tamam o zaman benıde ekleyın ya benım de 22 eylul bat
bende artık bebıs ıstıorm
selam kızlaaaarrrr
sanırım bu ay bebiş yok bende de :44:
adet ağrısı şeklinde karnımda hafif bir agrı var.
kasıklarım dünki kadar aşırı ağrımıyor.
en önemlisi de akıntım beyaza döndü
bu adet gelio demek.
işin kötüsü az önce test almıştım yarın sabah yapıcaktım...
selam canım.benimki de beyaza döndü bugün.
neyse birdahaki aya inşallah :)
tamda test almıştım yaaahuuuu :26:
Kızlaarr, ben şu BAT larını yazdırıp kaçanların peşine düşmeye gidiyorum. Bakacağım mesajlarına, belki hamiş olup hamileyim topiğine gitmişlerdirHadi bana kolay gelsin :13:
Canım sen 22 sinde doğum kontrol hapını bırakacağım diyorsun, 22 Eylül BAT yazdırıyorsun, hapla beraber hamiş olmak istiyorsun, alemsin valla
aa canım bnde burslıyım geçmişe bakarken gördüm
hemşeriyiz yani (=
akıntı olması hamileliğe engel değil diye biliyorum. ama ben kendiminkinin neden olduğunu çözmedim adet olursam ya üşüttüm ya da iltihap diye yoracağım. bence yarın sabah test yapma biraz daha sabır sonra net hayırlı sonucunu öğren :)kızlar akıntı olması hamileliğe engel mi bilmiyorum ama akıntım hafif beyaza döndü.
günüm de ayın 8 i.
sizce yarın sabah test yapsammı??
canım inşallah yanılırsın.
gerçi sen daha önce doğum yapmış biri olarak benden tecrübelisindir. akıntıdan nasıl anlıyorsun mesela. bende adet öncesi kupkuru olurdu ama bu ay akıntım var. kimileri rengi falan önemli değil diyor kimisi de şeffaf olmalı diyor??
akıntı olması hamileliğe engel değil diye biliyorum. ama ben kendiminkinin neden olduğunu çözmedim adet olursam ya üşüttüm ya da iltihap diye yoracağım. bence yarın sabah test yapma biraz daha sabır sonra net hayırlı sonucunu öğren :)
canım birkaç aydır takip ediyorum akıntım beyaza dönünce adet geliyor.
oğlumda ise sürekli şeffaftı.
tabii herkezde aynı olmuyor.
kimileri kupkuru,kimileri de beyaz akıntı olunca hamile oluyor.
hayırlısı allah'tan.
neyse ben yinede yarın yapayım testimi.
her hamilelik ve her insan bir olmuyor nede olsa...
inşallah hamilesindir canım...
hemşeriyiz yani (=
evet canım bende kaç gündür bursalı birini arıyodum
hangi doktora gidiyosun canım yani gittin mi diyim önce ben bi kontrol olayım diyorum da
tatlım hamiş arkadaş bizim topikten deqil bizim listemizde yok...zaten bu topikten olsa hamiş olduqunu paylaşırdı bizimle...
inşallah senin de oğluşuna bir kız kardeş geliyordur:) testi yapınca bizlere de güzel haber verirsin inşallah
kızlarrrrrrrrr rüya gördümmmmmmmmmmm taze yeşil bir biber yiyordum ıssıra ıssıra tabırıne baktımmm diyorki; Rüyasin da yesil taze bir biber yedigini görmek, bir çocugu olacagina... diyorrr ay cok heycan yaptımmmmmmmm nasıl gelicek ayın 19u :))) inşallah kurban oldugum görür isteklerimizi bekletmez hepimizii....
evet canım bende kaç gündür bursalı birini arıyodum
hangi doktora gidiyosun canım yani gittin mi diyim önce ben bi kontrol olayım diyorum da
canım ben evlenmeden önce genel bi kontrol amaçlı dr.jasmin'e gitmiştim rentıptaydı o zaman.. benim ondan beklediğim biraz da evlilik öncesi genel bi bilgi almaktı korunma falan filan gibi konularda.. ben ilgisini yetersiz bulmuştum. onun dışında geçenlerde de jimerde dr.aylin akşan'a gittim hem adet sancılarım için hem de bu bebiş için gene bi kontrol olsun diye.. onu sevdim diyebilirim ilgiliydi gayet.. alel acele iş yapmadı.. ama pembe&mavide de iyi dr.lar var diye duydum arkadaşlardan..
canım benden de bir tabir gelsin sana o zaman,
biber erkek bebek demek :)
inşallah bebişin bu ay gelmiştir
kızlar yaa afedersiniz dana gibi yemeye başladım bu 3-4 gündür.
3 kilo vermiştim hepsini geri aldım bu ne yaaaaaaa
eger hamiş değilsem vuracam sirke şişesinin dibine
AAAAMİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNN
İNNNNNNNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHH
ayy bu ne güzel bir duadır yaaa
Allah razı olsunn
innşallah sende hamilesindir ve o gördüğün tek çizgi erken oldugu için öyle çıkmıştır...
geç döllenme olabiliyor.
kırmızıları görmeden ümidini kesme tatlım.
baktın ki adet oldun,sakın üzülme bende oldugumda beraber yeni aya geçer ve full motivasyon devam ederiz :)
hayırlısı tatlım ya biberin tadı hala ağzımda sankiDDhayırlısı allahtan canımm inşallah bekletmezler bizii minnoşlarımızı gelirler anneciklerinee ....:) onları öpüp koklucak canından fazla sevmeye hazır beklıyoruz onları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?