Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

benimde 19 yada 20 eylül:)bizde değerlendireceğiz bu geceyi galiba ama bnm eşim varikoselden ameliyat oalaı 10 gün olduihtimal çok çok çok düşük yani ama olsun boş geçmesin değil mi
canım çok geçmiş olsun, ümidini kesme ne zaman ne olacağını ancak Allah bilir... tabii ki boş geçirme sen tedbirini al gerisini bekle ve gör di mi.. batlarımız aynı sayılır umarım kırmızılrı görmeyiz bu ay..

ben 2 senden biri bir fiil her ay umutlandım ve her ay kırmızı kartu yedimzaten spermlerin normalde bu ameliyattan sonra toparlanma süreci 3-4 ay falan ortalama denilen.Ama cenab_ı mevlam bilir herşeyi yapcak bişey yok.Bekelmekten başka benim için

yemek yaptınız mı??benim eşim rejımde akşamalrı yemıyor ama şimdi fırında patates istiyor.yumurta koyuyor musnuz fırında patates????

fırında patates nasıl bişi ya yumurta filan demişsin....

evet gittgidiyor güvenilir canım
ben ordan cok alış veriş yaparım
bende bakiiyim bnde kuzenimin dügünü var bulamıyorum elbise yaa üfff

bende ya sürekli wc deyim
bagırsaklarımı bozmuşum karnım filan agrıyo sanıyorum ki hamilelikten ama nerdeeeeee

bebişin zaten kendi teksinir
benim ablam içmiş bana hamileyken ablam hep kusuyomuş annem bilmiyomuş hamile oldugunu ...

canım bak ben sana durumumu anlatayım... bunu burda da ilk kez yazıyorum ve biriyle de ilk kez paylaşıyorum. ben 7 yıl önce evlendim ve eşimde varikosel vardı eşim bunu biliyordu ve dr a gidip uzun süreden beri muayene olmamıştı... ilk 2 ay korunmadık... hamile kalamadım... 3. ay olmadan eşimi dr a yolladım...( bende hiç bi sorun olmadığını biliyordum çünkü adetlerim hep düzenlidir.. ) neyse sperm tahlili yapıldı sayı çok çok düşük çıkmış hareketli olan sayıda sınırın biraz altında çıkmış dr bu sayıyla hamile kalamaz diyemem ama biraz zor demiş.. hemen ameliyat demiş ve ardından ameliyat günü alındı... 20 gün sonrasına...

ve ben eşime olsunson kez bi deneyelim dedim ve çalışmalara başladık adet ortasında 5 gün boyunca denedik ve ben hiç kalkmadan 1 kez uyuyakaldım... ve o günlerde bir perşembe gecesi sabah ezanında 170 ayetel kürsi okudum... dua ettim... ve 15 gün sonra adetim geçmişti... eşimin ameliyatına 1 hafta bile kalmamıştı hamileydim:)

eşime şimdilik ameliyat olma bakalım dedim... Allahım büyüklüğünü göstermişti çünkü... oğlumu çooook zor süreçler atlatarak (1,5 ay hastanede yattım ve 7 aylık doğdu... vs...vs... daha bir sürü sıkıntı anlatmakla bitmez) Allahıma bin şükür dünyaya getirdim...

şimdi de eşimle 2. yi düşünüyoruz ve bu 3. deneme ayımız... 2 aydır olmadı benim hormonlarım tahlillerim çok iyi çıktı... bakalım 5-6 ay daha deneyeceğim...

yani sana demem odur ki, hayatta olmaz diye bir şey yok... yeter ki isteyelim ve olumlu düşünüp dua edelim... umudunu yitirme canım...

bende de kabızlık var.
ama hamileliğe yormuyorum.
herşeyi ona yorsak ohooooo...

son yazdıgını pek anlayamadım ama kusura bakma :44:

bende de kabızlık var.
ama hamileliğe yormuyorum.
herşeyi ona yorsak ohooooo...

son yazdıgını pek anlayamadım ama kusura bakma :44:

biraz devrik cümle olmuş hehehe

annem bana hamileyken , anlamamış
ablamda emiyomuş cocuk hep kusuyomuş emdikten sonra.

sende adetin gecer gecmez bırak ki cocuk etkilenmesin yazık..

kızlar napıyounuz ya
valla canım sıkılıyo
karnımda agrıyo
üff
bu belirsizlilk ne kötü bişi yaaaa

uff bende olcam galıba yavaş yavaş hissediyorumm.yarın test yapacam yaa bekleyecek gücüm kalmadı artıkk

İyi akşamlar kızlar ... Sizinde hiç aklınızdan çıkmıyor değilmi niye boyle yapıyorum anlayamıyorum kendime hiç aklımdan çıkmıyor bı an bile cok istiyorum bazen üzülüyorum bazen agliyorum ve bazen maalesef hirslaniyorum aklımdan kötü seyler geciyo bı türlü tam anlamıyla şükür edip kendimi Allah'a teslim edemiyorum Ya Rabbim ağladamda hirslansamda bazen sacmalayip isyanda etsem bilki bunların hiç biri sana değil beni affet yarabbim Senden gelen en hayırlısı en güzeli sen dogru zamanda hayırlı evlat nasip eyle Bilemiyorum kızlar vicdan azabı çekiyorum niye boyle hırs yapıyorum diye...

uff bende olcam galıba yavaş yavaş hissediyorumm.yarın test yapacam yaa bekleyecek gücüm kalmadı artıkk

bat ne zaman ki?
valla ben daha şimdiden 3 tane test yaptım hhehehe
hiç birinde bişi cıkmadı
gene yapsam mı ki? test bol nasılsa bitsinde bende rahatliyim...
öf yaaa nerde bizde o 2. cizgiyi görecek şansss

ah canım
bi dönem bende öyleydim
bende tövbe ettim cok pişman oldum
ama cok zor yaaa
Rabbim bizi affetsin...

bat ne zaman ki?
valla ben daha şimdiden 3 tane test yaptım hhehehe
hiç birinde bişi cıkmadı
gene yapsam mı ki? test bol nasılsa bitsinde bende rahatliyim...
öf yaaa nerde bizde o 2. cizgiyi görecek şansss

benım de 8 eylul ben senın yazdıklarına guluyorum da eşimde çatlıyo neey guluyorsun diye.bende küsüm söylemiyorum çatlasınn

ayy son 2 testim kalmış neyse hafta sonuna kadar dayanayım
aman zaten cumaya teşrif eder benimkiler... agrıyo zaten kasıklarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…