Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

Kızlaarr, ben şu BAT larını yazdırıp kaçanların peşine düşmeye gidiyorum. Bakacağım mesajlarına, belki hamiş olup hamileyim topiğine gitmişlerdir Hadi bana kolay gelsin :13:

tamam o zaman benıde ekleyın ya benım de 22 eylul bat
bende artık bebıs ıstıorm

Canım sen 22 sinde doğum kontrol hapını bırakacağım diyorsun, 22 Eylül BAT yazdırıyorsun, hapla beraber hamiş olmak istiyorsun, alemsin valla

canım inşallah yanılırsın.
gerçi sen daha önce doğum yapmış biri olarak benden tecrübelisindir. akıntıdan nasıl anlıyorsun mesela. bende adet öncesi kupkuru olurdu ama bu ay akıntım var. kimileri rengi falan önemli değil diyor kimisi de şeffaf olmalı diyor??

kızlar akıntı olması hamileliğe engel mi bilmiyorum ama akıntım hafif beyaza döndü.
günüm de ayın 8 i.
sizce yarın sabah test yapsammı??

evet kimse ne hamiş olduğunu ne de olmadığını paylaşmıyor. ben söz sonucu ne olursa olsun yazacağım batım zaten bugün kimse beni duymuyoooor :)))

kızlar akıntı olması hamileliğe engel mi bilmiyorum ama akıntım hafif beyaza döndü.
günüm de ayın 8 i.
sizce yarın sabah test yapsammı??
akıntı olması hamileliğe engel değil diye biliyorum. ama ben kendiminkinin neden olduğunu çözmedim adet olursam ya üşüttüm ya da iltihap diye yoracağım. bence yarın sabah test yapma biraz daha sabır sonra net hayırlı sonucunu öğren :)

canım birkaç aydır takip ediyorum akıntım beyaza dönünce adet geliyor.
oğlumda ise sürekli şeffaftı.
tabii herkezde aynı olmuyor.
kimileri kupkuru,kimileri de beyaz akıntı olunca hamile oluyor.
hayırlısı allah'tan.
neyse ben yinede yarın yapayım testimi.
her hamilelik ve her insan bir olmuyor nede olsa...
inşallah hamilesindir canım...

canım cumartesi günü karşıya gitmemiz lazım.
eger hamileysem gitmicem.çok kolay düşük yapan bir yapım var.
6 düşük yapan biri olarak dikkat etmem lazım.
oğlumda 6 gün önce çıkmıştı testte.
adet günümden 1 gün önce yapmış olucam yetmezmi sence?
varsa çıkar diye düşünüyorum.

inşallah senin de oğluşuna bir kız kardeş geliyordur:) testi yapınca bizlere de güzel haber verirsin inşallah

inşallah senin de oğluşuna bir kız kardeş geliyordur:) testi yapınca bizlere de güzel haber verirsin inşallah

AAAAMİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNN
İNNNNNNNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHH

ayy bu ne güzel bir duadır yaaa
Allah razı olsunn

innşallah sende hamilesindir ve o gördüğün tek çizgi erken oldugu için öyle çıkmıştır...
geç döllenme olabiliyor.
kırmızıları görmeden ümidini kesme tatlım.
baktın ki adet oldun,sakın üzülme bende oldugumda beraber yeni aya geçer ve full motivasyon devam ederiz :)

kızlarrrrrrrrr rüya gördümmmmmmmmmmm taze yeşil bir biber yiyordum ıssıra ıssıra tabırıne baktımmm diyorki; Rüyasin da yesil taze bir biber yedigini görmek, bir çocugu olacagina... diyorrr ay cok heycan yaptımmmmmmmm nasıl gelicek ayın 19u :))) inşallah kurban oldugum görür isteklerimizi bekletmez hepimizii....

canım benden de bir tabir gelsin sana o zaman,
biber erkek bebek demek :)
inşallah bebişin bu ay gelmiştir

Son düzenleme:

kızlar yaa afedersiniz dana gibi yemeye başladım bu 3-4 gündür.
3 kilo vermiştim hepsini geri aldım bu ne yaaaaaaa
eger hamiş değilsem vuracam sirke şişesinin dibine

canım benden de bir tabir gelsin sana o zaman,
biber erkek bebek demek :)
inşallah bebişin bu ay gelmiştir

hayırlısı tatlım ya biberin tadı hala ağzımda sankiDDhayırlısı allahtan canımm inşallah bekletmezler bizii minnoşlarımızı gelirler anneciklerinee ....:) onları öpüp koklucak canından fazla sevmeye hazır beklıyoruz onları

kızlar yaa afedersiniz dana gibi yemeye başladım bu 3-4 gündür.
3 kilo vermiştim hepsini geri aldım bu ne yaaaaaaa
eger hamiş değilsem vuracam sirke şişesinin dibine

(= sorma walla ben de çok farklı değilim.. ben de zayıflama kürleri sayfasına bakıyodum.. bal tarçınla baya iyi kilo vermiş millet ona mı başlasam diyorum.. hamilelik durumunda da zararlı olacağını sanmıyorum (=

o zaman hayırlısını dileyip beklemeye devam edelim canım

canım bizim bir akrabamız var yaşlı teyze,
ona rüyanı anlat hemen yorumu hazır,eltim domates görmüştü kızın olucak dedi,
oğlu yıllar önce 3 salatalık görmüş 3 oğlun olucak demiş şimdi 2 oğlu var ama 3.daha yok o da olur ilerde heralde
biber görmüştü birisi,oğlun olucak dedi.

bende bundan yola çıkarak cevap verdim.
aman yaa rabbim sağlıklı eli ayagı düzgün hayırlı evlat versin de cinsiyet önemli değil.
o evlat kokusu başka bişey.
rabbim isteyen herkeze tez zamanda versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…