işte burdayım canım
evet kızlar ben geldiiiiiimmmmmmmm
nasılsınız bakalım???
şimdi burda bişey söylicem de herkes deli olduğumu düşünecek
ben hala adet olmadım
bat tarihim 30 ağustostu
ama işim komik yanı hala test falan yapmadım
hıms o zaman durum farklı tabiiiibenim hislerim kuvvetlidir bebek olduğunu hissetseydim duramazdım şimdiye kadar ama yok biliyorum..
adet düzensizliği var bende geçen ayda böyle oldum
geçen ay 15 gün gecikti adetim
kızlar tatilimi yaptım geldim
adetimi bekliyorum başlasın bitsin çabucakta eylülde bari hamiş kalayım
bu ayda bebiş yok yani öyle hissediyorum
yoktum bi kaç gündür var mı hamiş haberleri
geçmişi okuyamadım
hoşgeldin canım merak ettim kız seni hala adet olmadın ve testte yapmıyorsun bi dene ya
zaten kocişte izin vermiyo,bekle diyo canımhoşgeldin canım merak ettim kız seni hala adet olmadın ve testte yapmıyorsun bi dene ya
bu 2. ayımızdı canımhıms o zaman durum farklı tabiiii
evet bence de hamile oldugunda farklı seyler oluyo fark ediliyor.
bildiğim kadarıyla şuanda hiçhamile yok!!
tatil bitti herkes yuvaya dönüyo...
ramazan bayramınında yaz sonuna gelmesi iyi oldu herkes son son tatillerini yaptı bizden onlardanız:)
baksana hemen hava bozdu eylüle beraber...
kaç aydır bekliyosun bebiş için?
ebson günaydın
Nasılsın?
kaç gün var bata ...
canım bak ben sana durumumu anlatayım... bunu burda da ilk kez yazıyorum ve biriyle de ilk kez paylaşıyorum. ben 7 yıl önce evlendim ve eşimde varikosel vardı eşim bunu biliyordu ve dr a gidip uzun süreden beri muayene olmamıştı... ilk 2 ay korunmadık... hamile kalamadım... 3. ay olmadan eşimi dr a yolladım...( bende hiç bi sorun olmadığını biliyordum çünkü adetlerim hep düzenlidir.. ) neyse sperm tahlili yapıldı sayı çok çok düşük çıkmış hareketli olan sayıda sınırın biraz altında çıkmış dr bu sayıyla hamile kalamaz diyemem ama biraz zor demiş.. hemen ameliyat demiş ve ardından ameliyat günü alındı... 20 gün sonrasına...
ve ben eşime olsunson kez bi deneyelim dedim ve çalışmalara başladık adet ortasında 5 gün boyunca denedik ve ben hiç kalkmadan 1 kez uyuyakaldım... ve o günlerde bir perşembe gecesi sabah ezanında 170 ayetel kürsi okudum... dua ettim... ve 15 gün sonra adetim geçmişti... eşimin ameliyatına 1 hafta bile kalmamıştı hamileydim:)
eşime şimdilik ameliyat olma bakalım dedim... Allahım büyüklüğünü göstermişti çünkü... oğlumu çooook zor süreçler atlatarak (1,5 ay hastanede yattım ve 7 aylık doğdu... vs...vs... daha bir sürü sıkıntı anlatmakla bitmez) Allahıma bin şükür dünyaya getirdim...
şimdi de eşimle 2. yi düşünüyoruz ve bu 3. deneme ayımız... 2 aydır olmadı benim hormonlarım tahlillerim çok iyi çıktı... bakalım 5-6 ay daha deneyeceğim...
yani sana demem odur ki, hayatta olmaz diye bir şey yok... yeter ki isteyelim ve olumlu düşünüp dua edelim... umudunu yitirme canım...
zaten kocişte izin vermiyo,bekle diyo canım
bu 2. ayımızdı canım
rabbim hayırlısını nasip etsin
sen ne zamandır deniyosun
günaydın tatlım çok iyiyim şekerim sen nasılsın benim bata daha çok var 23 eylül şafak uzun yani
oo baya varmış daha yumurtlama günlerindesin:)
en güzel ogünler sürekli çalışma çalışma:)) başka bişi düşünmüyosun
biz cok sükür o devreyi alattık da en acılı en sancılı acaba mı evresindeyiz öf yaaa
bu dönemi hiç sevmiyorum
anlarsın halimi:)))
Yok canım gecikmeler normal aklına kötü bişey getirme ama sadece umutlanıyoruz,o kötü oluyor.Doğru kırılıyoruz her ay...Pozitif düşünmek gerekli yapabilsek..Beyinde Gnrh denilen bir hormon varmış,stres ortamındayken bu hormon bozulurmuş ve bu hormonun görevi diğer hormonları düzene sokmak olduğu için direk diğer hormonlarımızıda bozuyormuş..O yüzden bebek isteyenlere herhangi bir etkinliğe mesela spor,resim yada müzik vss.. gibi etkinliklere yönlendiriyorlarmış..bende resim kursuna gidiyorum sporada başlıyacam okul açılınca..birde 3000 parçalık puzzle yapıcam,hedefim bu..herkes kendine bir uğraş bulmalı dostlarım...kafayı boşaltmamız gerekli..
ya her yerde
battan 2 gün sonra cıkar yazıyor idrar testinde...
önceki hamileliğimde mesela ben ayın 21 inde hastalnmıştım sonraki ayın 21 inde tst yaptım cıkmıştı hemdekopkoyu...
sende önceki ay kaçında hastalandın bu ay kacında test yaptın?
gunaydınn kızlarrr...nasılsınız bakalımm bugun??
Gunaydınn kızlarrr...nasılsınız bakalımm bugun??
günaydııınnnn canııımmmm :)))
iyidir sen nasılsın ?
günaydınn kızlarrrr.kötü bi sabah bı suru şehit ve ben test yaptım kocaman bir tek çizgi.
heyecanlı ve gerginim akşama kadar kırmızılar gelecek mi diye bekleyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?