum, ben de 26 yaşında 11 buçuk aylık evli ve aynen senin gibi bebek isteyen çalışan bi kadınım (= yarışmacı arkadaşlara acccayip başarılar diliyoruuum hepsi başarılı olsun göbüşleri bebekle dolsun
hadi bakalım inşallah canım...ik hamile kalan ayaqını sürtsün lütfen arkadan gelenler için
tatlım ben son hamileliqmde karnım reql olucakmışım gibi sürekli aqrıdı..hatta akıntı geliyordu adet oldum sanıp wcye gidiyordum ama bişey yok..meqer hamişmişim...herkeste belirtiler farklıdır cnm...peki daha önce hiç gecikme yaşamışmıydın?
hadi bakalım inşallah canım...ik hamile kalan ayaqını sürtsün lütfen arkadan gelenler için
tatlım ben son hamileliqmde karnım reql olucakmışım gibi sürekli aqrıdı..hatta akıntı geliyordu adet oldum sanıp wcye gidiyordum ama bişey yok..meqer hamişmişim...herkeste belirtiler farklıdır cnm...peki daha önce hiç gecikme yaşamışmıydın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?