:) hepsini toptan yıkayıp toptan utuluyorum artık bı ay rahatım :) yemeğimde yaptım Ohh... Şimdi rahatım kocis gelene kadar dinlenicem
herkese günaydıınnn :))))......
daha topiğimizde 1 tane bileme hamiş çıkmamış yaaa....((
canlar naıslsınızz ..? kızlarr birşey soracağım size 28 günde bir adet oluyorum ve bugün 14cü gün fakat kupkuruyum 4gün önce cok akıntım vardı değerlendirdik o gunlerı ben tam yumurtlama gununde kuruysam erkenmı yumurtladım oluyorum anlamadımki 14 güne kadar kaçırmamak için her gün nerdyse değerlendirdik inşallah bu ay kuzularımız göbişlerimizde olurrrrrrrr..:)) valaa evde iş bile yapasım yok bugünde çok sıcak sanki yazdan bir gün..kış gelsın artık
selam canım bir ay boyunca hergün mü yani...sperm kalitesi bakımından günaşırı daha iyiymiş yani iiki günde 1 erken yumurylamış olabilirsin... benim de bu günler yumurtlama günlerim, dün gece uyuyakalmışım eşimde uyandırmamış...
canım bat ne zamandı?
8 eylül ama şu saatler de bacaklarıma ve karnıma hafif hafiff ağrı giriyor.benim belirtilerim böyle başlıyor.bakalım
Canım bu senin kaçıncı ayın bebiş denemen oluyor?? Selam bu arada
hg canımm 5.ay ım
eheh canım tbıkıde hergun değil:) sat 23 ağustoz o gunden bugune 4 kez :) bugunde 13-14 günler anlıycagın asıl rısklı zmnlar bugunler ama sanırım erken yiyirtladım bu ayo nedenle erken basladık nolur nolmaz dıe bakalımm tam gaz devam :)))) canım uyuma sende değerlendir günlerini:)) bat 19 eylül senin kaçı bu ayın?
:)))) yok artık bu gece uyumayacağım cnm...3. olacak bugün hayırlısı bakalım... bat 20 eylül...
:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?