Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

ya ilk giderken eşimle gitmicem kardeşlerimle gidicem o arkadan gelicek o arada günler çabucak geçer zaten.. ben süprizler konusunda baya sabırlı iradeliyimdir sorunn olmaz da yeterki senin de dediğin gibi bebiş vardır da beklemesi kalır...

bebiş sorularına ben de maruz kalıyorum sorma ama bi şekilde geçiştiriliyo işte (=

ne olacak bizim bu halimiz ebson ya.. ne olsa bebişe yoruyoruz.. biz kafayı oynatmadan gelsin artık şu bebişler (=

valla sız calısmalara baslamısken ole yapıosnz
ben hele ben dogum kontrol hapı kullandıgım halde
her ay esıme ben hamıleyım dıor ve test yapıorm

valla sız calısmalara baslamısken ole yapıosnz
ben hele ben dogum kontrol hapı kullandıgım halde
her ay esıme ben hamıleyım dıor ve test yapıorm

kız bi dur bismillah daha hapı yeni bırakmışsın ama zamanda geçmiyor ya ben 23 e kadar nasıl bekliycem

ya ama buna ragmen kararsızım ama sızı okuyunca dedım artrık hapı bırakıcam
hem test negatıf cıkınca ole bı uzuluorm kı anlatamam
sankı calıstıkda olmadı gıbı

canım valla bi alemsin ha hem çalışma hemde negatif diye üzül

hiç deme ya herşeyi ona bağlar oldum bu kadar düşünmesek iyi olur aslında

peki bunu nasıl becericez ??? temmuz ayında iş güç derken fırsat olmamıştı düşünmeye.. adet de gecikmedi o ay direk oldumm.. ve geçen ayki kadar yıkılmadım.. ama böyle düşündükçe saplantı haline getiriyoruz :/

bence de biraz akışına bırakmamız lazım ama yapamıyoruz.burda da hep onu konuşup dillendiriyoruz...ben mesela son zamnlarda hiç çıkmıyorum topikden her sanıye aklımızda cunku..

canım adı ben iş yerindeyim çalışıyorum ama hiç kafam dağılmıyor yine topikteyim ve bebişi düşünüyorum dün bebek hakkında sayfalarca yazı okudum bebeğin nasıl döllenip doğuma kadar neler yaşadığına hepsini okudum

ay hepimiz aynıyız galiba ya... aynen kaç kere okudum.. hamile nasıl kalınır herşey normal olsa da gebeliğin hemen oluşmayabileceği hamilelerin nelere dikkat etmesi gerektiği vs.vs.. kopamıyoruz bu mevzudan.. kaç yerde okudum aman olmazsa olmaz olursa olur denen aylarda hamile kalmış millet.. ama nasıl söyleyebiliyorlar onu bilmiyorum.. dilde söylenirde yürekten nasıl çıkar o cümle bilmiyorum.. oooof ooof...

hayırlısı neyse o olsun cnm ya stres yapmaa stresss

bugün bat günüm ama idrar testinde yine tek çizgi gördüm offf ama kırmızılar gelmeden ümidimi kesemiyorum bir türlü. inşallah sizlere müjde verebilirm ve hepimizin müjdeleri peşpeşe gelir

bende sözde bu ay öyle kafama takmayacağım deyip durdum ama olmuyor işte sürekli buralardayım sürekli bekliyorum ama stres kötü birşey

geçmiş olsun canım inşallah allah hepimize nasip etsin anneliği...
ben bu ümitsizlik yüzünden adetim yaklaşık 1 hafta geçmesine rağmen test yapmadım..kafam karmakarışık..

Son düzenleme:
selam kızlaaaarrrr
sanırım bu ay bebiş yok bende :44:
adet ağrısı şeklinde karnımda hafif bir agrı var.
kasıklarım dünki kadar aşırı olmasada ağrıyor
en önemlisi de akıntım beyaza döndü
bu adet gelio demek bende genelde beyaz akıntı sonrası adet geliyor
işin kötüsü az önce test almıştım yarın sabah yapıcaktım...

selam canım.çok memnun oldum :)
benimki de beyaza döndü bugün.
neyse birdahaki aya inşallah ne diyelim :)
tamda test almıştım yaaahuuuu :26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…