canım çok geçmiş olsun, ümidini kesme ne zaman ne olacağını ancak Allah bilir... tabii ki boş geçirmebenimde 19 yada 20 eylül:)bizde değerlendireceğiz bu geceyi galiba ama bnm eşim varikoselden ameliyat oalaı 10 gün olduihtimal çok çok çok düşük yani ama olsun boş geçmesin değil mi
canım çok geçmiş olsun, ümidini kesme ne zaman ne olacağını ancak Allah bilir... tabii ki boş geçirmesen tedbirini al gerisini bekle ve gör di mi.. batlarımız aynı sayılır umarım kırmızılrı görmeyiz bu ay..
yemek yaptınız mı??benim eşim rejımde akşamalrı yemıyor ama şimdi fırında patates istiyor.yumurta koyuyor musnuz fırında patates????
ya bişey soracam gitti gidiyor ya da int alışveriş yapıyor musunuz??ya bu ay 2 düğünümüz var biri eltimin oğlu.aradığım elbiseyi bulamadım.ama gitti gidiyor da çok var hemde çok ucuz ama güvenemıyorum tabii
zaman geçmek bilmiyor kızlar yaaa...
daha 4 gün var :26:
halen kasık agrılarım devam ediyor.ve sık idrara çıkıyorum.hamiş değilsem üşütmüş de olabilirim.
ayrıca halen oğlumu sütten kesmedim.
hamile oldugumda keseyim diyorum.
siz ne dersiniz?
ben 2 senden biri bir fiil her ay umutlandım ve her ay kırmızı kartu yedimzaten spermlerin normalde bu ameliyattan sonra toparlanma süreci 3-4 ay falan ortalama denilen.Ama cenab_ı mevlam bilir herşeyi yapcak bişey yok.Bekelmekten başka benim için
bende ya sürekli wc deyim
bagırsaklarımı bozmuşum karnım filan agrıyo sanıyorum ki hamilelikten ama nerdeeeeee
bebişin zaten kendi teksinir
benim ablam içmiş bana hamileyken ablam hep kusuyomuş annem bilmiyomuş hamile oldugunu ...
bende de kabızlık var.
ama hamileliğe yormuyorum.
herşeyi ona yorsak ohooooo...
son yazdıgını pek anlayamadım ama kusura bakma :44:
bende de kabızlık var.
ama hamileliğe yormuyorum.
herşeyi ona yorsak ohooooo...
son yazdıgını pek anlayamadım ama kusura bakma :44:
fırında patates nasıl bişi ya yumurta filan demişsin....
zeytınyag ya da tereyağ içine baharat katıp dilimlediğin patatese dök.yumurta da koyan var da ondan sordum dubasıt ve geç kalmış akşam yemeğii
kızlar napıyounuz ya
valla canım sıkılıyo
karnımda agrıyo
üff
bu belirsizlilk ne kötü bişi yaaaa
hıııfırında patates nasıl bişi ya yumurta filan demişsin....
zeytınyag ya da tereyağ içine baharat katıp dilimlediğin patatese dök.yumurta da koyan var da ondan sordum dubasıt ve geç kalmış akşam yemeğii
bakiyim bide netten görüntüsüne nasıl bişi oluyomuş
patatese bayılırım her türlüsünü yerimde:)))
Kocacımla tv karşısinda çay içiyoruz afiyetle =]
aynen katılıyorum belirsizlik berbat bişey yaaaaaa..
ya bende demliyim bari canım sıkılı bi bardak içerim
benimkide işler güçleri izleyip gülüyo yanımda
ben gülüncek bişey göremiyorum ama
uff bende olcam galıba yavaş yavaş hissediyorumm.yarın test yapacam yaa bekleyecek gücüm kalmadı artıkk
hııı
bakiyim bide netten görüntüsüne nasıl bişi oluyomuş
patatese bayılırım her türlüsünü yerimde:)))
aynen bende şimdi de beyim huplettı hepsini.guya rejımde
ya bende demliyim bari canım sıkılı bi bardak içerim
benimkide işler güçleri izleyip gülüyo yanımda
ben gülüncek bişey göremiyorum ama
hee erkekler oyle biz daha zekıyız onlar herşeye guler ama bizzne alakaysa yanı demek ıstedıgım o kı biz sadece guzel esprilere gulerizzz
İyi akşamlar kızlar ... Sizinde hiç aklınızdan çıkmıyor değilmi niye boyle yapıyorum anlayamıyorum kendime hiç aklımdan çıkmıyor bı an bile cok istiyorum bazen üzülüyorum bazen agliyorum ve bazen maalesef hirslaniyorum aklımdan kötü seyler geciyo bı türlü tam anlamıyla şükür edip kendimi Allah'a teslim edemiyorum Ya Rabbim ağladamda hirslansamda bazen sacmalayip isyanda etsem bilki bunların hiç biri sana değil beni affet yarabbim Senden gelen en hayırlısı en güzeli sen dogru zamanda hayırlı evlat nasip eyle Bilemiyorum kızlar vicdan azabı çekiyorum niye boyle hırs yapıyorum diye...
bat ne zaman ki?
valla ben daha şimdiden 3 tane test yaptım hhehehe
hiç birinde bişi cıkmadı
gene yapsam mı ki? test bol nasılsa bitsinde bende rahatliyim...
öf yaaa nerde bizde o 2. cizgiyi görecek şansss
hee erkekler oyle biz daha zekıyız onlar herşeye guler ama bizzne alakaysa yanı demek ıstedıgım o kı biz sadece guzel esprilere gulerizzz
:) kız çayın rejimimi olur bırak içsin:)))
bende gülmek istiyorum ama olmuyo nesine gülüyosa artık:26:
du bi çay suyu koyimm
:) kız çayın rejimimi olur bırak içsin:)))
bende gülmek istiyorum ama olmuyo nesine gülüyosa artık:26:
du bi çay suyu koyimm[/QUOTE
çay değil patatesleri huplettı çayı ıkımızde sevmiyoruz.senın de bat 8 eylul mu??kaçıncı ayın bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?