Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

hoşgeldin canım merak ettim kız seni hala adet olmadın ve testte yapmıyorsun bi dene ya

benim hislerim kuvvetlidir bebek olduğunu hissetseydim duramazdım şimdiye kadar ama yok biliyorum..
adet düzensizliği var bende geçen ayda böyle oldum
geçen ay 15 gün gecikti adetim
hıms o zaman durum farklı tabiiii
evet bence de hamile oldugunda farklı seyler oluyo fark ediliyor.

bildiğim kadarıyla şuanda hiçhamile yok!!

tatil bitti herkes yuvaya dönüyo...
ramazan bayramınında yaz sonuna gelmesi iyi oldu herkes son son tatillerini yaptı bizden onlardanız:)
baksana hemen hava bozdu eylüle beraber...

kaç aydır bekliyosun bebiş için?

Son düzenleme:
hoşgeldin canım merak ettim kız seni hala adet olmadın ve testte yapmıyorsun bi dene ya
zaten kocişte izin vermiyo,bekle diyo canım

bu 2. ayımızdı canım
rabbim hayırlısını nasip etsin
sen ne zamandır deniyosun

saol canım yaa böyle güzellikleri duydukça inan insana motive geliyorinş.2.cisinide tez zamanda alırsın kucağına.Evet cenab_ı mevlam ol dedikten sonra olmayacak hiçbirşey yok.Bende Meryem suresini okuyordum annemle birlikte oda yarın bitecek olmazsa yarın sabah bende denerim ayetel kürsiyi.Dua duadır.Elbet mevlam bir gün dualarımızı kabul edecek

zaten kocişte izin vermiyo,bekle diyo canım

bu 2. ayımızdı canım
rabbim hayırlısını nasip etsin
sen ne zamandır deniyosun

ah canım ne sen sooor ne ben söyliyim...
biraz karışık

1 sene önce düşük yaptım hemde 1 bucuk yıl beklemiştim..
şimdi işte 1 sene oldu halen bişi yok
yumurta tembelliği var dedi doktor..
başka doktora gittim bişiyin yok sbepsiz dedi.

ama ben bi sebebi olmadıgına inanmıyorum..

günaydın tatlım çok iyiyim şekerim sen nasılsın benim bata daha çok var 23 eylül şafak uzun yani

oo baya varmış daha yumurtlama günlerindesin:)
en güzel ogünler sürekli çalışma çalışma:)) başka bişi düşünmüyosun

biz cok sükür o devreyi alattık da en acılı en sancılı acaba mı evresindeyiz öf yaaa
bu dönemi hiç sevmiyorum

anlarsın halimi:)))

allah hayırlısı ile hepimize nasip etsin canım evet şimdi tam çalışma zamanlarım iyi değerlendirmek lazım

evet sana katılıyorum ben bu ay diyete başaldım mesela:)geçen ay ağustos topiğinde fazla takıldım her belirtiyi kendime yordum çünkü birde çatlatma iğnesi olmuştum sanki iğne olunca kesinmiş gibi(ay sonu hüsran fazla kilolarım var bu ay bu topiği takip edyorum ama daha ziyade diyetlerdeyim.Acaba kaç günde kaç gr.verdim ona sardım

canım geçen ay 7sinde adet görmüştüm. 28-29 günde adet oluyorum. şimdi 5i akşam ve bu sabah yaptım idrar testini silik çizgi dahi çıkmadı bakalım bugün de bekleyeceğim yarına kadar kırmızılar gelir sanırım:18:

günaydınn kızlarrrr.kötü bi sabah bı suru şehit ve ben test yaptım kocaman bir tek çizgi.

canım benmmm madem tek çizgi simdi stresini atıpp kendine vakit ayırmanın zamanı....bekleyiş stersi gerginleştirmiştir senii biras rahatla gez dolaş
üzülmee bu sefer olmadı bidahakine olacaktır hayatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…