günaydın hanımlaaar...
günaydın hanımlaaar...
canım benmmm madem tek çizgi simdi stresini atıpp kendine vakit ayırmanın zamanı....bekleyiş stersi gerginleştirmiştir senii biras rahatla gez dolaş
üzülmee bu sefer olmadı bidahakine olacaktır hayatım
günaydınn canımm..
canım dayanamamışsın yapmışsın test(=
ama sana şunu söylim üzülmek için erken çünkü ben haziran ayında 3 günlük gecikmeyle doktoruma gitmiştim tahlil için daha erken sonuç doğruyu göstermeyebilir demişti bilgineüstelik kan tahlili için bile doğruyu göstermeyebilir bu kadar gecikmeyle demişti...
keşke ama hiç hamile oldugumu hissetmiyorum ya.beklemektense yapayım dedım hemde sabahın korunde off ya bebecik gelmek için neyi bekliyor.eşimde bende hazırız.
belki bebecik konmuştur göbüşüne konmadıysa daaa onu hazır bekleyen anne babasını daha fazla geciktirmez inşallahh..
bakalım benim bat da neler olacak... ya evlilik yıldönümümüzde müjde vermenin hayalini kuruyorum ya.... Allah ım nasib eeet... Aminn...
Arkadaşlar benim bat 23 ü beni de ekler misiniz?
4.ayımız henüz ama ben bekleyemiyorum artık
Allah'ım tez zamanda hayırlı, sağlıklı bebişler verir hepimize
Aminnnnnn
kızlare ben daha dogum kontrol hapımı bırakmadım ama bu ayın 22 sınde bırakıorm
sız benıde ekleyın
hem sızlerden de ogrenmıs olurum bu surecı
sızler d.kontrol haplarınızı ne zman bıraktınız
ay canımm yaaa inş sen de vardır.ilk sen ol da sürt ayağını.ay artık bi tane hamiş çıksın yaaaa.az kaldı dımı 11 eylüll ..
canım bebek için 2 3 ay öncesinden hapı bırakman gerek diye biliyorum
sızı gordukce heyecanlanıorm bende ıstıordum cok ama cesaret edemıyordum
korkuorm bı bakıma ama artık zamanı da geldı sanırım
hayır ben ilk olamam ki sizin bat'lar benden önceeee11 eylülde de ben müjdemi veririm inşallah (= önümüzdeki hafta haftasonu istanbula gidicez tam evlilik yıldönümünde de orda olucaz büyük ihtimalle.. müjdeyi vericem eğer kısmet olursa tabi.. bu ne demek oluyor 11inden 17sine sabırla beklicem söylemeden bakalım kısmet olur inşallaaah...
ben de korkuyodum hatta hala düşününce insan korkuyor ama bunun sonu yok.. çünkü bi taraftan insan annelik duygusunu istiyor da.. o yüzden bi yerden başlamak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?