Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

Kızlar, bakın diğer topikteki paylaşımım, siz de başlayabilirsiniz. Kasık ağrıları ve lekelenmelerden korkmayın sakın. Bu işe yarıyor demek oluyor. Ayrıca soğan kürü esnasında hamile kalsanız da zararı yokmuş ama öğrendiğiniz an bırakın diyor Saraçoğlu. Ben bu kürlere inanıyorum ve inanarak da uyguluyorum. Soğan kürü için kist vs. olması şart değil, her halukarda içiniz temizleniyor. Bakın mesela bende kist, iltihap yoktu ama ona rağmen ağrım ve kahverengi lekelerim oldu. Temizliyor işte ve gebeliğe hazırlıyor. Yani araştırmalarım bu yönde. Önce soğan kürü, bitirince incir kürü. Yalnız şeker hastalığınız varsa incir kürü sakın yapmayın, bu hastalara yasak. İncir kürü de yumurta rezervini artırmaya ve çatlamasına yardımcıymış bu arada haberiniz ola

Hayırlı uğurlu olsun hepimiz için inşallah
bol bol hamiş haberi okuruz ve yazarız buraya inşallah Ya Rabbimm. aminn

20 eylül beklenmeyen adet tarihim tatlım beni de ekler misin??
amin canım inşallahhh
hemen ekliyorum tatlım
2 eylül hadi inşallah :)
hadi inşallah bakalım
ben de 21 eylülde adet olmam gerekiyor.
Bakalım ben de mujde verebilecek miyim burdan?
Hayırlısını dileyelim!
hayırlısı olsun canım
Beni duyan yok mu?benimki 21 eylül.Ekleyin ne olur?

ekliyorum hemen tuqçecim

18 eylül inşallah olmam da hamile kalırım

benimde bat 20 eylül gerçi eşim 3 gün önce varikoselden ameliyat oldu ama olsunn bu ay umudum yok ama sizleri okudukça heyecanlanıyorum bende umutlanıyorum
çok geçmiş olsun cnm... varikosel ne tür bir rahatsızlık :26: ben yinede listeye ekliyorum uqur getirir inşallah...
(beklenmeyen) bat 15 eylül..

ekliyorum cnm..

benı de ekler mısınız 11 eylul...ıns son bekledıgımız ay olur bu ay,gelsın artık bebıslerımızz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…