Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

canım benmmm madem tek çizgi simdi stresini atıpp kendine vakit ayırmanın zamanı....bekleyiş stersi gerginleştirmiştir senii biras rahatla gez dolaş
üzülmee bu sefer olmadı bidahakine olacaktır hayatım

ufff bilmiyorum artık.bi de 2 gun var adetime hala ınanasım gelmiyor.kırmızları görene kadar umut olacak heralde

günaydınn canımm..

canım dayanamamışsın yapmışsın test (=

ama sana şunu söylim üzülmek için erken çünkü ben haziran ayında 3 günlük gecikmeyle doktoruma gitmiştim tahlil için daha erken sonuç doğruyu göstermeyebilir demişti bilgine üstelik kan tahlili için bile doğruyu göstermeyebilir bu kadar gecikmeyle demişti...

keşke ama hiç hamile oldugumu hissetmiyorum ya.beklemektense yapayım dedım hemde sabahın korundeoff ya bebecik gelmek için neyi bekliyor.eşimde bende hazırız.

Gunaydinnnnnn kızlar :) misil misil uyumusum eeeee bat 10 gun var o yüzden rahatım ama sunu söyleyebilirim hiçbir belirtim yok hayırlısı artık :)

keşke ama hiç hamile oldugumu hissetmiyorum ya.beklemektense yapayım dedım hemde sabahın korundeoff ya bebecik gelmek için neyi bekliyor.eşimde bende hazırız.

belki bebecik konmuştur göbüşüne konmadıysa daaa onu hazır bekleyen anne babasını daha fazla geciktirmez inşallahh..

bakalım benim bat da neler olacak... ya evlilik yıldönümümüzde müjde vermenin hayalini kuruyorum ya.... Allah ım nasib eeet... Aminn...

Arkadaşlar benim bat 23 ü beni de ekler misiniz?
4.ayımız henüz ama ben bekleyemiyorum artık
Allah'ım tez zamanda hayırlı, sağlıklı bebişler verir hepimize
Aminnnnnn

kızlar keşke bu ay hepimiz hamile olsak ne güzel olur dimi benim eşim ilk zamanlar erken diye istemiyordu ama şimdi o kadar hevesli ki sabah uyandı karnımı öpüyor babayı çok bekletme bebişim olur mu hemen gel diyor...

ay canımm yaaa inş sen de vardır.ilk sen ol da sürt ayağını.ay artık bi tane hamiş çıksın yaaaa.az kaldı dımı 11 eylüll ..

kızlare ben daha dogum kontrol hapımı bırakmadım ama bu ayın 22 sınde bırakıorm
sız benıde ekleyın
hem sızlerden de ogrenmıs olurum bu surecı
sızler d.kontrol haplarınızı ne zman bıraktınız

Arkadaşlar benim bat 23 ü beni de ekler misiniz?
4.ayımız henüz ama ben bekleyemiyorum artık
Allah'ım tez zamanda hayırlı, sağlıklı bebişler verir hepimize
Aminnnnnn

kız benimde bat 23 aynıymışız bizimde ilk denememiz bu ay

canım bebek için 2 3 ay öncesinden hapı bırakman gerek diye biliyorum

ay canımm yaaa inş sen de vardır.ilk sen ol da sürt ayağını.ay artık bi tane hamiş çıksın yaaaa.az kaldı dımı 11 eylüll ..

hayır ben ilk olamam ki sizin bat'lar benden önceeee 11 eylülde de ben müjdemi veririm inşallah (= önümüzdeki hafta haftasonu istanbula gidicez tam evlilik yıldönümünde de orda olucaz büyük ihtimalle.. müjdeyi vericem eğer kısmet olursa tabi.. bu ne demek oluyor 11inden 17sine sabırla beklicem söylemeden bakalım kısmet olur inşallaaah...

sızı gordukce heyecanlanıorm bende ıstıordum cok ama cesaret edemıyordum
korkuorm bı bakıma ama artık zamanı da geldı sanırım

sızı gordukce heyecanlanıorm bende ıstıordum cok ama cesaret edemıyordum
korkuorm bı bakıma ama artık zamanı da geldı sanırım

ben de korkuyodum hatta hala düşününce insan korkuyor ama bunun sonu yok.. çünkü bi taraftan insan annelik duygusunu istiyor da.. o yüzden bi yerden başlamak lazım

kızlar burnuma vişne reçeli kokuyor acaba bebeişim mi var dünde kaynamış nohut kokusu gelmişti

ayy canımm inş yaaa bende ayın 15-16 sı ist olacam düğün var daşimd herkes sorar beebk var mı bebk diye.ıyyy gıcık oluyorum zatii..bide ne gıycem çok guzel olmalıyımm çoookkk...ee sen nasıl beklyıeceksın o kadar ben olsam dayanamam Allah ımm inş hamişsindir beklemesi kalır

ben de korkuyodum hatta hala düşününce insan korkuyor ama bunun sonu yok.. çünkü bi taraftan insan annelik duygusunu istiyor da.. o yüzden bi yerden başlamak lazım

ya bıde ben antidepresan alıorum
hamıle kalana kadar devam edebılıomuyuz acaba o ılaca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…