Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

aynen arkadaşım 27 yaşında evlendim okuldu biraz çalışayımdı derken ancak oldu..1 sene sonra çocuk olsun dedik istemeye başladık ama tabiki evdeki hesap çarşıya uymadı.2 sene geçti hala bekliyoruzdahada ne kadar bekleyeceğimi bilmiyorum.inş. cenab_ı mevlam kimseleri bekletmez en azından diyorum artık 2012 bitmeden bebişim karnıma düşsün bari amaherşeyin hayırlısı

meraba kızlar gün itibar ile kırmızı kart yedim ve eylül ayından diskalifiye oldum

selam arkadaşlar nasılsınız?
son 4 günüm ve kasık agrılarıyla boğuşuyorum dünden beri.
inşallah hayra alamettir...
bi sağdan bi soldan batıyor.
piskolojik oldugunu sanmıyorum çünki bu aydan ümitli değildim.yumurtlamama denk gelmedi çünki.gerçi benim düzenim hemen bozuluyor çalışmalar başlayınca.hayırlısı Allah'tan.bekleyip görcez.

kırmızıları gören arkadaşlar var sanırım.sakın moral bozmayalım olurmu.
yeni ay yeni umutlar getiricek.bende geliyorum yanınıza az kaldı

canım 4 günüm kaldı.çok takmıyorum ama bu agrı beni çok engelliyor,iş yaparken oğlumla ilgilenirken felan.geçer ,inşallah

Merhaba kızlar :) az once 14 gömlek 7 tişört 1 pantolon 2 masa örtüsü ütüledim şimdi 2 tane cam silmem lazım daha sonra yemek lazım ha bı de hamile kalmam lazım :) kadın olmak ne zor ya oldum yorgunluktan ...

mehraba kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.gerçi bizden başka kimse yok blossomm olsun sana merhaba

merhaba canım ama çıkıyorum ben de.. artık eve gidicem bugün de işe paydos.. akşam foruma girmeye çalışırım..
hepiniz iyi bakın kendinize müstakbel anneleeer

ne güzell yaa inş bizde ilk bebekleri yaparız da 2. 3. düşünürüz.gerçi biz 2 istiyorz ama.bu gidişle bir tanesi bile ççççooooookkkk zorrrrrrrrrr:
canım Rabbimiz yürü ya kulum dedikten sonra herşey olur..hem bakarsın çifter çifter verir
Bu işler gençken oluyor galiba. Ben 28 yaşındayım. Biraz geç kaldım evliliğe de çocuğa da. 24-25 yaşları daha iyiymiş sanki.

35 olmadan iki ya da üç bebek sahibi olmayı planlıyorum ben de.
canım 3. bebişi hemen düşünme...40 yaşına doqru planla... özle biraz bebeqi
offf birden sabırsızlanmaya başladımm..test yapsam mı:44::44::44::44::44::44::44::44:

canım bat ne zamandı?

oooy yazılanları anca okudum ne çok yazıyorsunuz yetişemiyorum erginsena büyükçekmecedeyim ben
işler duruyor öylece forumda takılmak daha güzel geliyor insana

34 yaşındayım ve 9 aydır deniyorum... (( eh artık umudum 24 eylül :)) e bu ay da olmazsa doktora gitmenin zamanıdır. ya eşim bu sperm testini çok taktı kafaya ama...
Daha fazla beklemezsin inşallah

bende 27 yaşındayım bana da ssanki geç kaldım gibi gelio bu ay ilk denememizz inşallah olur bakalım bende hep senin gibi 35 36 olmadan 2-3 cocuk sahibi olmak istiyodum ama oku oku anca evlendikk sıra anca cocupaa geldi.
Ben de lisans, yükseklisans, yok memuriyet, yok para kazan, sonra uygun adamı bekle derken yaş oldu 28. Evliliğim otursun, borçlar bitsin, birbirimize alışalım dedik. 8 ay da öyle geçti.

kızlar stres yapmayın kendizine sizden daha kıdemlisi var.yaş 30 2 yıldır deneme var ama gelen giden yok.Ama siz bozmayın moralinizi herkes bizim gibi olmaz.Bizim en azından tedavi aşaması
Tedavin başlamışsa çaren var demek canım üzülme. Ben şimdi kestiremiyorum bir derdim var mı yok mu, çaresi zor dert mi değil mi, o yüzden biraz sancılı tabi ki.

meraba kızlar gün itibar ile kırmızı kart yedim ve eylül ayından diskalifiye oldum
Hayırlısı olsun. BATım geç diye üzülüyordum ama ayın en başından diskalifiye olunca diğer aya kalmak daha kötüymüş. Ben BAT beklerken diğer ay geliyor zaten.

Ne kadar çok ütü yapmışsın öyle Gel bana benim de ütüm çok.

:) hepsini toptan yıkayıp toptan utuluyorum artık bı ay rahatım :) yemeğimde yaptım Ohh... Şimdi rahatım kocis gelene kadar dinlenicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…