Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

canlar naıslsınızz ..? kızlarr birşey soracağım size 28 günde bir adet oluyorum ve bugün 14cü gün fakat kupkuruyum 4gün önce cok akıntım vardı değerlendirdik o gunlerı ben tam yumurtlama gununde kuruysam erkenmı yumurtladım oluyorum anlamadımki 14 güne kadar kaçırmamak için her gün nerdyse değerlendirdik inşallah bu ay kuzularımız göbişlerimizde olurrrrrrrr..:)) valaa evde iş bile yapasım yok bugünde çok sıcak sanki yazdan bir gün..kış gelsın artık

:) hepsini toptan yıkayıp toptan utuluyorum artık bı ay rahatım :) yemeğimde yaptım Ohh... Şimdi rahatım kocis gelene kadar dinlenicem

bende öyle yaıyorum canım bırıktırım ütülüyorum ütü yaptıgım gün heryerım tutuluyor ama bır ay rahat edıyorum

selam canım bir ay boyunca hergün mü yani... sperm kalitesi bakımından günaşırı daha iyiymiş yani iiki günde 1 erken yumurylamış olabilirsin... benim de bu günler yumurtlama günlerim, dün gece uyuyakalmışım eşimde uyandırmamış...

Son düzenleme:
Her kese merhaba..nasilsin kizlar? yaa bu ay benim son shansim, bu ay tutdu tutdu, tutmadi ben bi 9ayy ara vermek zorundayim calismalara ,bilmiyorusunuzdur esim isinden dolayi misirda gorevli, bende universite son yilimdayken evlendim ve esimle misira geldim, fakat simdi eylul ortasi dersler basliyor, gitmem lazim, yani artik donduramiyorum hesabimi...bu ay son shans..((((( hayirlisi bakalim..bu ay olmazsaa bide belki ara sira tatillerde falan esimin yanina misira gelirsem o zaman olur..off offf

eheh canım tbıkıde hergun değil:) sat 23 ağustoz o gunden bugune 4 kez :) bugunde 13-14 günler anlıycagın asıl rısklı zmnlar bugunler ama sanırım erken yiyirtladım bu ay o nedenle erken basladık nolur nolmaz dıe bakalımm tam gaz devam :)))) canım uyuma sende değerlendir günlerini:)) bat 19 eylül senin kaçı bu ayın?

yemek yaptınız mı??benim eşim rejımde akşamalrı yemıyor ama şimdi fırında patates istiyor.yumurta koyuyor musnuz fırında patates????

ya bişey soracam gitti gidiyor ya da int alışveriş yapıyor musunuz??ya bu ay 2 düğünümüz var biri eltimin oğlu.aradığım elbiseyi bulamadım.ama gitti gidiyor da çok var hemde çok ucuz ama güvenemıyorum tabii

:)))) yok artık bu gece uyumayacağım cnm... 3. olacak bugün hayırlısı bakalım... bat 20 eylül...

:18:

:)))) yok artık bu gece uyumayacağım cnm... 3. olacak bugün hayırlısı bakalım... bat 20 eylül...

:18:

benimde 19 yada 20 eylül:)bizde değerlendireceğiz bu geceyi galiba ama bnm eşim varikoselden ameliyat oalaı 10 gün olduihtimal çok çok çok düşük yani ama olsun boş geçmesin değil mi

zaman geçmek bilmiyor kızlar yaaa...
daha 4 gün var :26:
halen kasık agrılarım devam ediyor.ve sık idrara çıkıyorum.hamiş değilsem üşütmüş de olabilirim.

ayrıca halen oğlumu sütten kesmedim.
hamile oldugumda keseyim diyorum.
siz ne dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…