yap hele kız ne kaybedecen
MFN84 çok haklı canım fırın aynı olsa da içi hava alabiliyo olabilir.Lastikleri çok çabuk eskiyo bende komşumla aynı fırından kullanıyodum ama oda tutturamıyodu.Sonra lastiğini değiştirdi.tuttu meğer fırındanmış hava alıyomuş fırın.
koprdu valla koprdu bılla koprdu ayyy :) hamılemıyım yanı sımdı ben fosur fosur koprdu hemde :)
hayıttt yaa hayır yazmışımm
koprdu valla koprdu bılla koprdu ayyy :) hamılemıyım yanı sımdı ben fosur fosur koprdu hemde :)
ah canım inşallah hade bakalım belki hamilesindir..Ay Allahım kafayı yedik iyice sanırım biz,bende az önce tuvalete gitmiştim keşke gitmeyeydim akşama kaldı bende yapacammmm,
kızlar yeni birşey duydum karbonat testi şekerler şöyle oluyormuş anlatıyorum temiz bi plastik bardağa idrar ve üzerine 1 tatlı kaşığı karbonat atıyorlarmış eğer kabarıp köpük köpük olursa bebiş var dibe çökerse yok demekmiş hamile olan ve olmayanlar denemiş kızlar... hadin bizlerde yapalım..
bunu bir arkadaş eşine yapmış eşininki de köpürmüş
kızlar mesaim bitti çıkıyorum ben evime gidecem iyi akşamlar kızlar..
ınss cnm ıns.. ay dusunmesı bıle ınsanı sewınçten delıye donduruo :)hadı bakalım senınde haberlerını merakla beklıoruz :)
kız bilmiyorum ki doğrumu bi yerde okudum hemen sizinle paylaştım
Evet ben de okudum aynı şeyi canımcm eğer bu ay da bebiş olmazsa bi dahaki aya uygulamayı düşünüyorum.. Hatta eşime de keçi boynuzu pekmezi içireyim diyorum öyle yazıyo.. Ay inşallah gerek kalmaz yaaaaaaa
tabikide,düşünmek bile ayrı heyecanlı..Herkesin kalbine göre versin Allah inşallahhh...hepimiz buraya yazarız hamile kalınca inşallah sonra bebeklerimizle ilgili konuşuruz:))
kızlarrrdaha önce hamilelik geçirmiş olanlar varmıı nasıl baş dönmeleri yaşıyordunuzz .benım ufaktan bas dönmem var amatam kestıremıyorum ne yaşadıgımı gözlerım kayıyor gıbı..tuhaff
bat ne zaman? inşallah bebiş vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?