Allah ım bir an önce sana da nasip etsin cnm bebişini...
stres diilde ne biliyim genc anne olmayı herkes ister tabi ama dediğim gibi oku oku anca evlendik hadi 1 sene gecsin falan derken bi baktım 27 olmuşumm sonra düşündüm kendi kendime 27 yaşında şimdi yapsam 28 eeee 2 çci 3. cü cocuk yandım dedim ve bu ay karar verdim eşim hep istiodu ben erken diodum anca 15 aylık evliyim bu ay tamam dır dedim artıkkçç
offf birden sabırsızlanmaya başladımm..test yapsam mı:44::44::44::44::44::44::44::44:
(= sabırsız anneee (=
Allah'ım bebiş bekleyen bu kolları daha fazla bekletme ya Rabbiiim ...
Allah'ım bebiş bekleyen bu kolları daha fazla bekletme ya Rabbiiim ...
meraba kızlar gün itibar ile kırmızı kart yedim ve eylül ayından diskalifiye oldum
geçmiş olsun canım.benımde son 2 gunum kaldı bekliyorum bakalımm.
hm...tatlim bu konuda ben ne desem bilmemki..adetine ne kadar kaldi ? yani belkide bebek vardir. her kesde cok farkli olurmus belirtiler ya..bi de biz cok takintili bi kadinlar olmaya basladik, bi yerimiz agrisa hemen bi seyelre yorumluyoruz. bilgimizin coklugundanmidir nedir artik..bende adetliyim su an meselaa , ama belim kasiklarim cok agriyor..hic boyle olmamisdi, kendi kendime dusune dusune kaldim, adet oncesi agrilari adet zamani neden yasiyorum diye..en iyisi hic takmamak yaa..bence fazla takma ama uzun surerse bi gorun doktora derim, insallah ciddi bi sey olmaz, en ciddi olani bebek olur
mehraba kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.gerçi bizden başka kimse yok blossomm olsun sana merhaba
merhaba canım ama çıkıyorum ben de.. artık eve gidicem bugün de işe paydos.. akşam foruma girmeye çalışırım..
hepiniz iyi bakın kendinize müstakbel anneleeer
canım Rabbimiz yürü ya kulum dedikten sonra herşey olur..hem bakarsın çifter çifter verirne güzell yaa inş bizde ilk bebekleri yaparız da 2. 3. düşünürüz.gerçi biz 2 istiyorz ama.bu gidişle bir tanesi bile ççççooooookkkk zorrrrrrrrrr:
canım 3. bebişi hemen düşünme...40 yaşına doqru planla... özle biraz bebeqiBu işler gençken oluyor galiba. Ben 28 yaşındayım. Biraz geç kaldım evliliğe de çocuğa da. 24-25 yaşları daha iyiymiş sanki.
35 olmadan iki ya da üç bebek sahibi olmayı planlıyorum ben de.
offf birden sabırsızlanmaya başladımm..test yapsam mı:44::44::44::44::44::44::44::44:
Daha fazla beklemezsin inşallah34 yaşındayım ve 9 aydır deniyorum...(( eh artık umudum 24 eylül :)) e bu ay da olmazsa doktora gitmenin zamanıdır. ya eşim bu sperm testini çok taktı kafaya ama...
Ben de lisans, yükseklisans, yok memuriyet, yok para kazan, sonra uygun adamı bekle derken yaş oldu 28. Evliliğim otursun, borçlar bitsin, birbirimize alışalım dedik. 8 ay da öyle geçti.bende 27 yaşındayım bana da ssanki geç kaldım gibi gelio bu ay ilk denememizz inşallah olur bakalım bende hep senin gibi 35 36 olmadan 2-3 cocuk sahibi olmak istiyodum ama oku oku anca evlendikk sıra anca cocupaa geldi.
Tedavin başlamışsa çaren var demek canım üzülme. Ben şimdi kestiremiyorum bir derdim var mı yok mu, çaresi zor dert mi değil mi, o yüzden biraz sancılı tabi ki.kızlar stres yapmayın kendizine sizden daha kıdemlisi var.yaş 30 2 yıldır deneme var ama gelen giden yok.Ama siz bozmayın moralinizi herkes bizim gibi olmaz.Bizim en azından tedavi aşaması
Hayırlısı olsun. BATım geç diye üzülüyordum ama ayın en başından diskalifiye olunca diğer aya kalmak daha kötüymüş. Ben BAT beklerken diğer ay geliyor zaten.meraba kızlar gün itibar ile kırmızı kart yedim ve eylül ayından diskalifiye oldum
Ne kadar çok ütü yapmışsın öyleMerhaba kızlar :) az once 14 gömlek 7 tişört 1 pantolon 2 masa örtüsü ütüledim şimdi 2 tane cam silmem lazım daha sonra yemek lazım ha bı de hamile kalmam lazım :) kadın olmak ne zor ya oldum yorgunluktan ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?